Tlf. 911 16 989

Få hjelp av våre profesjonelle rådgivere
profile-cover-generic-05

En av Norges største stemmer om psykisk helse/uhelse.

Magnus Jackson Krogh

Magnus Jackson Krogh

Magnus Jackson Krogh er en gripende og inspirerende vlogger, inspirator og up-stander, med over 1000 foredragsshow bak seg. Opplev noe helt utenom det vanlige!

Forespør enkelt om pris og dato
Uforpliktende forespørsel på Magnus Jackson Krogh

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Om Magnus

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referanser

Books icon

Bøker

Forespør enkelt om pris og dato

Magnus Jackson Krogh har lang erfaring som foredragsholder og motiverende taler. Med sin helt egne humor om samfunnet har Magnus blitt en del av manges daglige vitamininnsprøytning.

Han er en av Norges desidert største stemmer i sosiale medier. Med bred tematikk og livserfaring leverer han noe av de råeste foredragene på markedet. Psykisk uhelse er alltid en stor del av Magnus sine foredrag/show.

Et foredragsshow med Magnus Jackson Krogh gir deg:

 • Inspirasjon til å ta grep om drømmen din.
 • Innsikt i å vokse opp med overgrep og mobbing.
 • Et foredragsshow du sent vil glemme.

Magnus gav i 2013 ut Norges mest kjente bok om ADHD, og med foredragsshowet “SAMTALEN” ble Magnus fast inventar på scener over hele Norden.

Siden 2014 har Magnus gitt ut ytterligere 13 bøker om psykisk helse, mobbing, selvbilde, drømmer og om å vokse opp som “jævelunge”. Magnus ble raskt en av Norges største viral-vloggere, hvor han prater åpent om livets opp og nedturer.

Deler av Magnus sine bøker er å finne som pensum i det Norske skoleverket, og han blir stadig invitert til å snakke for både små og store forsamlinger.

I over 1000 forestillinger har Magnus begeistret både liten og stor med sin historie og inspirerende persona. Et foredragsshow med Magnus er noe utenom det vanlige, og du vil oppleve å bli både rørt, inspirert og provosert.

Magnus skriver også debattinnlegg/kronikker for noen av landets største aviser.


(Foto: Monica S. Haugen)

Vis foredrag med Magnus Jackson Krogh
Magnus Jackson Krogh foredrag

Jævelungen

Opplev et forrykende foredragsshow:

 • Om å vokse opp i en liten bygd som “jævelungen.”
 • Om å finne tilbake til drømmen.
 • Om å overleve overgrep.
Magnus Jackson Krogh foredrag

Livet vi overlever

Hva er den største forskjellen på oss mennesker? Jo, det er vår historie. Det vi har opplevd. I løpet av 24 timer tenker vi mennesker sirka 6000 tanker. 80 prosent av disse tankene er gamle, negative tanker. I dette inspirerende foredraget vil Magnus Jackson Krogh fortelle deg om sine tanker. Tanker om livet, og tanker om å ikke leve. “Ønsket har aldri vært større enn å ha det bra”. 

Magnus Jackson Krogh har gjennom u-foredrag og show hjulpet tusenvis av mennesker til å finne inspirasjon til å leve mer. Videoene hans er sett millioner av ganger, og med tusenvis av solgte bøker han har truffet en nerve hos det Norske folk. “Livet vi overlever” er et sterkt foredrag om å leve med selvmordstanker, og om å finne gleden i de små tingene i hverdagen – kombinert med samsalt “Magnus-humor”. 

Med over 10 års erfaring på scenen er Magnus opptatt av å se hele mennesket, både den vi er – og den vi ikke ønsker å være. Om du er et menneske med mange tanker om hvordan du skal leve livet, eller om du vil ha inspirasjon til å leve mer , er dette foredraget for deg!

Magnus Jackson Krogh foredrag

ADHD - Ustoppelig energi

Opplev et forrykende foredragsshow:

 • Magnus tar publikum med på en reise igjennom et liv som “annerledes” og “bokstavbarn”. Myter avkreftes, rykter drepes, og han forteller sannheten – færdi snakka! I dette foredraget skal du kunne le av det latterlige alvoret som er livet.
 • Et foredragshow helt utenom det vanlige!!
 • Foredraget egner seg for alle, fra 12 år.  Egner seg spesielt bra for skoler og kulturhus, på fagdager og konferanser.

Referanser

Dette traff virkelig alle nervetrådene i kroppen! Fra gråt til latter, og masse ettertanker. Tror nok mange gikk i seg selv etterpå å virkelig reflekterte over hvordan vi behandler mennesker/barn. Magnus byr virkelig på seg selv, og har en unik måte å formidle sin historie på som fenger alle!

Anita Rørvik, Rana

Fagforbundet

Magnus leverer et budskap som treffer hele publikum. Han har en timing i formidlingen som gjør vanskelige tema enklere og lettere å snakke om. I det ene øyeblikket presser tårene seg frem og i neste kommer han med humor som gjør tårene lettere å handtere. Han har et fargerikt nordnorskt språk som skaper liv og innlevelse i det han formidler og han byr på seg selv og sine historier på en måte som alle kan identifisere seg med. "Jævelungen" passer for et voksent publikum og er nok ikke beregnet for barn. Realitetene som kommer frem i historiene hans krever at lytteren kan forstå alvoret som danner grunnlaget for hans måte å se humor i det. Meget bra!

