Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
profile-cover-generic-06

En av Norges største stemmer om psykisk helse/uhelse.

Magnus Jackson Krogh

Magnus Jackson Krogh

Magnus Jackson Krogh er en gripende og inspirerende vlogger, inspirator og up-stander, med over 1000 foredragsshow bak seg. Opplev noe helt utenom det vanlige!

Forespør enkelt om pris og dato
Uforpliktende forespørsel på Magnus Jackson Krogh

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Om Magnus

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referanser

Books icon

Bøker

Forespør enkelt om pris og dato

Magnus Jackson Krogh har lang erfaring som foredragsholder og motiverende taler. Med sin helt egne humor om samfunnet har Magnus blitt en del av manges daglige vitamininnsprøytning.

Han er en av Norges desidert største stemmer i sosiale medier. Med bred tematikk og livserfaring leverer han noe av de råeste foredragene på markedet. Psykisk uhelse er alltid en stor del av Magnus sine foredrag/show.

Et foredragsshow med Magnus Jackson Krogh gir deg:

 • Inspirasjon til å ta grep om drømmen din.
 • Innsikt i å vokse opp med overgrep og mobbing.
 • Et foredragsshow du sent vil glemme.

Magnus gav i 2013 ut Norges mest kjente bok om ADHD, og med foredragsshowet “SAMTALEN” ble Magnus fast inventar på scener over hele Norden.

Siden 2014 har Magnus gitt ut ytterligere 13 bøker om psykisk helse, mobbing, selvbilde, drømmer og om å vokse opp som “jævelunge”. Magnus ble raskt en av Norges største viral-vloggere, hvor han prater åpent om livets opp og nedturer.

Deler av Magnus sine bøker er å finne som pensum i det Norske skoleverket, og han blir stadig invitert til å snakke for både små og store forsamlinger.

I over 1000 forestillinger har Magnus begeistret både liten og stor med sin historie og inspirerende persona. Et foredragsshow med Magnus er noe utenom det vanlige, og du vil oppleve å bli både rørt, inspirert og provosert.

Magnus skriver også debattinnlegg/kronikker for noen av landets største aviser.


(Foto: Monica S. Haugen)

Vis foredrag med Magnus Jackson Krogh
Magnus Jackson Krogh foredrag

Jævelungen

Opplev et forrykende foredragsshow:

 • Om å vokse opp i en liten bygd som “jævelungen.”
 • Om å finne tilbake til drømmen.
 • Om å overleve overgrep.

 

 

Magnus Jackson Krogh foredrag

SAMTALEN - livet med ADHD

 • Sammen med psykiatrisk sykepleier Hilde Kragebøl, som også er mamma til 2 barn med ADHD, skal de gjøre et dypdykk inn i Magnus sitt liv med janteloven, diagnosen ADHD, spiseforstyrrelser og et meget kort besøk på en psykiatrisk klinikk.
 • I samtale med Kragebøl skal Magnus ta publikum med på en reise igjennom et liv som “annerledes” og “bokstavbarn”. Myter avkreftes, de dreper ryktene, og de forteller sannheten – færdi snakka! På “Samtalen” skal du kunne le av det latterlige alvoret som er livet.
 • Et foredragshow helt utenom det vanlige, som varer i 80 minutter
 • Foredraget egner seg for alle, fra 12 år.  Egner seg spesielt bra for skoler og kulturhus, på fagdager og konferanser.
Magnus Jackson Krogh foredrag

En kveld med Magnus

 • 80 humoristiske minutter om livet på godt og vondt.
 • ADHD – et liv i farger
 • Bak maskene til en av Norges største vlogger.

Referanser

Dette traff virkelig alle nervetrådene i kroppen! Fra gråt til latter, og masse ettertanker. Tror nok mange gikk i seg selv etterpå å virkelig reflekterte over hvordan vi behandler mennesker/barn. Magnus byr virkelig på seg selv, og har en unik måte å formidle sin historie på som fenger alle!

Anita Rørvik, Rana

Fagforbundet

Magnus leverer et budskap som treffer hele publikum. Han har en timing i formidlingen som gjør vanskelige tema enklere og lettere å snakke om. I det ene øyeblikket presser tårene seg frem og i neste kommer han med humor som gjør tårene lettere å handtere. Han har et fargerikt nordnorskt språk som skaper liv og innlevelse i det han formidler og han byr på seg selv og sine historier på en måte som alle kan identifisere seg med. "Jævelungen" passer for et voksent publikum og er nok ikke beregnet for barn. Realitetene som kommer frem i historiene hans krever at lytteren kan forstå alvoret som danner grunnlaget for hans måte å se humor i det. Meget bra!

Leif-Wiggo Ditlefsen

Karlsøy kommune

Alle bør få muligheten til å oppleve Jævelungen! Det er rett og slett magi, og det berører. Det har kommet utelukkende positive tilbakemeldinger fra våre medlemmer. Foredraget gjør noe med deg som menneske. Jeg er ikke den samme personen etter dette, som jeg var før. Det er som om jeg har fått livet tilbake. Magnus har en formidlingsevne som er unik. Du blir blåst av stolen av det store spennet av følelser som foredraget vekker i deg. Jeg har egentlig ikke store nok ord for å forklare hvor fantastisk dette var.

Lise Marianne Johansen

Utdanningsforbundet Tana

Livet jeg overlever - en bok om å leve med selvmordstanker

Basert på dagbøker og dokumenter fra sin oppvekst har forfatteren skrevet denne ærlige boken om å leve med selvmordstanker. Boken handler også om en liten bygd i nord Norge som vendte en liten gutt ryggen og som ikke så tegnene på psykisk uhelse. En ærlig bok om oppvekst, selvmordstanker, skam og «masker». En bok du mest sannsynlig aldri kommer til å glemme.

Ark.no

ADHD - min verste fiende og beste venn

«Jeg har drømmer og mål jeg vil nå, men min egen galskap lar meg ikke fullføre noe som helst. Et spindelvev av veier fører meg i en bane, en uendelig bane jeg ikke kommer meg ut av. » I 2014 kom boken som forandret mennesker med ADHD. En bok som gir forståelse, tips og triks til de som ikke forstår galskapen bak de fire bokstavene «A,D,H,D». Dette er en bok som passer familier, skoler, helsevesen, bup og andre som trenger en innsikt i diagnosen som «ingen» forstår. I alt for mange år turte jeg ikke fortelle noen om min ADHD-diagnose. Men ADHD er en stor del av meg. Den er grunnen til at jeg følger mine drømmer, og når mine mål. ADHD er grunnen til at jeg føler sterkere, lever mer og prater høyere en de rundt meg. ADHD – det er meg. Mitt navn er Magnus Jackson Krogh, og jeg har ADHD.

Ark.no
Uforpliktende forespørsel på Magnus Jackson Krogh

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Eller ring til oss på

Tlf: 911 16 989

Foredragsemner med Magnus Jackson Krogh