Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
profile-cover-generic-01-blue

Det handler om å lytte til hverandre og sammen skape en god arbeidsplass

Synneva Erland

Synneva Erland

Kommunikasjonsekspert, sanger og skuespiller med spisskompetanse på kommunikasjon, bedriftskultur og ledelse.

Forespør enkelt om pris og dato

4.75 ut av 5 stjerner

"Synnevas foredrag Better together! ga oss en skikkelig vitamininnsprøyting på starten av dagen! Og ikke minst nyttige og konkrete verktøy til vår kulturverktøykasse som vi kan bruke til å operasjonalisere verdiene våre. Foredraget var godt forberedt og tilpasset våre behov, levert med stort engasjement, entusiasme og trygghet, og eksemplene var relevante og underbygget av forskning. Mini work-shop’er underveis ga fin anledning til refleksjon og dialog. Anbefales!"

Bull & Co Advokatfirma AS Vis alle referanser

Et foredrag med Synneva Erland gir deg:

 • Kommunikasjon satt i fokus med spennende og ny innsikt.
 • Formidler som vil rive med og engasjere hele salen.
 • Inspirerende, lærerikt og viktig budskap til stor ettertanke.
Uforpliktende forespørsel på Synneva Erland

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
About icon

Om Synneva

Lecture icon

Foredrag

Courses icon

Kurs

Video icon

Video

References icon

Referanser

Synneva Erland har spisskompetanse på kommunikasjon, bedriftskultur og ledelse. Hun bidrar til å motivere, gi økt kunnskap og løfte organisasjoner frem!

Et foredrag med Synneva Erland gir deg:

 • Kommunikasjon satt i fokus med spennende og ny innsikt.
 • Formidler som vil rive med og engasjere hele salen.
 • Inspirerende, lærerikt og viktig budskap til stor ettertanke.

Alt handler om kommunikasjon! Det handler om tilstedeværelse, om å løfte hverandre, se hverandre, lytte til hverandre og sammen skape en god arbeidsplass eller organisasjon.

Er DU bevisst hvordan du kommuniserer og hvilken påvirkningskraft du har?

Med god kommunikasjon kan vi bli tydeligere ledere, få en bedre kultur og økt trivsel på arbeidsplassen. Trivsel viser igjen på bunnlinja!

Dette er tema Synneva Erland holder foredrag om. Hun hjelper også selskaper med sosiale medier, både på strategi og innhold. Q-Meieriene og Kavli bruker henne som deres forbedringsagent innen digital kommunikasjon. Hun har stått på ulike scener hele livet og har solid utdannelse fra universitet og høyskole.

Med sin unike bakgrunn som sanger, skuespiller og pedagog, har Synneva fått en helt spesiell posisjon som foredragsholder i Norge. Lederutviklingsprogrammet «Walk the Talk» får svært gode tilbakemeldinger.

Trenger du en konferansier som også kan bidra med underholdning? I 2020 ble hun listet som en av Norges mest populære konferansierer i magainset Kapital.

Synneva fletter gjerne en sang eller to inn i sine oppdrag. Hun skreddersyr foredrag på bestilling, og alle foredrag kan utvides med debatter, diskusjoner og workshops. Hun kan også levere kurs innenfor samme tematikk som hun holder foredrag om. Ta kontakt for mer informasjon om dette.

Synneva har vært profesjonell foredragsholder siden 2010 og har kunder fra hele verden, bl.a. Exxon Mobil, Shell, og Kavli.

Synneva Erland holder like gjerne foredrag på engelsk som på norsk.

Vis foredrag med Synneva Erland
Synneva Erland foredrag

Better together!

 • Hvordan påvirker du omgivelsene med din kommunikasjon? Og hvordan kan bevissthet om kommunikasjon gjøre at dere blir bedre sammen?
 • Hvordan kan dere sammen skape en kultur med psykologisk trygghet om fundament, hvor ulikheter kan bli en styrke for utvikling og engasjement? 
 • Flere studier viser at organisasjoner som klarer å bygge en sterk fellesskapsfølelse og en god kultur er mer lønnsomme og får større gjennomslagskraft enn andre.
 • En god, verdiskapende kultur oppstår ikke av seg selv. Alle i organisasjonen har et ansvar for at man skal lykkes. 
 • Mennesker må trives, føle mening og engasjement for å gjøre en skikkelig god jobb. Det handler om å forsøke å forstå hverandre og løfte hverandre med raushet og engasjement. Better together!
Synneva Erland foredrag

Se, lytt, ROCK hverandre fram!

