Tlf. 911 16 989

Få hjelp av våre profesjonelle rådgivere
profile-cover-generic-05

Viktigheten av historiefortelling som verktøy for å bygge en god kultur på arbeidsplassen

Jan Fredrik Beck-Bjørntvedt

Jan Fredrik Beck-Bjørntvedt

Med over 15 års erfaring fra NRK leverer Jan Fredrik inspirerende og underholdende foredrag som vil gi deg konkrete verktøy for å styrke kulturen på din arbeidsplass, gjennom historiefortelling.

Forespør enkelt om pris og dato
Uforpliktende forespørsel på Jan Fredrik Beck-Bjørntvedt

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Om Jan

Lecture icon

Foredrag

Courses icon

Kurs

Forespør enkelt om pris og dato

Jan Fredrik Beck-Bjørntvedt har over 15 års erfaring fra NRK, der han har ledet utviklingsprosesser og undervist i merkevarebygging, strategi og historiefortelling. Nå hjelper han organisasjoner og ledere med å fortelle historier som samler og engasjerer både kunder og ansatte.

Et foredrag med Jan Fredrik Beck-Bjørntvedt gir deg:

 • Innsikt i hvorfor god historiefortelling er essensielt for at din bedrift lykkes med salg, rekruttering og kultur. 
 • Konkrete tips og verktøy for å finne og forme deres egne budskap og historier
 • Svært underholdende, lærerike og gjenkjennelige historier fra både familie- og organisasjonsliv

For dagens bedrifter handler historiefortelling om mer enn bare kreative reklamefilmer – historiefortelling er en helhetlig strategi for vekst og suksess, både internt og eksternt. Disse strategiene har vært avgjørende for suksessen til merkevarer som har vunnet hjertene til kundene, og brukes av beste lederne for å skape samhold og bygge kultur i egen organisasjon.

Jan Fredrik Beck-Bjørntvedt var fotballspilleren som ble intervjuet selv om han satt på benken. Ikke rart han endte opp i NRK, hvor han i 15 år har utviklet innhold og undervist i historiefortelling, strategi og merkevarebygging. I foredragene sine forteller Jan Fredrik hvorfor historier funker, og hvordan din bedrift kan utvikle sine egne historier, både internt og eksternt. Han gir innsikt i hvordan historier kan vekke følelser, bygge tillit og skape samhold. Her får dere både kjente eksempler fra tv-serier, taler og reklame, konkrete verktøy og selvfølgelig mange fantastiske og lærerike historier fra Jan Fredriks eget liv.

Hans engasjerende foredrag passer bra for både arbeidsplasser som ønsker å bruke historiefortelling til å styrke kulturen og fellesskapsfølelsen, faktorer som har en direkte påvirkning på bunnlinjen, og i bedrifter som vil styrke sitt budskap ute i markedet. 

I tillegg holder han spesialtilpassede kurs innen historiefortelling, der du får dykke enda dypere inn i hva slags historier din bedrift kan fortelle for å styrke både intern kultur og eksternt kjennskap og omdømme. 

Han har et unikt talent for å engasjere publikum og formidle komplekse temaer på en lett forståelig og praktisk måte. Hans innsikt og kunnskap har gjort ham til en ettertraktet ressurs for ledere og organisasjoner som ønsker å utvikle sin evne til å fortelle historier som virker.

Jan Fredrik Beck-Bjørntvedts foredrag kan holdes på norsk og engelsk.

 

Vis foredrag med Jan Fredrik Beck-Bjørntvedt
Jan Fredrik Beck-Bjørntvedt foredrag

En organisasjons fortellinger

Hvordan man snakker sammen innad i en organisasjon vil være betydningsfull for kulturen man skaper. Engasjerende kommunikasjon kan være et verktøy som åpner opp for inkludering, mangfold og aksept for alle stemmer på en arbeidsplass.

