Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
profile-cover-generic-05

Det skal være gøy å jobbe - medarbeidere i godt humør skaper bedre resultater

Hasse Thorbjørnsen

Hasse Thorbjørnsen

En av Norges mest engasjerende og benyttede foredragsholdere og entertainere innen trivsel, samarbeid og service.

Forespør enkelt om pris og dato

4.75 ut av 5 stjerner

"Jeg må bare si at alle var fornøyd. Han fikk frem budskapet på en måte som var veldig morsom. Latterfaktoren var høy, det ble god kontakt mellom foreleser og publikum. Hasse fikk spille på publikummet og da ble det en lokal vri på det. Kjempe fornøyd med stunden, fikk trimmet lattermusklene skikkelig."

Lindis Pettersen - Fagforbundet Saltdal Vis alle referanser

Et foredrag med Hasse Thorbjørnsen gir deg:

 • Svært engasjerende og motiverende foredrag om hvordan trives bedre på jobb.
 • Formidler som setter betydningen av glede og godt humør i fokus.
 • En fantastisk morsom og underholdende seanse.
Uforpliktende forespørsel på Hasse Thorbjørnsen

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
About icon

Om Hasse

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referanser

Forespør enkelt om pris og dato

Hasse Thorbjørnsen er en av Skandinavias mest erfarne foredragsholdere. Han holder foredrag om motivasjon med fokus på arbeidsglede, trivsel, humør, samarbeid og service.

Et foredrag med Hasse Thorbjørnsen gir deg:

 • Svært engasjerende og motiverende foredrag om hvordan trives bedre på jobb.
 • Formidler som setter betydningen av glede og godt humør i fokus.
 • En fantastisk morsom og underholdende seanse.

Hasse Thorbjørnsen er en av Norges mest benyttede foredragsholdere og entertainere. Han har jobbet tett med bedrifter og foreninger siden 1984, og hans mangefaseterte yrkesbakgrunn som yrkesoffiser, salgssjef, direktør og artist gir en dybde som i over 2200 foredrag har blitt god mottatt av over 250 000 mennesker i Skandinavia.

Hasse har stått på scenen på «Chat Noir» med Dag Frøland, Elisabeth Grannemann, Elsa Lystad og Arve Opsahl. Han har jobbet i NRK, under Frokost-TV sine glansdager på 80-tallet og i flere år som frilanser i NRK Sporten.

Han har også flere ganger deltatt i NRK-programmet ”Du skal høre mye” med sine imponerende imitasjoner og dialekter. I tillegg har han vært kåsør for P4.

Hasse Thorbjørnsen foredrag handler om motivasjon med fokus på arbeidsglede, trivsel, humør, samarbeid og service. I en tøff og slitsom hverdag er motivasjon og glede viktig!

Hasse er en av de mest erfarne i Skandinavia, og når igjennom med sine foredrag i forsamlinger med alt fra 10 til 2000 deltagere. Han jobber også med kurs for ledergrupper eller som en del av et teambuilding-opplegg. Foredragene hans kjennetegnes ved en stor grad av underholdning.

Ønsker du et foredrag med masse humør, men allikevel med nyttige og inspirerende poenger, så er Hasse Thorbjørnsen rett mann til å levere nettopp dette! Foredragene hans leveres med garantert langvarig effekt!

Hasse Thorbjørnsen foredrag kan holdes både på dansk, svensk og norsk.

Vis foredrag med Hasse Thorbjørnsen

  Hasse Thorbjørnsen foredrag

  Det skal være gøy å jobbe: Medarbeidere i godt humør skaper bedre resultater

  • Humøret er helt grunnleggende for alle, og spesielt i de Skandinaviske landene spiller humøret en stor rolle, både i privatlivet og på arbeidsplassen.
  • Hasse Thorbjørnsen forteller på humoristisk vis.
  • Skal man skape humor, må man faktisk være i godt humør, sier Hasse Thorbjørnsen, som blir kalt ”humørreparatør” av ansatte i Telenor.
  • Hasse Thorbjørnsen foredrag er kjent for å få deltakerne til å skape optimisme og arbeidsglede på egne vegne, få mennesker til å samarbeide bedre, nå nye mål og samtidig ta sjansen på å bli bedre –  alt ved hjelp av humør.
  • Ved hjelp av godt humør skal hverdagen skapes, stressnivået senkes og helsen forsterkes.
  • ”En god latter forlenger livet” – er det en floskel eller en realitet?
  • Hasse Thorbjørnsen foredrag kan skreddersyes, så foredragene vil alltid ta utgangspunkt i kundens ønsker og posisjon.

