Tlf. 911 16 989

Få hjelp av våre profesjonelle rådgivere
profile-cover-generic-05

Inspirerende, morsomt og ufiltrert om å finne sin plass i verden.

Tore Petterson

Tore Petterson

Tore er en levende foredragsholder som på en gripende og humoristisk måte tar opp temaer som relasjoner, annerledeshet, stigmatisering, omtanke og empati.

Forespør enkelt om pris og dato
Uforpliktende forespørsel på Tore Petterson

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Om Tore

Lecture icon

Tore tilbyr

Video icon

Video

References icon

Referanser

Forespør enkelt om pris og dato

Tore Petterson er kanskje mest kjent som tv-titter i Sofa på Nrk, som bonde i første sesong av Farmen Kjendis på Tv2 og sist som dansedommer i 5 sesonger av Skal vi danse på samme kanal. Samtidig med dette har Tore reist land og strand til norges store og små steder med sitt foredrag “Det er en gave å være annerledes” i 7 år. Han er en multikunstner som bruker sine dager som både kunstmaler og sanger, og som tidligere komiker flyttet han humoren fra stand up-scenen til foredragsrommet. Han er en engasjerende historieforteller som holder sine lyttere tett til seg og tar de med på reisen fra de vondeste følelser til de skikkelig gode.

Et foredrag med Tore Petterson gir deg:

 • En morsom, karismatisk og levende historieforteller som tar deg med inn i egen sårbarhet og historie, og viser veien frem til å finne egen styrke.
 • Et foredrag som virkelig treffer rett i hjertet, med sin morsomme ufiltrerte virkelighet. Han får deg til å le av din egen hverdagslige væremåte, og på en lun og god måte får han deg til å lære uten å føle du blir belært.
 • Gode verktøy å bruke i møte med mennesker i arbeidssituasjoner og i eget hjem – tilpasset det temaet som er viktig for dere denne dagen.

Tore brenner for å forandre måten vi mennesker møter hverandre på, og at vi sammen kan skape en rausere verden. Med sin historie om utenforskap, motstand og relasjonsbygging har han gjennom morsomme historier, blandet med dypt alvor, i syv år gitt ungdom, foreldre, skoleansatte, ledere og ansatte i helsesektor og næringsliv en tro på at verden kan bli et bedre sted om vi kjenner vår egen historie.

Tore tar utgangspunkt i seg selv og sine egne erfaringer som homofil og offer for mobbing, når han holder sine foredrag for alle typer publikum. Han er direkte og rett på sak, men med en varm væremåte som berører de fleste.

«Vi har skapt en verden som kun passer for den perfekte, og siden ingen av oss er perfekte, er det jo forferdelig dårlige odds» – Tore Petterson

Som skoleelev i barne- og ungsomstiden brukte Tore sine skoledager til å planlegge ruten hjem så han ikke møtte sine mobbere på veien, og fikk derfor lite ut av undervisningen. Har har klare oppfordringer om hvordan vi skal møte mennesker som opplever utfordringer – Være seg sorg, mobbing eller annen psykisk helse. Hva skal til å få ned sykemeldingene eller motivere våre unge til å komme seg på skole og jobb?

Som utdannet Relasjonsteareut (Eq-terapi) fikk han bearbeidet sin egen historie og sett hvordan han selv kan gjøre de forandringene han trenger for å leve med den tryggheten og styrken han trenger.

Litt mer ukjent er det at Tore har en lang karriere bak seg som jazzsanger og skuespiller.
Han var blant annet sanger og komiker i komikerduoen “Adam og Tore” i 16 år. Hans tv-karriere startet for fullt da han deltok i fem sesonger av “Sofa” på NRK, som førte til deltagelse i både “Farmen Kjendis” og som dommer i fem sesonger av “Skal vi danse”. Han er en tv-personlighet det er lett å bli glad i, kanskje nettopp fordi han er en ærlig og usminket person i alt han deltar på. Som vi blant annet så i hans deltagelse i “ I lomma på Silje – sesong 1”.

Tore har jobbet som foredragsholder i syv år som har høstet fantastiske tilbakemeldinger og rungende applaus over hele landet.

Tore snakker mye for helsepersonell, lærere, foreldre og ungdom. (7.klasse og opp). Han har i mange år samarbeidet tett med flere av landets største arbeidsorganisasjoner.

 

Tore Pettersons foredrag holdes på norsk, og unntaksvis på engelsk.

Vis foredrag med Tore Petterson
Tore Petterson foredrag

Det er en gave å være annerledes

 • Om mobbing, relasjonsbygging og gaven det er å finne styrke i ulikheter.
 • Alle har en historie og det er vår jobb å ikke gjøre denne til en ulempe, for noen.
 • Hvordan møter vi mennesker i vanskelige livssituasjoner?
 • Hva kommer hets av og hvorfor kjenner noen et behov for å trykke andre ned?
Tore Petterson foredrag

Å bli sett, handler ikke om at noen sitter og glor på deg!

 • Når føler mennesker seg sett og hva gjør at de ikke gjør det?
 • Dette foredraget tar opp hvordan mange mennesker går med en konstant følelse av at vi ikke er bra nok.
 • Du får konkrete verktøy om hvordan du som leder eller ansatt kan bli en ressurs og bidra til mindre sykemelding, bedre arbeidsmiljø og å få det bedre i din egen hverdag med familie og barn.
Tore Petterson konferansier

Konferansier

Tore Petterson er en energisk, morsom og sprudlende konferansier. Han evner å holde den røde tråden i arrangementet, og krydrer det hele med sin fantastiske humor og ikke-høytidelige væremåte.

Tore Petterson video

Tore Petterson om sitt foredrag på God Morgen Norge

Tore Petterson video

Musikkvideo: THE START OF SOMETHING NEW - (Norway Eurovision 2020)

Tore Petterson video

Standup

Tore Petterson video

Musikk: Et rom i huset - Tore Petterson, Trond Lien, Frøydis Grorud og Knut Bjørnar Asphol

Vis foredrag med Tore Petterson

Referanser

Veldig bra foredrag ev en energisk og karismatisk Tore Petterson, med et alvorlig budskap i en morsom innpakning. Tror de fleste kjente seg igjen i veldig mye her, og fikk samtidig litt å tenke på i etterkant. Har fått utelukkende bra tilbakemeldinger fra deltakerne på kurset.

Tove Bardo

Nordland Fylkeskommune
Uforpliktende forespørsel på Tore Petterson

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Eller ring til oss på

Tlf: 911 16 989

Foredragsemner med Tore Petterson