Tlf. 911 16 989

Få hjelp av våre profesjonelle rådgivere
profile-cover-generic-01-blue

Folkekjær artist om sårbarhet og viktigheten av åpenhet og raushet.

Daniel Kvammen

Daniel Kvammen

Daniel Kvammen er en folkekjær artist, med flere priser og en stor fanskare. Nå forteller han åpent og ærlig om egen sårbarhet og viktigheten av åpenhet, og det å tørre å gripe inn.

Forespør enkelt om pris og dato
Uforpliktende forespørsel på Daniel Kvammen

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Om Daniel

Lecture icon

Foredrag

Video icon

Video

References icon

Referanser

Forespør enkelt om pris og dato

Daniel Kvammen er for de fleste kjent som en artist med stor suksess og mange meritter bak seg. De siste årene har han vært åpen og ærlig om baksiden av medaljen, og psykisk helse, spesielt hos menn. Dette har resultert i et fantastisk foredrag om tematikken, som favner bredt.

Et foredrag med Daniel Kvammen gir deg:

  • En gripende og ærlig historie om psykisk helse, mannsidealer og veien mot en viktig livsstilsendring.
  • Gode verktøy for å kjenne igjen og gripe tak i psykiske utfordringer hos seg selv og andre.
  • En scenevandt foredragsholder med en varm, inspirerende og gripende formidlingsevne.

Artist og selvutnevnt følelsesmenneske, Daniel Kvammen, har med sin lange fartstid i musikkbransjen både opplevd enorme oppturer og tilsvarende nedturer. I hans foredrag fokuserer Daniel på sine egne opplevelser med psykisk helse, mannsidealet og ikke minst sin vei mot en større livsstilsendring.

Kvammen har med sine 10 år i musikkbransjen en imponerende CV å vise til. Herunder Spelemannspris, platinumplater, over 30 millioner streams og deltakelse i noen av Norges største underholdningsprogrammer, som Kompani Lauritzen og Maskorama. Til tross for dette har Kvammen ofte følt på ensomhet og det å ikke strekke til.

I foredraget står utenforskap og det kjenne det igjen hos andre i fokus. Hva skjer når man ikke passer helt inn? Hvordan kjenner man igjen psykiske utfordringer hos de som ikke uttrykker det selv? Hva skjer med oss når ikke livet blir helt som det skulle? Når man ikke får det helt til? Og hvor kommer disse følelsene fra? Dette er noen av spørsmålene Kvammen først reflekterte over i sitt kritikerroste plateprosjekt «Guta som gret», og videre har tatt form i hans personlige og viktige foredrag.

Daniel tar oss med på en ærlige reise med sine egne utfordringer og sitt engasjement for psykisk helse i hverdagen. Og ikke minst sin reise mot sin egen livsstilsendring.

Daniel Kvammens foredrag holdes på norsk.

Vis foredrag med Daniel Kvammen
Daniel Kvammen foredrag

Guta som gret

  • Det er et stadig økende problem at gutter/menn havner utenfor, utvikler rus/alkoholproblemer, eller begår selvmord. I tillegg er gutter desidert dårligst på å oppsøke helsetjenester og hjelp når livet er tøft. Hvorfor er det slik? Og hva kan vi gjøre for å endre denne statistikken?
  • I dette foredraget får du et innblikk i Daniel Kvammens egen historie, med de oppturer og nedturer livet fører med seg. Bli med på en reise fra de mørkeste stunder, til vendepunktet og livsstilsendringen som bragte lyset tilbake i livet hans.
  • Hva skjer når man ikke passer helt inn? Hvordan kjenner man igjen psykiske utfordringer hos de som ikke uttrykker det selv? Hva skjer med oss når ikke livet blir helt som det skulle? Når man ikke får det helt til? Og hvor kommer disse følelsene fra?
  • Daniel gir deg noen gode verktøy og metoder for å forebygge, oppdage og gripe inn når du eller noen rundt deg sliter med sin psykiske helse.
  • Foredraget passer godt inn på skoler, for pårørende og for ansatte i helsesektoren, men også på arbeidsplasser som har fokus på å ha et inkluderende og raust arbeidsmiljø hvor det plass til alle typer mennesker.
Daniel Kvammen musikk

Allsang på grensen - Du fortenar ein som meg

Daniel Kvammen musikk

Daniel Kvammen & Eva Weel Skram - Einsam i lag

Vis foredrag med Daniel Kvammen

Referanser

Flott foredrag og kjempebra oppmøte.

David Vincent

Kongsberg bibliotek

Foredraget var folkeleg og forståeleg. Ikkje for privat, men likevel personleg.

Elin Aabø

Kvitseid Kommune
Uforpliktende forespørsel på Daniel Kvammen

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Eller ring til oss på

Tlf: 911 16 989

Foredragsemner med Daniel Kvammen