Tlf. 911 16 989

Få hjelp av våre profesjonelle rådgivere
profile-cover-generic-02-blue

Det handler om å lytte til hverandre og sammen skape en god arbeidsplass

Synneva Erland

Synneva Erland

Ledelsesrådgiver med spisskompetanse på psykologisk trygghet, bedriftskultur og kommunikasjon.

Forespør enkelt om pris og dato

4.75 ut av 5 stjerner

"Synnevas foredrag Better together! ga oss en skikkelig vitamininnsprøyting på starten av dagen! Og ikke minst nyttige og konkrete verktøy til vår kulturverktøykasse som vi kan bruke til å operasjonalisere verdiene våre. Foredraget var godt forberedt og tilpasset våre behov, levert med stort engasjement, entusiasme og trygghet, og eksemplene var relevante og underbygget av forskning. Mini work-shop’er underveis ga fin anledning til refleksjon og dialog. Anbefales!"

Bull & Co Advokatfirma AS Vis alle referanser

Et foredrag med Synneva Erland gir deg:

 • Faglig sterk innsikt i sammenhengen mellom psykologisk trygghet, innovasjon og lønnsomhet
 • Konkrete tips til hvordan du som leder kan bygge et solid vinnerlag med fokus på kultur
 • Inspirerende, lærerikt og viktig budskap som engasjerer hele salen
Uforpliktende forespørsel på Synneva Erland

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Om Synneva

Lecture icon

Foredrag

Courses icon

Kurs

Video icon

Video

References icon

Referanser

Synneva Erland er en anerkjent foredragsholder, lederutvikler og kommunikasjonsekspert med en imponerende karriere og sterkt faglig fokus på psykologisk trygghet, ledelse og innovasjon. Hun er kjent for sin evne til å engasjere hele salen med konkrete verktøy og strategier slik at din bedrift kan styrke kulturen og trivselen, og oppnå eksepsjonelle resultater.

Et foredrag med Synneva Erland gir deg:

 • Faglig sterk innsikt i sammenhengen mellom psykologisk trygghet, innovasjon og lønnsomhet
 • Konkrete tips til hvordan du som leder kan bygge et solid vinnerlag med fokus på kultur
 • Inspirerende, lærerikt og viktig budskap som engasjerer hele salen

Psykologisk trygghet er en essensiell faktor for å skape lønnsomhet på en arbeidsplass. Når de ansatte føler seg trygge og respekterte, blir de mer kreative, produktive og engasjerte i arbeidet, som styrker bedriftens resultater. Men psykologisk trygghet kommer ikke av seg selv. Fremover vil aktivt arbeid med psykologisk trygghet og arbeidskultur være svært viktig for både ledere og ansatte for å skape en effektiv, innovativ og samarbeidsorientert arbeidsplass – og ikke minst en arbeidsplass der folk trives.

Synneva var blant de første i Norge som holdt foredrag om psykologisk trygghet, og er derfor svært erfaren med å formidle dette komplekse temaet. Hun er også anerkjent av Kapital som en av Norges mest populære konferansierer. Siden 2010 har hun stått på scenen hos norske og internasjonale bedrifter, og på store konferanser med tusenvis av publikummere. 

Til daglig jobber Synneva som kommunikasjons- og salgssjef i Gateway Studios. I tillegg har hun drevet sitt eget kommunikasjonsselskap i 12 år, der hun har levert tjenester som rådgivning, strategi- og innovasjonsprosesser og lederutviklingsprogrammer. Hun har også deltatt på flere masterclasses med Amy Edmondson, en av verdens ledende eksperter på psykologisk trygghet. I løpet av karrieren hennes har hun jobbet tett på svært mange ledere, og vet dermed mye om hvilke utfordringer som preger dagens arbeidsplasser, og hvordan disse utfordringene kan løses. 

Enten du booker Synneva som foredragsholder eller konferansier får du en trygg og scenevant person som ser og ivaretar publikum, og leverer høy kvalitet i alle ledd – fra planlegging til gjennomføring. 

Alle foredragene til Synneva kan utvides til kurs og workshops ved behov, og kan også holdes på engelsk.

 

Vis foredrag med Synneva Erland
Synneva Erland foredrag

Better together! - Hvordan skape psykologisk trygghet på arbeidsplassen?

Psykologisk trygghet blir bare mer og mer viktig på arbeidsplassen, men hvordan får man det til i praksis? I foredraget lærer du blant annet:

 • Hvordan få med seg hele arbeidsplassen til å aktivt jobbe konstruktivt med kultur?
 • Hvordan bruke kommunikasjon – både verbal og nonverbal – for å fremme psykologisk trygghet?
 • Hvordan bruke den psykologiske tryggheten til å drive innovasjon, øke trivselen og skape bedre resultater.