I dette foredraget får du blant annet:

 • Lære å bygge arbeidskultur: Oppdag hvordan historiefortelling kan bidra til å skape en trygg og inkluderende arbeidsplass.
 • Utforske kraften i følelser: Lær hvordan åpen kommunikasjon kan skape følelsesmessig engasjement og solid lojalitet innad i organisasjonen.
 • Praktiske verktøy for effektive historier: Få med deg konkrete metoder for å utvikle og integrere kraften av åpen kommunikasjon for å gi rom for mangfold.

Dette foredraget vil gi deg innsikt og verktøy i hvordan engasjerende kommunikasjon utover i alle ledd er med på å styrke arbeidskulturen. Hvordan historiene man forteller hverandre hver dag innad, også er med på å forsterke organisasjonen utad.

Jan Fredrik Beck-Bjørntvedt foredrag

En merkevares fortellinger

I dagens konkurranseutsatte marked er sterke merkevarer avgjørende for å berøre følelser og skape varige kunderelasjoner. Derfor er god historiefortelling essensielt for å nå ut til kundene.

I dette foredraget får du blant annet:

 • Lære å bygge merkevareidentitet: Oppdag hvordan historiefortelling kan bidra til å definere og forsterke merkevarens unike identitet og verdier.
 • Utforske kraften i følelser: Lær hvordan sterke fortellinger kan skape følelsesmessig engasjement og lojalitet blant kundene.
 • Praktiske verktøy for effektive historier: Få med deg konkrete metoder for å utvikle og dele gripende merkevarehistorier som resonnerer med publikum.

Dette foredraget gir deg innsikten og verktøyene du trenger for å skape sterke og følelsesladde merkevarefortellinger som vil differensiere deg og din bedrift i markedet, bygge lojalitet og styrke relasjonen til kundene.

Jan Fredrik Beck-Bjørntvedt foredrag

En leders fortellinger

Ledere som mestrer kunsten å formidle inspirerende og autentiske historier, skaper en kultur preget av tillit, samarbeid og motivasjon.

I dette foredraget får du blant annet lære om:

 • En sterk bedriftskultur: Lær hvordan ledere kan bruke historiefortelling som verktøy for å forme og forsterke en inkluderende og produktiv arbeidskultur.
 • Lederskap gjennom fortellinger: Utforsk hvordan personlige og organisatoriske historier kan forbedre kommunikasjonen, inspirere teamet og drive resultater.
 • Praktiske tilnærminger til historiefortelling: Få med deg konkrete tips og teknikker for å integrere kraften i historier i din lederstil og kommunikasjon.

Dette foredraget gir ledere og organisasjoner verktøyene som trengs for å bygge en sterk kultur gjennom engasjerende historiefortelling, med fokus på autentisitet, kommunikasjon og samarbeid, som vil påvirke både trivsel og resultater positivt.

Jan Fredrik Beck-Bjørntvedt kurs

Bygg internkultur med historiefortelling

I kurset går Jan Fredrik enda dypere inn i tematikken, og tilpasser innholdet etter dine behov. Du vil få konkrete verktøy og lære hvordan du kan jobbe med historiefortelling i praksis for å styrke og utvikle kulturen på din arbeidsplass.

Jan Fredrik Beck-Bjørntvedt kurs

Lær å fortelle historier

 • Å fortelle engasjerende historier er en kunst. Men det er også et fag som alle kan lære.
 • I dette kurset bruker vi eksempler fra kjente tv-serier, taler, reklamer og hverdagen til å forstå og lære oss historiefortelling
 • Du blir presentert verktøy og et enkelt språk for å utvikle dine egne fortellinger.
 • Og du vil aldri se en film eller en tv-serie på samme måte igjen.
Uforpliktende forespørsel på Jan Fredrik Beck-Bjørntvedt

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Eller ring til oss på

Tlf: 911 16 989

Foredragsemner med Jan Fredrik Beck-Bjørntvedt