Tlf. 911 16 989

Få hjelp av våre profesjonelle rådgivere
Omdømme

Foredragsholdere om omdømme

Vi lever i en verden styrt av media og informasjon, hvor både ditt personlige og profesjonelle omdømme blir stadig viktigere. Et dårlig omdømme kan være skjebnesvangert, mens et godt rykte kan skaffe deg mange nye kunder, og dermed sikre din bedrifts suksess og vekst.

Våre foredragsholdere er eksperter i viktigheten av et godt omdømme, og hvordan man nettopp bygger og forsvarer et godt rykte. De kan også holde foredrag om hvordan man snur et negativt omdømme.

Sikre ditt omdømme ved å booke en av våre foredragsholdere fra utvalget under.

Book en foredragsholder om omdømme

Fyll ut skjemaet under, så hjelper vi deg med å finne en foredragsholder som snakker om omdømme til ditt event. Du får lynraskt svar på din forespørsel.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

eller ring oss

Tlf. 911 16 989
Book en foredragsholder om omdømme

Fyll ut skjemaet under, så hjelper vi deg med å finne en foredragsholder som snakker om omdømme til ditt event. Du får lynraskt svar på din forespørsel.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Athenas formidler årlig flere tusen foredrag i Norge og resten av verden

Vi har håndplukket landets beste foredragsholdere, så vi kan sikre helt riktig match til ditt arrangement

Athenas er opptatt av å skape gode arbeidsplasser, og av å stimulere til arbeidsglede og inspirasjon i norsk næringsliv

Athenas er Skandinavias største formidler av foredrag

Vi har øye for detaljer og booker hvert år tusenvis av foredrag for alle typer kunder

Athenas hjelper deg med den perfekte løsning, uansett budsjett og tidshorisont

Athenas håndterer over 100 forespørsler fra både store og små arbeidsplasser – hver dag

Athenas er din direkte kontakt til landets beste foredragsholdere

Alle forelesere om omdømme (23)

Hjelp meg å velge
no-image

Pål Angelskår

Pål er en anerkjent musiker, forfatter og en dreven historieforteller. Dra nytte av hans kunnskap og erfaring som utøver, låtskriver og bandleder i en bransje litt på utsiden av det øvrige samfunnet.

...

no-image

Geir Hågen Karlsen

Profilert og ettertraktet foredragsholder og ledende ekspert på geopolitiske trusler, sikkerhetsutfordringer og krisehåndtering. Gir praktiske råd om håndtering for næringslivet.

...

no-image

Erik Fosnes Hansen

Erik F. Hansen er en av Norges mest kjente forfattere, også internasjonalt. Med fortellingen som grep analyserer han ethvert tema slik at tilhørerne ser seg selv på en ny måte og finner nye veier videre.

...

no-image

Jan Fredrik Beck-Bjørntvedt

Med over 15 års erfaring fra NRK leverer Jan Fredrik inspirerende og underholdende foredrag som vil gi deg konkrete verktøy for å styrke kulturen på din arbeidsplass, gjennom historiefortelling.

...

no-image

Veronica Tisløv-Rømo

Med smittende latter og spennende livshistorier deles dype innsikter som inspirerer mennesker til å hente ut sitt fulle potensial.

...

no-image

Kjetil Krogstad

Kjetil er “the crazy freedom you didn’t know you needed”, og sprer inspirasjon til trivsel og arbeidsglede ved å tenke utenfor boksen. Gjennom sine videoer på sosiale medier når han hele verden.

...

no-image

Paal Espen Hambre

Paal Espen har 25 års erfaring fra medier og kommunikasjon, og er en av Norges mest erfarne kommunikasjonsrådgivere. Han er spesialist på krisekommunikasjon, mediehåndtering og strategisk kommunikasjon.

...

no-image

Tore Petterson

Tore er en levende foredragsholder som på en gripende og humoristisk måte tar opp temaer som relasjoner, annerledeshet, stigmatisering, omtanke og empati.

...

no-image

Daniel Kvammen

Daniel Kvammen er en folkekjær artist, med flere priser og en stor fanskare. Nå forteller han åpent og ærlig om egen sårbarhet og viktigheten av åpenhet, og det å tørre å gripe inn.

