Lasting innhold ...

Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
profile-cover-generic-02-blue

Foredragsholder som brenner for å hjelpe mennesker til å forstå hverandre bedre

Pellegrino Riccardi

Pellegrino Riccardi

Tverrkulturell ekspert og informativ edutainer med dyp innsikt i kommunikasjon - lær om god samhandling mellom mennesker.

Forespør enkelt om pris og dato

4.75 ut av 5 stjerner

"Hei, foredraget ble veldig bra og inspirerende. Pellegrino fikk frem mange grunnleggende og viktige poeng som man bør være bevisst på når man jobber internasjonalt og ha med forskjellige kulturer å gjøre. Viktige budskap til ettertanke. Ikke minst presenterer han ting med humor og latter, og klarer å skape en god atmosfære i salen."

Anne Engelstad, Rådgiver - Antidoping Norge Vis alle referanser
Uforpliktende forespørsel på Pellegrino Riccardi

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
About icon

Om Pellegrino

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referanser

Forespør enkelt om pris og dato

Pellegrino Riccardi rister løs gamle fordommer, jantelov og begrensede tankemønstre, og åpner idéhorisonten på vidt gap. Med skråblikk fra utsiden åpner han opp for klarsyn på innsiden og med det - nye muligheter for endring.

Pellegrino Riccardi, tverrkulturell ekspert, motivator, foredragsholder, lærer, kommunikasjonsrådgiver og til og med verdensturnerende rockemusiker, har brukt de siste 30 årene på å reise kloden rundt for å møte mennesker og lære ulike kulturer å kjenne.

Pellegrino er en av Norges absolutte eksperter på kommunikasjon og samhandling mellom mennesker, med en høyprofilert kundeliste, blant annet Statoil, Telenor, Hydro, Aker Solutions, Statkraft, Utenriksdepartementet og Det Norske Veritas.

Den røde tråden i alt hans virke er å nå inn til sitt publikums hjerter og intellekt, og å hjelpe mennesker til å samarbeide og forstå hverandre bedre. Dette utgjør essensen i hans mange, internasjonale foredrag.

Pellegrino er oppvokst i England med italienske foreldre, men har bodd i Norge i de siste 22 årene. Han er utdannet filolog og pedagog med to universitetsgrader fra Leeds og Oslo. Som tilflytter til Norge har han gjort seg opp noen tanker om hvordan nordmenn (og skandinaver) er, og kommer med treffsikre betraktninger på hva som er positivt og negativt i våre nordiske kulturer.

Pellegrinos talestil er en sømløs blanding av mesterlig historiefortelling og observerende humor, som han selv beskriver som «edutainment» (education + entertainment). Med en unik kombinasjon av sterke visuelle virkemidler og multimedia-effekter tar et Pellegrino Riccardi foredrag sitt publikum med på en indre emosjonell reise. «Jeg ønsker ikke bare at publikum skal forstå mitt budskap, jeg vil at de skal føle det også», sier han.

Pellegrino er også forfatter av boken «Bedre pappa enn sin far» (Kagge forlag). Boken er svært underholdende og lærerik med mye latter, aha-opplevelser, gjenkjennelsesfaktorer samt et par durabelige spark i baken!

Pellegrino Riccardi foredrag kan holdes på norsk og engelsk.

 

Les vårt intervju med Pellegrino her

Vis foredrag med Pellegrino Riccardi

  Pellegrino Riccardi foredrag

  LA DOLCE VITA – Hvordan skape La Dolce Vita arbeidsplassen din

  • Med humor beskriver Pellegrino Riccardi den norske væremåten i arbeidslivet, og bidrar med innsikt i hvordan den typiske nordmannen kommuniserer.
  • Le og lær av «De seks grunnleggende menneskelige behov», og hvorfor disse er helt nødvendige å implementere på arbeidsplassen for å få fornøyde og produktive kolleger.

   

  Pellegrino Riccardi foredrag

  Pellegrino holder foredrag om:

  • Team: hvordan få det beste ut av deg selv og andre.
  • Kulturbygging: hvordan bygge fellesforståelse rundt visjoner, mål og verdier
  • Kulturforståelse: hvordan jobbe mer effektivt på tvers av nasjonaliteter
  • Interkulturell kommunikasjon: hvordan jobbe og kommunisere med andre nasjonaliteter
  • Motivasjon: hva som driver mennesker og får dem ut av senga hver dag
  • Endring: hvordan best håndtere en usikker fremtid
  • Ledelse: the Good, the Bad, and the Ugly
  • Salg og service: hvordan skape uforglemmelige kundeopplevelser
  • Forhandling: hvordan komme best frem til en win-win løsning
  • Presentasjonsteknikk: hvordan formidle et budskap slik at det både huskes og omsettes til handling

  Pellegrino Riccardi foredrag

  Konferansier

  • Pellegrino tar også oppdrag som konferansier, toastmaster og after-dinner speaker, ofte kombinert med et foredrag.

Referencer

«Fordraget var relevant, viktig, riktig og ikke minst; veldig morsomt og underholdende. Terningkast 6.»

Ingunn Marie Baastad, PA

Ahlsell Norge AS

«Pellegrino var godt foreberedt, vi hadde forutgående samtaler over tlf for å sikre spissingen av foredraget. Han var engasjert, hadde gode eksempler, humor, en rød tråd i hele foredraget og en flott formidlingsevne. Tilbakemeldingene fra deltakerne var utelukkende positiv!»

Dag Løken, Utdanningsdirektør

Fylkesmannen i Østfold

"Fantastisk bra! Deltagerne satt som lys og det som ble formidlet ble sett, hørt og we love pellegrino! Terningkast 6."

