Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

profile-cover-generic-05

Det handler om å lytte til hverandre og sammen skape en god arbeidsplass

Synneva Erland

Synneva Erland

Kommunikasjonsekspert, sanger og skuespiller med spisskompetanse på kommunikasjon, bedriftskultur og ledelse.

Forespør enkelt om pris og dato

4.75 ut av 5 stjerner

"Synneva er flink til å vise viktigheten av kommunikasjon på ulike plan og å formidle dette til publikum gjennom et inspirerende og levende foredrag. Hun byr på seg selv og klarer å engasjere deltakerne i salen. Virkelig et friskt pust!"

Andreas Kustås - Oslo Business Forum Vis alle referanser

Et foredrag med Synneva Erland gir deg:

 • Kommunikasjon satt i fokus med spennende og ny innsikt.
 • Formidler som vil rive med og engasjere hele salen.
 • Inspirerende, lærerikt og viktig budskap til stor ettertanke.
Uforpliktende forespørsel på Synneva Erland

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
About icon

Om Synneva

Lecture icon

Foredrag

Video icon

Video

References icon

Referanser

Forespør enkelt om pris og dato

Synneva Erland har spisskompetanse på kommunikasjon, bedriftskultur og ledelse. Hun bidrar til å motivere, gi økt kunnskap og løfte organisasjoner frem!

Et foredrag med Synneva Erland gir deg:

 • Kommunikasjon satt i fokus med spennende og ny innsikt.
 • Formidler som vil rive med og engasjere hele salen.
 • Inspirerende, lærerikt og viktig budskap til stor ettertanke.

Alt handler om kommunikasjon! Det handler om tilstedeværelse, om å løfte hverandre, se hverandre, lytte til hverandre og sammen skape en god arbeidsplass eller organisasjon.

Er DU bevisst hvordan du kommuniserer og hvilken påvirkningskraft du har?

Med god kommunikasjon kan vi bli tydeligere ledere, få en bedre kultur og økt trivsel på arbeidsplassen. Trivsel viser igjen på bunnlinja!

Dette er tema Synneva Erland holder foredrag om. Hun hjelper også selskaper med sosiale medier, både på strategi og innhold. Q-Meieriene og Kavli bruker henne som deres forbedringsagent innen digital kommunikasjon. Hun har stått på ulike scener hele livet og har solid utdannelse fra universitet og høyskole.

Med sin unike bakgrunn som sanger, skuespiller og pedagog, har Synneva fått en helt spesiell posisjon som foredragsholder i Norge. Lederutviklingsprogrammet «Walk the Talk» får svært gode tilbakemeldinger.

Trenger du en konferansier som også kan bidra med underholdning?

Synneva fletter gjerne en sang eller to inn i sine oppdrag. Hun skreddersyr foredrag på bestilling, og alle foredrag kan utvides med debatter, diskusjoner og workshops. Hun kan også levere kurs innenfor samme tematikk som hun holder foredrag om. Ta kontakt for mer informasjon om dette.

Synneva har vært profesjonell foredragsholder siden 2010 og har kunder fra hele verden, bl.a. Exxon Mobil, Shell, og Kavli.

Synneva Erland holder like gjerne på engelsk som på norsk.

Foto: Stine Rommetveit

Vis foredrag med Synneva Erland

  Synneva Erland foredrag

  Se, lytt, rock hverandre frem!

  Rock hverandre frem gjennom bevisst kommunikasjon! I dette foredraget får du kunnskap om kommunikasjon og hvordan du påvirker andre i hverdagen. Du lærer hvordan du kan bli en bedre kollega, bedre leder eller et bedre medmenneske, ved å forstå din egen utstråling og påvirkningskraft.

  Innhold:

  • Hva er kommunikasjon?
  • Tilstedeværelse
  • Identitet
  • Kroppsspråk og utstråling
  • Tillit
  • Hvordan kan dere løfte hverandre i hverdagen?

  Du lærer hvordan vår kommunikasjon påvirker situasjoner og hvordan vi kan skape tillit gjennom god kommunikasjon.

  Målet er at deltakerne skal bli flinkere og mer bevisst på egen kommunikasjon, og forstå hvilken påvirkningskraft og ansvar vi alle har.

   

  Synneva Erland foredrag

  Smart bruk av sosiale medier

  Digital kommunikasjon blir viktigere og viktigere, også i jobbsammenheng. I dette foredraget lærer du om de ulike kanalene og hvordan du kan bygge opp et innhold som fenger og fungerer.

  Innhold:

  • Hvordan har kommunikasjonen endret seg med sosiale medier?
  • Hvordan bygge opp en god post?
  • Hvordan kan du best utnytte sosiale medier til merkevarebygging, få engasjerte følgere og dermed økt synlighet for selskapet ditt?