Leif-Wiggo Ditlefsen

Karlsøy kommune

Alle bør få muligheten til å oppleve Jævelungen! Det er rett og slett magi, og det berører. Det har kommet utelukkende positive tilbakemeldinger fra våre medlemmer. Foredraget gjør noe med deg som menneske. Jeg er ikke den samme personen etter dette, som jeg var før. Det er som om jeg har fått livet tilbake. Magnus har en formidlingsevne som er unik. Du blir blåst av stolen av det store spennet av følelser som foredraget vekker i deg. Jeg har egentlig ikke store nok ord for å forklare hvor fantastisk dette var.

Lise Marianne Johansen

Utdanningsforbundet Tana

Et virkelig gripende forestilling som på en klok måte tar opp viktige og vanskelige temaer. Selv ungdommen i salen var engasjerte og ga tilbakemeldinger etterpå at de syns det hadde vært bra. En foreldre kommenterte at hun syns det var fint at det ble arrangert noe for familier med 'annerledes' barn.

Monica Moer

Nannestad kommune

Vi er veldig fornøyd med Magnus, og vi er imponert over hva han leverer! Engasjerende og ærlig. Skaper både latter og stillhet i salen med sin måte å fortelle på.

Christin Navarsete Leithe

AVYO Trøndelag avd. Nord

Magnus Jackson Krogh er profesjonell og hjertevarm på en gang. God timing med alvor og humor i sin historie, byr på seg selv ut over manus og "ser an" publikum på en utmerket måte med hvor han kan "dra" humoren/alvoret. Hver eneste en i salen - både ungdom og voksne - hørte på og fulgte med. Showet ble holdt under UKM, slik at det var større andel ungdom enn kanskje normalt på forestillingen. Energien fra scenen kjennes helt ut i salen, både humoren og det morsomme men kanskje mest sårbarheten og ærligheta kjennes helt inn i mellomgulvet. Forestillingen Jævelungen (light) hadde alt med både latter, tårer, sinne, frustrasjon, refleksjoner og ettertanke. Budskapet og måten du formidler det på er unik, DU er unik. Humoren er "rå" nordnorsk og herlig fargerik, og da blir det noe med motsetningen fra det og over til de sårbare, ærlige øyeblikkene som gjør at det du sier "setter seg" og gir sterke inntrykk. Blandingen av humor og alvor og måten det er sydd sammen på gjør Jævelungen til en fantastisk bra forestilling, og det er ingen tvil om at MJK hører hjemme på scenen og som "formidler". Takk for en fantastisk kveld - og vi snakker allerede om et opplegg med MJK med skole, elever, lærere og foreldre -- vi vil ha mere MJK!

Linda Nathalie Foss

Engerdal Ungdomsråd

Kjære dagbok... -livet skjedde

Magnus Jackson Krogh følges av hundretusenvis på Facebook.

Han er blitt en av manges daglige vitamininnsprøytning, og en av Norges største foredragsholdere og stemmer.

Med sine daglige innlegg om det hverdagslige gir han mennesker håp, inspirasjon, motivasjon og ettertanker. Helt ærlig, nakent og ekte.

I denne inspirasjonsboken får du flere av de mest leste Kjære dagbok-innlegg fra hans Facebookside.

I denne boken skriver han om blant annet papparollen, kjærligheten, ensomheten, frustrasjon, håp og drømmer.

Men mest av alt deler han ærlige tanker om hvordan vi sammen kan skape en bedre framtid. Temaer som forandrer seg fra dag til dag.

En bok du vil bli glad i.
Les den som en dagbok.

Les mer/kjøp her

Livet jeg overlever - en bok om å leve med selvmordstanker

Basert på dagbøker og dokumenter fra sin oppvekst har forfatteren skrevet denne ærlige boken om å leve med selvmordstanker. Boken handler også om en liten bygd i nord Norge som vendte en liten gutt ryggen og som ikke så tegnene på psykisk uhelse. En ærlig bok om oppvekst, selvmordstanker, skam og «masker». En bok du mest sannsynlig aldri kommer til å glemme.

Ark.no

ADHD - min verste fiende og beste venn

«Jeg har drømmer og mål jeg vil nå, men min egen galskap lar meg ikke fullføre noe som helst. Et spindelvev av veier fører meg i en bane, en uendelig bane jeg ikke kommer meg ut av. » I 2014 kom boken som forandret mennesker med ADHD. En bok som gir forståelse, tips og triks til de som ikke forstår galskapen bak de fire bokstavene «A,D,H,D». Dette er en bok som passer familier, skoler, helsevesen, bup og andre som trenger en innsikt i diagnosen som «ingen» forstår. I alt for mange år turte jeg ikke fortelle noen om min ADHD-diagnose. Men ADHD er en stor del av meg. Den er grunnen til at jeg følger mine drømmer, og når mine mål. ADHD er grunnen til at jeg føler sterkere, lever mer og prater høyere en de rundt meg. ADHD – det er meg. Mitt navn er Magnus Jackson Krogh, og jeg har ADHD.

Ark.no
Uforpliktende forespørsel på Magnus Jackson Krogh

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Eller ring til oss på

Tlf: 911 16 989

Foredragsemner med Magnus Jackson Krogh