Lasting innhold ...

Ole Petter Nyhaug

Ole Petter Nyhaug

Gründer, dagligleder, kjent for markedsanalyser og forbrukerinnsikt. En av Norges mest populære foredragsholdere!

Ole Petter Nyhaug holder inspirerende, utfordrende, oppdaterte og veldokumenterte foredrag. Han er en av landets mest brukte foredragholdere og får stadig toppkarakterer for sine innlegg.

UFORPLIKTENDE FORESPØRSEL

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpliktende.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Ole Petter Nyhaug er et kjent fjes i markedsanalyse-, medie- og marketingkretser. Først og fremst som en innovatør og fagperson innen forbrukerinnsikt, markedsanalyse og trender.

Ole Petter har ofte vært først ute med nye konsepter som senere har blitt adoptert av andre, også internasjonalt. Han har rundt 15 års erfaring som gründer og fagmann innenfor bransjen, med spesiell interesse for innovasjon og fremtid.

Ole Petter er blant svært få nordmenn som har fått innpass som rådgiver og analytiker på globalt nivå hos kjente merkevarer som Coca-Cola, Audi, IKEA, Heineken, Unilever, Vodafone, Telefonica og Phillips i tillegg til en lang rekke norske og europeiske aktører. Dette er erfaring han bringer til OnLive Research der han brenner spesielt for å hjelpe kunder med å finne og dokumentere nye markedsmuligheter basert på forbrukerinnsikt og innovative metoder.

Ole Petter Nyhaug foredrag er også en anerkjent på konferanser og kundearrangementer i inn- og utland. I 2008 ble han kåret til Årets Markedsanalytiker i Norge av NMF for sitt bidrag til innovasjon i bransjen.

Utover dette er Ole Petter en gammel amerikansk fotballspiller med 15 år på banen for Oslo Vikings og er fortsatt involvert i klubben, nå som trener for 11-14 åringene der også sønnen hans spiller.

Ole Petter Nyhaug foredrag har blitt holdt på konferanser og kundearrangement i tilsammen 16 land i Europa, Asia, Afrika, USA og Sør-Amerika. Men også på skoler, bedrifter, seminarer og arrangementer rundt i hele Norge. Han legger vekt på bruk av både konkrete eksempler, solid dokumentasjon, humor og personlige anekdoter i tillegg til visuelt slående presentasjoner i sine foredrag.

Ole Petter Nyhaug foredrag kan holdes på norsk og engelsk.

  Ole Petter Nyhaug foredrag

  Ole Petter Nyhaug foredrag

  • Hvordan komme i dialog med morgendagens kunde/bruker/ansatt/borger
  • Forbrukertrender og forbrukeratferd i endring (generelt og bransjespesifikt)
  • Ungdom og ungdomstrender
  • Nye medier, sosiale medier og morgendagens marketing
  • Mat-, drikke- og retailtrender
  • Fremtidens skole, fremtidens elev
  • Fremtidens arbeidstager og rekruttering av unge
  • Innovasjon og trender i marketing og markedsanalyse
Dette sier kunder som har opplevd foredrag med Ole Petter Nyhaug

Les mer...

Foredragsholdere relatert til

Foredragsemner med Ole Petter Nyhaug