Rita Berg Hansen, Salgsdirektør

Eie Eiendomsmegling

"Pellegrino viser på en meget dyktig måte vesentligheter i endringer, vesentligheter som er svært viktige å minnes på. Og det gjør vi med et PING!"

Jan-Kåre Karlsen, Seniorrådgiver Leder

Statens vegvesen

"Pellegrino har fornyet seg siden forrige gang jeg booket han. En glede og fornøyelse denne gangen også."

Jan-kåre Karlsen, Seniorrådgiver

Statens vegvesen

"Et morsomt og tankevekkende foredrag! OG ikke minst en helt fantastisk konferansier. Godt forberedt og veldig flink til å binde sammen de forskjellige foredragene på vår konferanse."

Karen Sofie Moe, Fagsjef

Finansforbundet

"Svært engasjert foredragsholder som klarte å fange tilhørerne på en fabelaktig måte. Fått mange tilbakemeldinger om at de var svært fornøyde. Ønsker han tilbake for en ny samling."

Liv Synstad, Seksjonssjef

Oslo politidistrikt

Pellegrinos foredrag ble svært godt mottatt at våre sponsorer på InnoTown-konferansens sponsorfest. Settingen var midt i blinken med ca 40 deltakere, og avslappet atmosfære med god mat og vin. Innholdet og ikke minst Pellegrinos lune og humoristiske stil, traff 100 %. Vi er svært fornøyde med foredraget, og har fått mange hyggelige tilbakemeldinger fra de som var sammen med oss. Takk!

Dag Lausund - Daglig Leder

InnoTown Innovation Conference

"Pellegrino Riccardis foredrag var virkelig en pangstart på vår 2-dagers samling for alle ansatte i Norsk Sykepleierforbund. Foredraget fikk veldig gode tilbakemeldinger fra deltakerne på samlingen. Det var både intelligent, underholdende, treffende og tankevekkende. Riccardi bevisstgjorde oss betydningen av våre egne erfaringer, holdninger og forutinntatthet, og balanserer humor og substans på en glimrende måte."

Anne-Marthe Hovi, Rådgiver

Norsk Sykepleierforbund

"Vi er meget fornøyde med foredraget. Det traff målgruppen vår og levde opp til forventningene. Pellegrino skapte god diskusjon og god stemning i publikum. Det var mye nytt og nyttig både for internasjonale og norske deltakere som skal jobbe i multikulturelle fagmiljøer på universitetet. Foredraget bidro vesentlig til arrangementet vårt, og ifølge deltakernes tilbakemeldinger var det motiverende og inspirerende for dem."

Rådgiver, Natalia Utkina

Det matematisk-naturvitenskapelige fakultet, Universitetet i Oslo

"Et av de beste foredragene jeg har hørt om et viktig og relevant tema. Han har en fantastisk evne til å få med seg ulike typer publikum."

Rådgiver Eva Svensson

Universitetet i Bergen

"Et supert foredrag med mye humor, fin måte å formidle et viktig budskap på. Fantastisk at han byr så mye på seg selv og går inn for å bli kjent med oss både som gruppe og enkeltpersoner. Det er annen gang jeg hører Pellegrino Riccardi snakke om kommunikasjon og hvordan skape la dolche vita på arbeidsplassen, jeg anbefaler det på det sterkeste."

Daglig Leder Lene Harp Andrews

Torshovhagen barnehage

"Engasjerende, fengende, moro og rørende foredrag. Det var også mange positive tilbakemeldinger fra kursdeltagerne."

Hilde Håkelien, Folkehelserådgiver

Østfold Fylkeskommune

"Det var svært godt foredrag. Han gjennomfører i samme ånd/stil som budskapet han formidler. Han holder seg også faglig oppdatert og da relevant for den tiden vi er i. Tusen takk!"

Vanja Os, Seniorrådgiver

Fylkesmannen i Nordland

"Hei, foredraget ble veldig bra og inspirerende. Pellegrino fikk frem mange grunnleggende og viktige poeng som man bør være bevisst på når man jobber internasjonalt og ha med forskjellige kulturer å gjøre. Viktige budskap til ettertanke. Ikke minst presenterer han ting med humor og latter, og klarer å skape en god atmosfære i salen."

Anne Engelstad, Rådgiver

Antidoping Norge

"Veldig underholdende og bra foredrag som ble meget godt tatt imot."

Mats Carlsson, Professor

Institutt for teoretisk astrofysikk

" Pellegrino balanserte et budskap med humor og har en fantastisk formidlingsevne. Han ga et veldig godt førsteinntrykk i forberedelsene i det han hadde satt seg inn i vårt tema og "traff" derfor blink under sin opptreden! Terningkast 6!"

Anne Kvame, Office Manager

Herfo Finans AS

"Veldig godt mottatt, sannheter til refleksjon sagt med glimt i øyet."

Sylvia Aastad, Enhetsleder

Gystadmyr bo- og aktivitetssenter

"Vi er kjempefornøyde og det var kundene våre også. Det var en perfekt start på dag nr 2 etter en lang dag og kveld på vårt Brukerforum.Pellegrino traff oss rett i hjertet."

Christina Roselló, Head of Department

View Software AS
Uforpliktende forespørsel på Pellegrino Riccardi

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Eller ring til oss på

Tlf: 911 16 989

4.75 ut av 5 stjerner

"Hei, foredraget ble veldig bra og inspirerende. Pellegrino fikk frem mange grunnleggende og viktige poeng som man bør være bevisst på når man jobber internasjonalt og ha med forskjellige kulturer å gjøre. Viktige budskap til ettertanke. Ikke minst presenterer han ting med humor og latter, og klarer å skape en god atmosfære i salen."

Anne Engelstad, Rådgiver - Antidoping Norge Vis alle referanser

Foredragsemner med Pellegrino Riccardi