   

  Elementer i Hasse Thorbjørnsen foredrag som kan skreddersys til den enkelte kunde og det spesielle arrangement:

  • Det er deg selv som skaper dagen – også for dine kolleger.
  • Samarbeid og felles innsats skaper suksess. Uansett hvor i organisasjonen.
  • «Én for alle – alle for én» – samarbeid og lagspill gir trygghet, tillit og tilfredshet.
  • Service er fire små, enkle ting. Men alle fire må benyttes, hele tiden. Hasse forteller deg hvilke.
  • Kunden er ikke et forstyrrende element i hverdagen, men hele grunnlaget for organisasjonens eksistens og fremtidige utvikling.

   

  Hasse Thorbjørnsen foredrag

  ”Må vi være så perfekte?”

  • Foredraget er først og fremst humørfylt. Han snakker mye om latter og latterens sunnhetsgivende effekt. Hasse er en entertainer, rett og slett.
  • Hasse er opptatt av at vi skal nå våre mål og være fornøyd med oss selv uten å strebe etter det perfekte.
  • I dette foredraget tar han et oppgjør med prestasjonsjaget og harselerer med alt fra «Birken», til timer i trimstudio. «Ja, selv vi over 60 skal etter sigende kaste oss ut i «trimhelvete», sier han.

   

  Hasse Thorbjørnsen foredrag

  Stemmene som forsvant

  • Hasse er kjent for sin imitasjons- og dialektcollage, med tittelen «Stemmene som forsvant».
  • Han imiterer «de gamle guttene» som Albert (fra Skraphandlerne, på svensk selvfølgelig), Arve Opsal, som han jobbet med i et år på Chat Noir, biskop Per Lønning, hans gode venn Rolv Wesenlund og til siste, en som fremdeles lever, nemlig Arthur Arntzen (Oluf).
  • Hasse var en av de som ble oftest benyttet på det populære «Rorbua» fra Tromsø.

   

  Hasse Thorbjørnsen foredrag

  Foredrag og underholdning

  • Hasse Thorbjørnsen leverer også en unik pakkeløsning bestående av underholdning på kvelden under middagen og foredrag dagen etter.
  • Underholdningsinnslaget er fullt av overraskelsesmomenter, og det blir garantert en opplevelse du sent vil glemme!

Referanser

"Jeg sitter her og evaluerer foredraget du hadde for 135 kjøkkenledere i Sandefjord. Man behøver ikke evalueringsskjema for å få frem din score. Det hørte du på responsen og applausen du fikk fra salen, den nærmet seg en sekser! Det var et innlegg, slik innlegg skal være. Faglig innsikt, ispedd en god dose humor, som gjør at poengene dine sitter. Og skulle noen lure på om "den svenske kokken" er noe å bruke som underholdningstema om kvelden, så har du nå 135 kjøkkenledere som synes det var festlig og humørskapende. Bedre referanse på "en kokk" er vanskelig å få. Så takk for at du sørget for et hyggelig innslag under festmiddagen, etterfulgt av et meget nyttig og givende foredrag påfølgende dag."

Cato Helgesen, Daglig leder og kjøkkensjef

Storkjøkkenforum

Hasse er en meget engasjert og engasjerende foredragsholder For Elkraft AS. Vi var 75 stk, Hasse klarte å engasjere alle. Vi kom i fra Norge, Sverige, Danmark og Finland.

Mona Nerbye - Økonomisjef

Elkraft AS

Vil bare få takke - ennå en gang - for flott "vitaminsprøyte". Har fått en masse positive / overbegeistrede tilbakemeldinger her. Veldig hyggelig å arrangere noe der alle er fornøyd - ikke en muggen kommentar.

Randi Ringstad Aune

Kongsberg Maritime AS

"Vi har fått positive tilbakemeldinger fra medlemmene som var på foredraget. De koste seg. Hasse bidro med gode innspill og god humor."

Hovedtillitsvalgt, Jorunn Engedal

Utdanningsforbundet Karmøy

"Stimulerende å høre på ham. Foredragstiden føltes kortere enn 2 timer han holdt på. Gav mange positive tips til hvordan vi bør oppføre oss i hverdagen og hvordan vi møter våre medarbeidere."