Foredraget gir deg og din bedrift verktøyene dere trenger for å skape et trygt, inkluderende og fremtidsrettet arbeidsmiljø.

Synneva Erland foredrag

“Walk the talk” - Bli trygg i lederrollen

Lederrollen er kompleks, og sentralt står evnen til å samle de ansatte bak en felles retning og bygge et vinnerlag. Foredraget handler om hvordan du som leder bør forholde deg til blant annet:

 • Balansen mellom autoritet og folkelighet
 • Kommunikasjon, retorikk og kroppsspråk
 • Bedriftens visjon, verdier og kultur

Gjennom foredraget får du både teori og verktøy som hjelper deg å skape stolthet og fellesskapsfølelse hos dine ansatte.

 

Synneva Erland foredrag

Psykologisk trygghet – nøkkelen til suksess i fremtidens arbeidsmarked

De mest attraktive og suksessfulle bedriftene forstår betydningen av å endre seg i takt med utviklingen og fokuserer på kultur og psykologisk trygghet for å beholde talentfulle medarbeidere. I dette foredraget får du:

 • Innsikt i ny forskning om lønnsomhet, bedriftskultur og psykologisk trygghet.
 • Forståelse av sammenhengen mellom psykologisk trygghet og sterke resultater gjennom ny forskning og eksempler fra ledende forskere som Professor Amy Edmondson.
 • Verktøy og kunnskap om hvordan man kan bygge en trygg kultur som fremmer innovasjon, læring, engasjement og lønnsomhet.

Dette foredraget sørger for at du og din bedrift er oppdatert på teori og forskning rundt bedriftskultur og psykologisk trygghet, slik at du blir en attraktiv arbeidsgiver.

Synneva Erland foredrag

Kunsten å lære av feil – viktige nøkler for endring, innovasjon og en robust bedriftskultur.

I en stadig skiftende og konkurransedrevet forretningsverden er endring, innovasjon og smidighet avgjørende for å sikre bedrifters relevans og suksess. Å omfavne disse prinsippene gir organisasjoner muligheten til å tilpasse seg, vokse og trives i en stadig mer utfordrende virkelighet. Dette foredraget gir deg:

 • Innsikt om hvordan man bygger et miljø der ansatte føler seg komfortable med å utforske nye ideer og ta nødvendige risikoer for å fremme innovasjon.
 • Praktiske tilnærminger og verktøy for å hjelpe bedriftsledere med å navigere i utfordrende situasjoner og stimulere til en kultur preget av positiv endring.
 • Kunnskap om hvordan de kan håndtere motstand og usikkerhet knyttet til endring, samtidig som de bygger en organisasjonskultur som fremmer nyskapning og kontinuerlig forbedring.

Foredraget engasjerer og inspirerer deltakerne til å omfavne endring og utforske nye muligheter. Du får verdifulle verktøy for å styrke din bedrift i et dynamisk forretningsmiljø og ta innovasjon til nye høyder.

Synneva Erland konferansier

Konferansier

 • I over 20 år har Synneva Erland produsert innhold til store konferanser nasjonalt og internasjonalt. Hun har erfaring som konferansier, debattleder og Stage Manager, og får svært positive tilbakemeldinger både fra publikum og samarbeidspartnere.
 • I 2020 ble hun listet som en av Norges mest populære konferansierer i magasinset Kapital.
Synneva Erland kurs

Kurs

 • Synneva kan også levere kurs innenfor samme tematikk som hun holder foredrag om. Ta kontakt for mer informasjon om dette.
Synneva Erland foredrag

Synneva Erland - Alt handler om kommunikasjon

Vis foredrag med Synneva Erland

Referanser

"Veldig, veldig inspirerende foredrag. Da du avsluttet foredraget med publikum tenkte jeg . begynte vi ikke nettopp?"

Rakhee Sethi, Dagligleder

Grant Thornton Økonomiservice AS

Synneva hadde et engasjerende og motiverende foredrag om kommuniksjon og psykologisk sikkerhet under tema «Better together» for rundt 100 fornøyde deltakere. Synneva kommuniserer på en enkel og troverdig måte. Vi hadde godt samarbeid i forkant, noe som gjorde at foredraget traff godt på de utfordringer som vi ønsket å belyse. Vi er veldig fornøyd og vil gjerne anbefale Synneva videre.

Siri Skjæveland Holthe

Equinor ASA

Synnevas foredrag Better together! ga oss en skikkelig vitamininnsprøyting på starten av dagen! Og ikke minst nyttige og konkrete verktøy til vår kulturverktøykasse som vi kan bruke til å operasjonalisere verdiene våre. Foredraget var godt forberedt og tilpasset våre behov, levert med stort engasjement, entusiasme og trygghet, og eksemplene var relevante og underbygget av forskning. Mini work-shop’er underveis ga fin anledning til refleksjon og dialog. Anbefales!

