Tlf. 911 16 989

Få hjelp av våre profesjonelle rådgivere
Sosiale medier

Foredragsholdere om sosiale medier

Sosiale medier tar utrolig stor plass i hverdagen vår, både privat, på skolen og på arbeidsplassen. Derfor kan disse foredragene ta forskjellig fokus. Noen ser på unges bruk av sosiale medier, noen snakker om hvordan det forstyrrer i undervisning, og andre forteller om online markedsføring. 

Dermed er du garantert å finne en foredragsholder som dekker nøyaktig din situasjon eller problemstilling. Få akkurat de verktøyene og tipsene som du trenger i et inspirerende foredrag.

Book en av våre eksperter fra utvalget under!

Book en foredragsholder om sosiale medier

Fyll ut skjemaet under, så hjelper vi deg med å finne en foredragsholder som snakker om sosiale medier. Du får lynraskt svar på din forespørsel.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

eller ring oss

Tlf. 911 16 989
Book en foredragsholder om sosiale medier

Fyll ut skjemaet under, så hjelper vi deg med å finne en foredragsholder som snakker om sosiale medier. Du får lynraskt svar på din forespørsel.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Athenas er din direkte kontakt til landets beste foredragsholdere

Athenas er Skandinavias største formidler av foredrag

Vi har håndplukket landets beste foredragsholdere, så vi kan sikre helt riktig match til ditt arrangement

Vi har øye for detaljer og booker hvert år tusenvis av foredrag for alle typer kunder

Athenas håndterer over 100 forespørsler fra både store og små arbeidsplasser – hver dag

Athenas hjelper deg med den perfekte løsning, uansett budsjett og tidshorisont

Athenas er opptatt av å skape gode arbeidsplasser, og av å stimulere til arbeidsglede og inspirasjon i norsk næringsliv

Athenas formidler årlig flere tusen foredrag i Norge og resten av verden

Alle forelesere om sosiale medier (14)

Hjelp meg å velge
no-image

Emma Ingebrigtsen

20 år gamle Emma Ingebrigtsen byr på seg selv og egne erfaringer om det å være ung i dag gjennom foredragene sine. Emma snakker på en engasjerende, inspirerende og lettfattelig måte.

...

no-image

Kristin Lindhjem

En entusiastisk trendforsker med spisskompetasne på bygg, interiør og bolig. Kristin formidler både interiør- og forbrukertrender, tips og råd på en engasjerende og lett forståelig måte.

...

no-image

Veronica Simoné Fjeld

Prisbelønnet journalist, forfatter, komiker, samfunnsdebattant og influenser som bruker seg selv aktivt for å engasjere sitt publikum.

...

no-image

Kjetil Krogstad

Kjetil er “the crazy freedom you didn’t know you needed”, og sprer inspirasjon til trivsel og arbeidsglede ved å tenke utenfor boksen. Gjennom sine videoer på sosiale medier når han hele verden.

...

no-image

Paal Espen Hambre

Paal Espen har 25 års erfaring fra medier og kommunikasjon, og er en av Norges mest erfarne kommunikasjonsrådgivere. Han er spesialist på krisekommunikasjon, mediehåndtering og strategisk kommunikasjon.

...

no-image

Silje Landevåg

Silje Landevåg er en kremmer som motiveres av å tenke stort, skape vinnerteam og tørre å våge. Hun har stor lidenskap for prestasjonskultur, forretningsutvikling og verdiskapende investeringer.

...

no-image

Sandra Lyng

Sandra er Indre Styrketrener, podkastvert og en influencer som bruker plattformene sine til å spre mer kunnskap innenfor psykisk helse. Lyng er også forfatter, låtskriver og artist.

...

no-image

Jan Sollid Storehaug

Grunnleggende teknologioptimist og seriegründer med 35 års ledererfaring og bred internasjonal bakgrunn.

...

no-image

Lars Bratsberg

Oppdag hvordan Lars Bratsberg kombinerer historiefortelling og teknologiforståelse for å forme morgendagens digitale strategier.

...

no-image

Hedda Kise

Hedda Kise er en ettertraktet foredragsholder og ekspert på kommunikasjon, motivasjon og endring. Hør et interessant og godt formidlet foredrag.

...

no-image

Sunniva Rose

Kjernefysiker, rosablogger og småbarnsmor som med rosa lipgloss og høye hæler skiller seg ut i forskerverden.

...

no-image

Gunnar Roland Tjomlid

Profilert blogger med bakgrunn i vitenskap og kritisk tenkning gir deg frisk innsikt i aktuelle samfunnsdebatter.

...

no-image

Ole Petter Nyhaug

Gründer, dagligleder, kjent for markedsanalyser og forbrukerinnsikt. En av Norges mest populære foredragsholdere.

...

no-image

Karl-Fredrik Tangen

Samfunnsviter, førstelektor og forfatter med erfaring fra reklamebransjen, strategirådgivning og markedsanalyse.

...

Sosiale medier
Sosiale medier
5 av 5 stjerner

"Veldig god oppfølging både før og etter foredraget."

Statoil ASA

Om emnet: Sosiale medier

Sosiale medier

Sosiale medier tar stor plass i vår hverdag, spesielt for de unge. De er vokst opp med internett og mobiltelefoner. På den måten er Facebook, Instagram og Twitter alltid tilgjengelig. Det kan skape problemer i noen sammenhenger, hvis de begynner å vise tegn på avhengighet eller ikke har lært nettvett. 

Hva betyr sosiale medier for vårt samfunn og vår kommunikasjon? Er de en gave eller er de potensielt skadelige? Slike ting diskuterer våre foredragsholdere, og kommer med sin kunnskap og synspunkter på. Det er spesielt spennende siden siden de er relativt nye og det er derfor stor diskusjon om hvordan de burde brukes.

Foredragene kan både handle om de store diskusjoner om hva sosiale medier gjør med vår sosiale atferd, men også om spesifikk bruk i i bestemte settinger, for eksempel PR-sammenheng, kulturelt, politisk eller økonomisk. De kan også ta for seg online markedsføring, som er veldig populært, og hvordan sosiale medier kan brukes i salg og for å kommunisere med kunder. 

Uansett hva du ønsker fra et foredrag om sosiale medier har vi foredragsholdere som kan levere det! De er eksperter i emnet og har verdifull kunnskap og gode verktøy til hvordan man forholder seg til sosiale medier, og hvordan man bruker de best mulig, både privat og forretningsmessig. 

Klikk deg inn på de ulike foredragsholderne fra utvalget over, og finn den som matcher dine ønsker. Dersom du synes det er vanskelig å velge en kan vi hjelpe deg å finne den mest passende, basert på dine ønsker og behov.

Forespørsel om pris og dato