Sykepleier Ragnhild Naalsund

Helse Møre og Romsdal

"Jeg må bare si at alle var fornøyd. Han fikk frem budskapet på en måte som var veldig morsom. Latterfaktoren var høy, det ble god kontakt mellom foreleser og publikum. Hasse fikk spille på publikummet og da ble det en lokal vri på det. Kjempe fornøyd med stunden, fikk trimmet lattermusklene skikkelig."

Lindis Pettersen

Fagforbundet Saltdal

"Hasse, tusen, tusen takk for et fantastisk bidrag til en minnerik feiring. Folk ble imponert og de snakket om det hele kvelden. Innslaget gikk "rett hjem", og det passet perfekt inn i opplegget. Igjen, tusen takk!"

Kjersti Romsaas Sundby, jubilant

Privat

«Veldig bra og helt som avtalt, skulle gjerne satt av mer tid til innslaget. Terningkast 6.»

Kjersti Romsaas Sundby,Daglig leder

Sundbytunet eiendom AS

"Fantstisk! Terningkast 6. Alle var storfornøyde."

Christina Lien, Kontorsekretær

NNN Forbund

"Foredraget var inspirerende og morsomt. Hasse gjør en god jobb og får deltakerne med seg. Jeg synes det var godt levert."

Trond Holm Johansen, Seniorrådgiver

Helse Bergen HF / Forum For Sykehusrenhold (FFS)

Meget fornøyd! Veldig fin blanding av humor og alvor.

Tove Sivertsen

Trondheim kommune

Jeg har akkurat storkost meg gjennom en hel dag med kurs, med Utdanningsforbundet i Trondheim! Tusen takk for en flott og inspirerende ettermiddag. Nå gleder jeg meg til å prøve noen nye moro-prosjekt på min arbeidsplass!!

Laila Dragvik

Birralee International School

Vil få takke for super innsats på vår årlige Tillitsmannskonferanse, denne gangen på Thon Hotel Charlottenberg."Den svenske kokken" var ikke overraskende en stor suksess, og våre gjester gikk til middag med smil som gikk rundt - har ikke ledd så godt på lenge. Ditt foredrag lørdag ettermiddag skapte også stemning! Og til tross for at vi gikk på overtid mht programmet, var det ikke en sjel som så på klokka, snarere tvert imot. At du som motivator, entertainer, foredragsholder og ikke minst humørspreder er i en egen klasse, er det ingen tvil om! Du fanget publikum på en måte som er helt utrolig, og holdt oppmerksomheten til siste slutt....synd vi ikke hadde minst en time til til rådighet! Men å se våre kunder forlate konferansen smilende og fornøyde var en god følelse - bra vi sparte det beste til slutt! Tilbakemeldingene fra våre kunder er udelt positive, hvilket understrekes av din score på evalueringsskjemaene fra konferansen! Takk for at du hadde tid og lyst til å være med på dette arrangementet, vi kommer sikkert til å hyre deg inn ved en annen anledning også!

Line L. Malmo

Boligbyggelaget Romerike

Personligt synes jeg, du gav udtryk for et utroligt inspirerende værdisæt og menneskesyn - både i relation til virksomhedsledelse men bestemt også i forhold til måden vi agerer i fællesskab med hinanden. Og jeg er så enig, værdien af et smil, værdien af et klap på skulderen, værdien af at forsøge at gøre tingene en smule bedre hver eneste dag, værdien af selv at tage sin del af ansvaret!!! Det flytter på tingene… Jeg smiler stadig! Tak fordi du gør det du gør – det er en sjælden gave du gir videre og det tror jeg på gør en forskel.

Janne B. Petersen

Nets Denmark
Uforpliktende forespørsel på Hasse Thorbjørnsen

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Eller ring til oss på

Tlf: 911 16 989
Hasse Thorbjørnsen
Hasse Thorbjørnsen

4.75 ut av 5 stjerner

"Jeg må bare si at alle var fornøyd. Han fikk frem budskapet på en måte som var veldig morsom. Latterfaktoren var høy, det ble god kontakt mellom foreleser og publikum. Hasse fikk spille på publikummet og da ble det en lokal vri på det. Kjempe fornøyd med stunden, fikk trimmet lattermusklene skikkelig."

Lindis Pettersen - Fagforbundet Saltdal Vis alle referanser

Foredragsemner med Hasse Thorbjørnsen