...

no-image

Bjørn Olav Jahr

En av Norges fremste gravejournalister forteller om hvordan han utfordrer etablerte sannheter – og om hvorfor det er så viktig. (Foto: Astrid Waller)

...

no-image

Mats Grimsæth

Bli med på en visuell og sterk reise når du lytter til Mats sin historie, en historie som vil få deg til å le, gråte og føle på hvordan livet egentlig er.

...

no-image

Silje Landevåg

Silje Landevåg er en kremmer som motiveres av å tenke stort, skape vinnerteam og tørre å våge. Hun har stor lidenskap for prestasjonskultur, forretningsutvikling og verdiskapende investeringer.

...

no-image

Asbjørn Rachlew

Ettertraktet foredragsholder nasjonalt og internasjonalt gir deg verktøy til profesjonell samtale- og intervjuteknikk

...

no-image

Anne Karin Nordskag

Anne Karin Nordskag er en ettertraktet kurs- og foredragsholder. Hun brenner for at du skal nå frem med ditt budskap, kommunisere tydeligere og skape resultater.

...

no-image

Synneva Erland

Ledelsesrådgiver med spisskompetanse på psykologisk trygghet, bedriftskultur og kommunikasjon.

...

no-image

Jan Kvalheim

Tidligere verdensmester og europamester i sandvolleyball som uten utdanning har jobbet for prestisjefulle bedrifter.

...

no-image

Ivar Haugstad

Sosialantropolog og spesialist på arbeidskultur.

...

no-image

Sigurd Granmark

Han er en av landets mest ettertraktede foredragsholdere og inspirerer medarbeidere og ledere til å bli bedre!

...

no-image

Loveleen Rihel Brenna

Forretningsutvikler og forfatter med flere verv som gledelig deler sitt pågangsmot, sin iver og erfaringer.

...

no-image

Tom Åge Myhren

Tom Åge Myhren er en profesjonell livsgnistrer som i 13 år har levert foredrag om prosessledelse, idè – og konseptutvikling.

...

no-image

Karin Fevaag Larsen

En ekspert på person- og organisasjonsutvikling som flere ganger har blitt kåret til årets beste foredragsholder og inspirator!

...

no-image

Pellegrino Riccardi

Tverrkulturell ekspert, motivator, informativ edutainer og kommunikasjonsrådgiver med dyp innsikt i kommunikasjon.

...

no-image

Karl-Fredrik Tangen

Samfunnsviter, førstelektor og forfatter med erfaring fra reklamebransjen, strategirådgivning og markedsanalyse.

...

Omdømme
Omdømme
5 av 5 stjerner

"Veldig god oppfølging både før og etter foredraget."

Statoil ASA

Om emnet: Omdømme

Omdømme

Omdømme handler om hvordan omgivelsene ser på en. Det handler med andre ord om det ryktet man har, hvordan andre vurderer deg. Dette gjør seg gjeldende i en rekke områder, både privat og foretningsmessig. Både som privatperson, bedrift og produkt vil du ha et rykte, og dette kan være avgjørende for din suksess. Det er jo også stadig flere privatpersoner som bruker seg selv som markedsvare, som politikere, mediepersonligheter og influencere. Her vil ditt omdømme være alfa omega for at du skal kunne overleve i den konkurrerende bransjen.

Om ditt eget firma får et dårlig rykte kan det føre til tap av kunder, inntekt og i verste tilfelle, bedriftens undergang. Et godt rykte kan derimot føre til nye kunder og partnere og bedre omsetning. 

Hva kan du gjøre for å bygge et sterkt omdømme? Hvordan når du ut til folk slik at du kan skape et merke av ditt rykte? Våre foredragsholdere holder inspirerende foredrag om dette og mye mer. De kan fortelle om viktigheten av et godt rykte, og hvordan man systematisk oppbygger dette. Eksempel på gode verktøy her kan være digital strategi eller digital rådgivning. De kan også fokusere på hvordan man klarer å snu et negativt omdømme, for å redde bedriften. 

Book en av våre eksperter i omdømme fra utvalget over! Dersom du synes det er vanskelig å velge en foredragsholder kan vi hjelpe deg med å finne den mest passende til ditt arrangement.

Forespørsel om pris og dato