Lasting innhold ...

Jan Kvalheim

Jan Kvalheim

Tidligere verdensmester og europamester i sandvolleyball har uten utdanning jobbet for prestisjefulle bedrifter!

Jan Kvalheim mener alt er mulig – og det er det også! Selv har han nådd toppen i verdensidretten sandvolleyball, jobbet med Manchester United og deler nå av hvilke erfaringer han har gjort seg og hvordan han har kommet seg dit han er i dag. For hvordan setter man seg mål og jobber mot dem, hvordan tenker man større og hva kan arbeidsplassen lære av dynamikken i et vinnerteam?

UFORPLIKTENDE FORESPØRSEL

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpliktende.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Jan Kvalheim er en tidligere volleyball og sandvolleyballspiller. I løpet av sin karrière ble han både verdensmester og europamester i sandvolleyball, sammen med Bjørn Maaseide. Jan forteller den spennende historien om hvordan disse to valgte å utfordre bl.a. Brasil og USA i en veldig u-norsk idrett – og hvordan de klarte det.

Jan er også fransk ligamester og cupmester i volleyball for AS Cannes og ble spurt om å bli fransk statsborger for å spille for Frankrike i OL i Barcelona i 1992.

Opplev historien om en gutt fra Skien som tidlig satte seg mål om å bli blant de beste i verden. Hvordan han ved å ha fokus på trivsel, positivitet og egenskapen til å styre tankene sine satt målet nærmere rekkevidde!

Historien om hvordan han nådde idrettstoppen med Bjørn Maaseide handler om to mannfolk som gjennom ti år reiste verden rundt 175 dager i året. Hvordan de respekterte hverandre, aksepterte hverandres forskjeller og hadde fokus på å gjøre hverandre gode.

De siste årene har Jan jobbet mye med idretts- og TV-relaterte prosjekter. I dag jobber han blant annet med Kragerø Resort. I TV-bransjen er han kjent for å ha et stort nettverk inn mot kjente personer. Han har de siste årene jobbet med å skaffe deltakere til nærmere 15 TV-programmer, blant dem Mesternes Mester. Han er også i styret til veldedighetsorganisasjonen til Johann Olav Koss – Right to Play.

Jan Kvalheim foredrag kan holdes på norsk, engelsk og fransk.

  Jan Kvalheim foredrag

  Alt er mulig!

  • Dette Jan Kvalheim foredrag forteller om hvordan man setter seg mål, hvordan man jobber sammen om mål og viktigheten av trivsel i et lag/på en arbeidsplass, å unne hverandre suksess og gjøre hverandre gode – hver dag, å tørre å tenke stort og fremsnakking på en arbeidsplass.
  • For firmaer som ønsker å tenke stort så kan vi anbefale et Jan Kvalheim foredrag. Han forteller om hvordan han, som ikke har noen utdannelse, har: nådd toppen i en verdensidrett, har jobbet med Manchester United med å prøve å skaffe dem hovedsponsor, jobber nå med å få realisert noen store internasjonale TV prosjekter og har planer om en sjakkturnering som kan bli større enn VM.
  • Alt er nemlig mulig!
Dette sier kunder som har opplevd foredrag med Jan Kvalheim

Les mer...

Foredragsholdere relatert til

Foredragsemner med Jan Kvalheim