Tlf. 911 16 989

Få hjelp av våre profesjonelle rådgivere
profile-cover-generic-02-blue

Få verktøyene til å sikre god kommunikasjon i din bedrift

Anne Karin Nordskag

Anne Karin Nordskag

Anne Karin Nordskag er en ettertraktet kurs- og foredragsholder. Hun brenner for at du skal nå frem med ditt budskap, kommunisere tydeligere og skape resultater.

Forespør enkelt om pris og dato

5 ut av 5 stjerner

Det har definitivt blitt mer effektive møter etter foredraget ditt, så jeg vil påstå det står til terningkast 6!

Kim Tvedt, Consultant, Financial Technology - EVR Vis alle referanser

Et foredrag med Anne Karin Norskag gir deg:

 • Praktiske verktøy du enkelt kan ta i bruk for å sikre varige resultater.
 • Matnyttige, engasjerende foredrag formidlet med humor.
 • Foredrag skreddersydd til å passe dine ønsker og behov, så du får mest mulig ut av din book.
Uforpliktende forespørsel på Anne Karin Nordskag

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Om Anne

Lecture icon

Foredrag

Courses icon

Kurs

References icon

Referanser

Forespør enkelt om pris og dato

Anne Karin Nordskag er en engasjerende og motiverende kommunikasjonstrener, retoriker, siviløkonom, daglig leder og håndballtrener. Hun hjelper bedrifter og ansatte til å bli enda bedre til å kommunisere, for å sikre effektive arbeidsplasser hvor folk trives.

Et foredrag med Anne Karin Norskag gir deg:

 • Praktiske verktøy du enkelt kan ta i bruk for å sikre varige resultater.
 • Matnyttige, engasjerende foredrag formidlet med humor.
 • Foredrag skreddersydd til å passe dine ønsker og behov, så du får mest mulig ut av din book.

Anne Karin Nordskag er en ettertraktet og erfaren kursleder og foredragsholder innen temaene arbeidsglede, retorikk, presentasjonsteknikk og møteledelse. Hun har i løpet av de siste 8 årene holdt over 400 kurs og foredrag i retorikk, presentasjonsteknikk og møteledelse, og hjulpet tusenvis av nordmenn til å bli tydeligere og tryggere når de holder presentasjoner, gjennomfører vanskelige samtaler og leder møter.

Hun brenner for tydelig kommunikasjon for å få slutt på misforståelser, kjedelige presentasjoner, sure arbeidsplasser og ineffektive møter. I hennes foredrag får du gode tips og praktiske verktøy til hvordan du kan kommunisere klart og tydelig slik at du skaper effektiv og trygg kommunikasjon enten dette skjer gjennom en samtale, en presentasjon, eller diskusjon under et møte.

Med sine 14 år i næringslivet har Anne Karin Nordskag en unik kjennskap til hvor skoen trykker. Når kommunikasjonen ikke fungerer, da stopper det meste opp. Beslutninger blir utsatt, frister overskrides og møtene resulterer i bare prat framfor resultater. Dette igjen skaper frustrasjon som i verste fall går utover trivsel og motivasjon.

Anne Karin Nordskag kombinerer sin erfaring fra næringslivet og idretten, og sin kunnskap innen kommunikasjon og atferdsøkonomi med sitt glødende ønske om å hjelpe deg til å få en bedre og enklere arbeidsdag hvor du skaper resultater og gleder deg til å gå på jobb.

Anne Karin hjelper deg å forstå hvorfor ditt omdømme er kritisk viktig for å bli trodd. Hun lærer deg hva hersketeknikker er og hvordan du kan takle dem. Hun lærer deg teknikkene for å utarbeide en overbevisende argumentasjonsrekkefølge. Og hun gir deg de verktøyene du trenger for å skape effektive, nyttige og inspirerende møter.

Det som kjennetegner foredragene til Anne Karin er at de matnyttige, praktiske og formidlet med engasjement og humor.

Hennes mantra er: «Vi finner bedre løsninger når vi forstår hverandre»

Alle foredrag og seminarer skreddersys, slik at du får et innhold som passer akkurat din bedrift. Anne Karin kan også levere kurs innenfor samme tematikk. Ta kontakt for mer informasjon om dette.

Vis foredrag med Anne Karin Nordskag
Anne Karin Nordskag foredrag

Den nye hybride arbeidsdagen - himmel eller helvete?

 • Den nye hybride arbeidsdagen er her. Mens ledere ser fram til å få sine ansatte tilbake på kontoret, ser de ansatte lyst på å fortsette med det koselige og stressfrie hjemmekontoret. 
 • Media forteller glødende om økt effektivitet og produktivitet med bruk av hjemmekontor, mens eksperter advarer arbeidsgiver om å stramme inn bruken av hjemmekontor. Det er urealistisk å tro at vi kan gå tilbake til slik det var før pandemien og kun de bakstreverske, gammeldagse og kjipe vil beordre de ansatte tilbake på kontoret. Konsekvensen vil bli at de beste hodene forsvinner, hevder ekspertene.
 •  Hvilke konsekvenser kan vi forvente oss når halvparten jobbere hjemmefra, mens resten er på kontoret?
 • Hvilke konsekvenser kan det få for samarbeid, trivsel og motivasjon?
 • Hvordan vil det påvirke karrieremulighetene dine?
 • Hvilke konsekvenser får det for organisasjonens måloppnåelse, resultater og bunnlinje?
 • Heldigvis finnes det allerede mye forskning på hvilke utfordringer den nye hybride arbeidsdagen står ovenfor, og det finnes tiltak du kan gjøre for å redusere risikoen for at resultatet skal bli krangling, kaos og konflikter.
 • Dette foredraget gir deg et klart bilde over de utfordringene den hybride løsningen kan medføre, og du får i tillegg gode forslag til hva du kan gjøre for å skape en produktiv hybrid kultur, hvor både de ansatte og bunnlinja trives.
 • Foredraget kan også vinkles mot hybride møter og hybride teams.
Anne Karin Nordskag foredrag