 • Rock hverandre fram gjennom bevisst kommunikasjon! Her får du kunnskap om kommunikasjon og hvordan du påvirker andre i hverdagen.
 • Du lærer hvordan du kan bli en bedre kollega, bedre leder eller et bedre medmenneske, ved å forstå din egen utstråling og påvirkningskraft.
 • Hva er kommunikasjon? Hvordan jobbe med tilstedeværelse, identitet, kroppsspråk og utstråling? Hvordan bygger vi tillit? Hvordan kan dere løfte hverandre i hverdagen? Om bedriftskultur og motivasjon.
 • Dette er Synnevas mest solgte foredrag – nå i oppdatert versjon!
Synneva Erland foredrag

Psykologisk trygghet – nøkkelen til suksess i fremtidens arbeidsmarked

 • De mest attraktive og suksessfulle selskapene blir de som klarer å endre seg i takt med utviklingen, og som forstår at for å beholde talentfulle medarbeidere, så må de ha fokus på kultur og psykologisk trygghet. I dette foredraget får du innsikt i rykende fersk forskning rundt innovasjon, bedriftskultur og psykologisk trygghet.
 • I kunnskapsøkonomiens tidsalder er vårt viktigste aktiva det som sitter mellom ørene på folk. Derfor må vi legge til rette for en kultur hvor det er trygt å dele idéer (også dårlige!), trygt å være uenige, trygt å feile. Stadig mer forskning viser at det er en tydelig sammenheng mellom psykologisk trygghet og resultater.
 • Professor Amy Edmondson og Professor Paul Zak er to personer som trekkes fram i dette foredraget. Edmondson har skrevet mange bøker om psykologisk trygghet og effektene ved dette. Hun var blant annet involvert i Googles Project Aristotle, en studie om hva som skaper fremragende team. Zak er økonom, psykolog og nevrolog, og har innført en ny disiplin innen forskning, nemlig nevroøkonomi; om hvordan tillit og kommunikasjon får direkte innvirkning på den triple bunnlinjen.
 • I foredraget får dere kunnskap om hvordan man kan bygge opp en kultur som gir rom for innovasjon, læring, engasjement og endring. Dere får også noen verktøy til hvordan dere kan skape psykologisk trygghet på deres arbeidsplass og hvordan dette kan føre til vekst og lønnsomhet.
Synneva Erland foredrag

1-2-3 UBUNTU!

 • Dette foredraget tar utgangspunkt i en vakker historie om den afrikanske filosofien ubuntu og om norske håndballspillere sine suksesskriterier. Hva kan du og jeg lære av ubuntu for å skape en bedre kultur på arbeidsplassen? Hva kan vi lære av norske håndballspillere for å bli et vinnerlag?
 • Foredraget handler om fellesskap, kommunikasjon, tilhørighet og motivasjon. Foredraget passer på en kick off for de ansatte, eller det kan tilpasses ledergruppen med fokus på ledelse og motivasjon.
 • I am because we are. (Desmond Tutu)
Synneva Erland foredrag

Walk the talk!

Et foredrag om ledelse. Bli trygg i lederrollen og mer bevisst din egen kommunikasjon og påvirkningskraft. Hvordan finne balansen mellom autoritet og folkelighet? Hvordan få de ansatte til å dra i samme retning og kjenne stolthet og fellesskapsfølelse?
INNHOLD:

 • Ledelse og bedriftskultur
 • Ledelse og kommunikasjon
 • Lederrollen
 • Påvirkningskraft gjennom retorikk og kroppsspråk
 • Visjon og verdier.
Synneva Erland konferansier

Konferansier

 • I over 20 år har Synneva Erland produsert innhold til store konferanser nasjonalt og internasjonalt. Hun har erfaring som konferansier, debattleder og Stage Manager, og får svært positive tilbakemeldinger både fra publikum og samarbeidspartnere.
 • I 2020 ble hun listet som en av Norges mest populære konferansierer i magainset Kapital.
Synneva Erland kurs

Kurs

 • Synneva kan også levere kurs innenfor samme tematikk som hun holder foredrag om. Ta kontakt for mer informasjon om dette.
Synneva Erland foredrag

Synneva Erland - Alt handler om kommunikasjon

Vis foredrag med Synneva Erland

Referanser

"Veldig, veldig inspirerende foredrag. Da du avsluttet foredraget med publikum tenkte jeg . begynte vi ikke nettopp?"