Tine Wærsten

Bull & Co Advokatfirma AS

Synneva Erland foreleste og hadde workshop med oss på Jeløya 24.11.2021. Hun startet med å synge, og det satte virkelig tonen. Sterk, tydelig og med kunnskap og varme ga hun oss innspill til bedre kommunikasjon, arbeid med etiske dilemmaer, og engasjerte oss alle i HR-avd. i Fredrikstad kommune. Anbefales!

Ingvild Øgar Svendsen, teamleder HR avdelingen

Fredrikstad kommune

Synneva sørger for at publikum er våken og oppmerksom hele tiden. En omgjengelig person, med varm utstråling. Som publikum føler man seg sett og inkludert. Sitter igjen med en god opplevelse!

Edel Marlèn Taraldsen

Norsk Sykepleierforbund

Synneva er en fantastisk motivator og inspirasjonskilde, rett og slett en sterk formidler! Selv over teams klarte hun å skape stemning og engasjere publikum, få frem sine budskap ved å by på seg selv (sang!), historier samt også hard core fakta. Hun fikk svært mange positive tilbakemeldinger fra publikum!

Elizabeth Heuch Olbjørn

ABB AS

"Og for en inspirasjon det ble! Synneva anbefales på det varmeste."

Tor Arnesen, adm dir.

Norske Shell

"Synneva er flink til å vise viktigheten av kommunikasjon på ulike plan og å formidle dette til publikum gjennom et inspirerende og levende foredrag. Hun byr på seg selv og klarer å engasjere deltakerne i salen. Virkelig et friskt pust!"

Andreas Kustås

Oslo Business Forum

"Etter anbefaling inviterte vi Synneva med til Amsterdam for spennende foredrag. Det ble en kjempesuksess. Hun tok rommet på mindre enn 1 minutt, og deretter delte hun det med oss under hele foredraget. Det fenget alle 17 som var med og hun ble en positiv snakkis etterpå. Veldig lett å anbefale Synneva til andre. "

Morten Eide

Noova Energi system AS

"Er det èn foredragsholder du må få med deg, så er det Synneva Erland! Ikke bare har hun imponerende kunnskap om det hun prater om – hun byr på seg selv, er tydelig og inspirerende å høre på. Hun er flink til å kommunisere og ser hele publikummet sitt uansett størrelse!"

Kjersti Egeland Aasgård

ID Media AS

"Synneva stråler av energi og formidlingsglede. Det var en fryd å få lov å høre henne, både synge og dele av sine erfaringer. Hun byr virkelig på seg selv og med sine faglige og noen ganger personlige eksempler, fanger og engasjerer hun tilhørerne på en helt spesiell måte. Tusen takk for verdifullt påfyll om temaet kommunikasjon! Stå på videre! "

Hilde Kleppestø

Kreftforeningen

"Jeg har samarbeidet med Synneva gjennom to samlinger for ansatte i Lyse Produksjon AS, der fokus har vært samhandling, bygging av god bedriftskultur og verdier. På den internasjonale arena har hun bidratt som konferansier på avslutningen av ICOLD Norway 2015, en stor internasjonal kongress med ca 1000 deltakere i Stavanger. Hun deltok også under promoteringen av dette arrangementet i Indonesia. Som kunde møter Synneva deg alltid med stor energi og pågangsmot. Hun er godt forberedt, inspirerende, god til å få med seg alle og snakker et språk som er tilpasset målgruppen. En styrke at hun kan spille på mange strenger, og mer eller mindre spontant kan avslutte møtet med å synge «Tir n’a noir» eller en annen hit! Synneva kan trygt anbefales."

Bjørn Honningsvåg, administrende direktør

Lyse Produksjon AS

"Jeg har til gode å oppleve Synneva Erland som foredragsholder, men har jobbet tett med damen på tv. I panelprogrammet «Arena» på TV Vest snakket vi løst og fast om små og store tema. Synneva Erland leverte hver gang! Hun var tilstede, forberedt og impulsiv. Vi ser ofte etter talent i ruta som kan kommentere og synse rundt tema på konkret vis. Synneva Erland evner å holde samtalen i gang med konkrete synspunkt, er ikke redd for å stikke seg frem og har hele tiden dette ettertrakta «glimtet i øyet». Jeg tror jammen meg hun dro av en sangstrofe også, på «direkten». Opptaksformen var «live to tape», som krever mye av den som er med i panelet. Synneva Erland innfridde på alle hold, og hadde fortsatt vært en del av «Arena», dersom programmet fortsatt var på lufta."