Få en krystallklar møtekultur

 • Arbeidsdagen vår preges av mange møter, lange møter og ineffektive møter. De kveler energien, motivasjonen og arbeidsgleden, dysser oss nesten i søvn. Utvikle en krystallklar møtekultur med klare forventninger til hva møtet skal oppnå, hva deltakerne skal bidra med og hvordan møteleder skal lede møtet slik at du blir kvitt møtehelvete en gang for alltid.
 • Er du fortvilt over en kalender som er fullbooket med møter, og hvor du må stresse for å rekke det neste og likevel komme for sent? Er du lei av kollegaer som leser på telefonen sin under møtet og som bare bidrar halvhjertet? Har dere møter som ikke fører til resultater, til tross for at sakene blir detaljert presentert etterfulgt av lange diskusjoner? Kort sagt, kunne du ønske at dere hadde en mer effektiv møtekultur på jobb?
 • Verdifull tid du kunne brukt på nyttigere eller morsommere gjøremål. Heldigvis skal det ikke så mye til for å skape en effektiv møtekultur på jobb. Ved hjelp av enkle teknikker og verktøy kan du sørge for at dine møter blir effektive, nyttige og motiverende å delta på, slik at du oppnår gode resultater og får frigjort tid til å gjøre alt det andre du har lyst til å gjøre!
Anne Karin Nordskag foredrag

Bli tydelig, trygg og overbevisende når du kommuniserer

 • Dette foredraget gir deg et innblikk i retorikkens hemmeligheter og viser deg hva som skal til for å bli tydelig og overbevisende.
 • Å formidle sine tanker og ideer på en overbevisende måte er en døråpner til framgang. Det å kommunisere tydelig og godt er en verdifull kompetanse som i økende grad etterlyses. Heldigvis er det er en ferdighet som alle kan lære seg. Alt som skal til er litt kunnskap og trening.
 • Dette foredraget gir deg et innblikk i retorikkens hemmeligheter og viser deg hva som skal til for å bli tydelig og overbevisende.
Anne Karin Nordskag foredrag

Slik styrker du din troverdighet og bygger ditt omdømme

 • Hvem er du? Eller rettere sagt, hvordan oppfatter andre deg? Hva er ditt omdømme? Hva tenker andre om deg? Hva har ditt omdømme å si for deg? Dine karrieremuligheter? Dine relasjonsmuligheter?
 • Hvordan andre oppfatter deg kan åpne dører for deg, eller lukke dem. Du bestemmer ikke ditt omdømme. Det gjør de andre. Men du kan påvirke det. Hva kan du gjøre for å styrke ditt omdømme, din troverdighet?
 • Dette er et tankevekkende foredrag som provoserer noen, får andre til å le og som fungerer som en aha-opplevelse for de aller fleste.
Anne Karin Nordskag foredrag

Slik takler du hersketeknikker

 • Hva er hersketeknikker og hvordan kan vi takle dem? Tidlig på 70-tallet identifiserte Berit Ås, den første norske kvinnen på Stortinget, fem klassiske hersketeknikker.
 • I dag vet vi at vi har mange flere. Og at hersketeknikker brukes av både menn og kvinner. Vi bruker alle hersketeknikker, både bevisst og ubevisst. Dessverre har hersketeknikker en ødeleggende effekt, både på kommunikasjonen, samarbeidet og trivselen på jobb.
 • Målet med foredraget er å gjøre dere mer kjent med de ulike hersketeknikkene, slik at dere kan få et bevisst forhold til dem, samt gi dere noen tips til hvordan dere kan takle det å bli utsatt for hersketeknikker.
Anne Karin Nordskag kurs

Kurs

 • Anne Karin Nordskag kan også levere kurs innenfor samme tematikk som hun holder foredrag om. Ta kontakt for mer informasjon om dette.

Referanser

Det har definitivt blitt mer effektive møter etter foredraget ditt, så jeg vil påstå det står til terningkast 6!

Kim Tvedt, Consultant, Financial Technology

EVRY

Anne Karin overrasket oss og grep rommet fra første stund. Et herlig spesielt tilrettelagt foredrag for våre prosjektledere om å være troverdig. Foredraget var tilpasset for rollen vi har som prosjektledere når vi leder styringskomiteer med mange stakeholdere.

Gjermund Lima, Manager Project Management

Statoil

Jeg fikk svært stort utbytte av foredraget – som betalte for seg selv mange ganger over i løpet av få uker i form av redusert tidsbruk på møter.

Aron Azzout, Consultant

EVRY Financial Services

Aldri undervurder mottaker! Mange praktiske tips til foredrag og møtevirksomhet her – på hvordan og hvorfor du skal være overbevisende og bevege mottager.

Forskerforbundets lokallag i Helse-direktoratet

Vi var svært fornøygd med foredraget. Alle som deltok meinte det var lærerikt og fekk innspel på korleis ein kan ha ein betre møtekvardag. Anne Karin hadde mange gode tips!

CFO/HR, Anne Jorunn Fjærestad

Highsoft AS
Uforpliktende forespørsel på Anne Karin Nordskag

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Eller ring til oss på

Tlf: 911 16 989
Anne Karin Nordskag
Anne Karin Nordskag

5 ut av 5 stjerner

Det har definitivt blitt mer effektive møter etter foredraget ditt, så jeg vil påstå det står til terningkast 6!

Kim Tvedt, Consultant, Financial Technology - EVR Vis alle referanser

Foredragsemner med Anne Karin Nordskag