Rakhee Sethi, Dagligleder

Grant Thornton Økonomiservice AS

Synnevas foredrag Better together! ga oss en skikkelig vitamininnsprøyting på starten av dagen! Og ikke minst nyttige og konkrete verktøy til vår kulturverktøykasse som vi kan bruke til å operasjonalisere verdiene våre. Foredraget var godt forberedt og tilpasset våre behov, levert med stort engasjement, entusiasme og trygghet, og eksemplene var relevante og underbygget av forskning. Mini work-shop’er underveis ga fin anledning til refleksjon og dialog. Anbefales!

Tine Wærsten

Bull & Co Advokatfirma AS

"Og for en inspirasjon det ble! Synneva anbefales på det varmeste."

Tor Arnesen, adm dir.

Norske Shell

"Synneva er flink til å vise viktigheten av kommunikasjon på ulike plan og å formidle dette til publikum gjennom et inspirerende og levende foredrag. Hun byr på seg selv og klarer å engasjere deltakerne i salen. Virkelig et friskt pust!"

Andreas Kustås

Oslo Business Forum

"Etter anbefaling inviterte vi Synneva med til Amsterdam for spennende foredrag. Det ble en kjempesuksess. Hun tok rommet på mindre enn 1 minutt, og deretter delte hun det med oss under hele foredraget. Det fenget alle 17 som var med og hun ble en positiv snakkis etterpå. Veldig lett å anbefale Synneva til andre. "

Morten Eide

Noova Energi system AS

"Er det èn foredragsholder du må få med deg, så er det Synneva Erland! Ikke bare har hun imponerende kunnskap om det hun prater om – hun byr på seg selv, er tydelig og inspirerende å høre på. Hun er flink til å kommunisere og ser hele publikummet sitt uansett størrelse!"

Kjersti Egeland Aasgård

ID Media AS

"Synneva stråler av energi og formidlingsglede. Det var en fryd å få lov å høre henne, både synge og dele av sine erfaringer. Hun byr virkelig på seg selv og med sine faglige og noen ganger personlige eksempler, fanger og engasjerer hun tilhørerne på en helt spesiell måte. Tusen takk for verdifullt påfyll om temaet kommunikasjon! Stå på videre! "

Hilde Kleppestø

Kreftforeningen

"Jeg har samarbeidet med Synneva gjennom to samlinger for ansatte i Lyse Produksjon AS, der fokus har vært samhandling, bygging av god bedriftskultur og verdier. På den internasjonale arena har hun bidratt som konferansier på avslutningen av ICOLD Norway 2015, en stor internasjonal kongress med ca 1000 deltakere i Stavanger. Hun deltok også under promoteringen av dette arrangementet i Indonesia. Som kunde møter Synneva deg alltid med stor energi og pågangsmot. Hun er godt forberedt, inspirerende, god til å få med seg alle og snakker et språk som er tilpasset målgruppen. En styrke at hun kan spille på mange strenger, og mer eller mindre spontant kan avslutte møtet med å synge «Tir n’a noir» eller en annen hit! Synneva kan trygt anbefales."

Bjørn Honningsvåg, administrende direktør

Lyse Produksjon AS

"Jeg har til gode å oppleve Synneva Erland som foredragsholder, men har jobbet tett med damen på tv. I panelprogrammet «Arena» på TV Vest snakket vi løst og fast om små og store tema. Synneva Erland leverte hver gang! Hun var tilstede, forberedt og impulsiv. Vi ser ofte etter talent i ruta som kan kommentere og synse rundt tema på konkret vis. Synneva Erland evner å holde samtalen i gang med konkrete synspunkt, er ikke redd for å stikke seg frem og har hele tiden dette ettertrakta «glimtet i øyet». Jeg tror jammen meg hun dro av en sangstrofe også, på «direkten». Opptaksformen var «live to tape», som krever mye av den som er med i panelet. Synneva Erland innfridde på alle hold, og hadde fortsatt vært en del av «Arena», dersom programmet fortsatt var på lufta."

Veronica S. Fjeld

TV Vest
Uforpliktende forespørsel på Synneva Erland

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Eller ring til oss på

Tlf: 911 16 989
Synneva Erland
Synneva Erland

4.75 ut av 5 stjerner

"Synnevas foredrag Better together! ga oss en skikkelig vitamininnsprøyting på starten av dagen! Og ikke minst nyttige og konkrete verktøy til vår kulturverktøykasse som vi kan bruke til å operasjonalisere verdiene våre. Foredraget var godt forberedt og tilpasset våre behov, levert med stort engasjement, entusiasme og trygghet, og eksemplene var relevante og underbygget av forskning. Mini work-shop’er underveis ga fin anledning til refleksjon og dialog. Anbefales!"

Bull & Co Advokatfirma AS Vis alle referanser

Foredragsemner med Synneva Erland