Veronica S. Fjeld

TV Vest

Synneva Erland er en faglig dyktig og veldig engasjerende foredragsholder! Vi fikk mange gode tips om kommunikasjon som jeg er sikker på at de 100 tilhørerne som var til stede på Sola Strand Hotel vil ta med seg videre! Anbefales!

Hege Kvale

Equinor ASA

Synneva leverte et tankevekkende og inspirerende foredrag og hadde nyttige øvelser. Vi fikk flere gode innspill som nå følges opp med konkrete handlingspunkter.

Ane M. Rasmussen

Universitetet i Sørøst-Norge

Vi har hatt gleden av å ha Synneva som «reiseleder» i et lederutviklingsprogram for 20 ledere over flere måneder. Synneva har fungert utmerket i denne rollen og er selv et glimrende eksempel på tema hun brenner for; kommunikasjon og psykologisk trygghet. Med Synneva sin evne til å være til stede, både i 1:1 samtaler og foredrag, har vi som deltakere blitt sett og utfordret, og fått muligheten til å identifisere og hente ut potensiale som enkeltindivid og ledergrupper. En profesjonell, engasjerende og karismatisk formidler, med et stort og raust smil, som er lett å anbefale for andre.

Trude Parnas

PHARMAQ

Vi booket Synneva til å holde foredrag om kommunikasjon på en bedriftsintern konferanse, og ble veldig fornøyde med både samarbeidsprosessen i forkant og selve foredraget. Konferansen ble knallbra! Synneva traff blink med både relevant innhold og solid formidling, godt tilpasset til oss som kunde. Vi er kjempefornøyde, og kan varmt anbefale henne videre.

Eveline Hansen

SD Worx

Profesjonelt, engasjerende og GODT gjennomføring. Følte at du fikk med deg en gjeng engasjerte deltagere på dag 2 av helse/skolesekretærkonferansen.

Lillian Fossaas

Langesund barneskole

Synneva er dyktig og profesjonell. Dette viser ho på ein inspirerande og tillitsvekkande måte. Ho hadde eit fantastisk føredrag for våre samarbeidspartnarar. Måten ho jobba med oss inn mot føredraget, i forhold til tema, teknisk førebuing og målgruppa gjorde oss trygge på at leveranse også vart som førespegla. Og det vart det – med god margin! Kan trygt anbefale ho vidare!

Anne Synnøve Lønne

Samarbeidsrådet for Sunnhordland

Synneva er en fantastisk kunnskapsrik foredragsholder. Hun engasjerer seg virkelig og forbereder seg godt til sine foredrag. Man kan se at hun bruker tid på å lage gode presentasjoner. På denne måten viser hun at kundene er viktig for henne. Hun setter seg i hva kundene driver med for å kunne bidra til en god opplevelse. Etter et foredrag sammen med henne får man faglig påfyll, inspirasjon og nyttige verktøy som kan brukes videre.

Edita Vejzovic

Attende

Har hatt god hjelp fra Synneva flere ganger inn mot forhandlinger, men kurset i presentasjonsteknikk gikk dypere og var veldig bra! Anbefaler henne på sterkeste. Trivelig dame som kan sine saker 🙂

Helge Arild Kindervåg

Risa

Først og fremst – tusen takk !! – for et supert foredrag og for oss, midt i blinken i forhold til både kommunikasjon og sosial trygghet. Du får virkelig godt til å snakke så lenge om aktuelle temaer og det var engasjerende og inspirerende i hvert minutt. Jeg/vi har også fått tilbakemelding fra ansatte som sier at årets foredrag var virkelig godt og så fint at vi ansatte kunne inkluderes både i smågruppe diskusjoner og ikke minst få komme med egne kommentarer i menti systemet. Takk igjen for å ha inspirert oss til å jobbe videre med både kommunikasjon og sosial trygghet og til å bli Better Together, lykke til videre med å inspirere ennå flere selskap!

May-Britt Hammer

Atlas Copco Kompressorteknikk

Godt sammensatt foredrag med masse energi og gode diskusjonsoppgaver underveis.

Siren Frigstad

National Oilwell Varco Norway AS
Uforpliktende forespørsel på Synneva Erland

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Eller ring til oss på

Tlf: 911 16 989
Synneva Erland
Synneva Erland

4.75 ut av 5 stjerner

"Synnevas foredrag Better together! ga oss en skikkelig vitamininnsprøyting på starten av dagen! Og ikke minst nyttige og konkrete verktøy til vår kulturverktøykasse som vi kan bruke til å operasjonalisere verdiene våre. Foredraget var godt forberedt og tilpasset våre behov, levert med stort engasjement, entusiasme og trygghet, og eksemplene var relevante og underbygget av forskning. Mini work-shop’er underveis ga fin anledning til refleksjon og dialog. Anbefales!"

Bull & Co Advokatfirma AS Vis alle referanser

Foredragsemner med Synneva Erland