  I dette foredraget lærer du om hva som fungerer best i de ulike kanalene og hvordan du kan utnytte potensialet som ligger i sosiale medier. Du får også introduksjon til to enkle video-apper som du lett kan bruke selv.

  Målet er at deltakerne skal få økt kunnskap om digital kommunikasjon og tips til hvordan de kan bygge opp godt innhold, i rett kanal, som fenger.

   

  Synneva Erland foredrag

  Nettverksbygging

  Å bruke nettverket bevisst kan gi både store oppdrag og et godt omdømme. I dette foredraget får du tips til hvordan du kan bruke både LinkedIn og small-talk som verktøy for å bygge et godt nettverk

  Innhold:

  • Det viktige førsteinntrykket
  • Nettverking ansikt til ansikt:
  • Small-talk, visittkort, skaffe avtaler og få folk til å huske deg
  • Nettverking på Linkedin:
  • Bygge opp en god profil og smart bruk av kanalen

  I dette foredraget får du innblikk i hvordan du kan bygge og bruke nettverket ditt klokt og tillitvekkende. Du får en innføring i LinkedIn og konkrete tips til hvordan du kan utnytte et møte eller en konferanse maksimalt.

  Målet er at deltakerne skal bli mer bevisst sitt eget nettverk og lære hvordan de kan utnytte dette best mulig. 

   

  Synneva Erland foredrag

  Walk the talk!

  Et foredrag om ledelse. Bli trygg i lederrollen og mer bevisst din egen kommunikasjon og påvirkningskraft. Hvordan finne balansen mellom autoritet og folkelighet? Hvordan få de ansatte til å dra i samme retning og kjenne stolthet og fellesskapsfølelse?
  INNHOLD:

  • Ledelse og bedriftskultur
  • Ledelse og kommunikasjon
  • Lederrollen
  • Påvirkningskraft gjennom retorikk og kroppsspråk
  • Visjon og verdier.

  Synneva Erland foredrag

  Kurs

  • Hun kan også levere kurs innenfor samme tematikk som hun holder foredrag om. Ta kontakt for mer informasjon om dette.
Synneva Erland foredrag

Synneva Erland foredrag

Vis foredrag med Synneva Erland

Referanser

"Veldig, veldig inspirerende foredrag. Da du avsluttet foredraget med publikum tenkte jeg . begynte vi ikke nettopp?"

Rakhee Sethi, Dagligleder

Grant Thornton Økonomiservice AS

"Og for en inspirasjon det ble! Synneva anbefales på det varmeste."

Tor Arnesen, adm dir.

Norske Shell

"Synneva er flink til å vise viktigheten av kommunikasjon på ulike plan og å formidle dette til publikum gjennom et inspirerende og levende foredrag. Hun byr på seg selv og klarer å engasjere deltakerne i salen. Virkelig et friskt pust!"

Andreas Kustås

Oslo Business Forum

"Etter anbefaling inviterte vi Synneva med til Amsterdam for spennende foredrag. Det ble en kjempesuksess. Hun tok rommet på mindre enn 1 minutt, og deretter delte hun det med oss under hele foredraget. Det fenget alle 17 som var med og hun ble en positiv snakkis etterpå. Veldig lett å anbefale Synneva til andre. "

Morten Eide

Noova Energi system AS

"Er det èn foredragsholder du må få med deg, så er det Synneva Erland! Ikke bare har hun imponerende kunnskap om det hun prater om – hun byr på seg selv, er tydelig og inspirerende å høre på. Hun er flink til å kommunisere og ser hele publikummet sitt uansett størrelse!"

Kjersti Egeland Aasgård

ID Media AS

"Synneva stråler av energi og formidlingsglede. Det var en fryd å få lov å høre henne, både synge og dele av sine erfaringer. Hun byr virkelig på seg selv og med sine faglige og noen ganger personlige eksempler, fanger og engasjerer hun tilhørerne på en helt spesiell måte. Tusen takk for verdifullt påfyll om temaet kommunikasjon! Stå på videre! "

Hilde Kleppestø

Kreftforeningen

"Jeg har samarbeidet med Synneva gjennom to samlinger for ansatte i Lyse Produksjon AS, der fokus har vært samhandling, bygging av god bedriftskultur og verdier. På den internasjonale arena har hun bidratt som konferansier på avslutningen av ICOLD Norway 2015, en stor internasjonal kongress med ca 1000 deltakere i Stavanger. Hun deltok også under promoteringen av dette arrangementet i Indonesia. Som kunde møter Synneva deg alltid med stor energi og pågangsmot. Hun er godt forberedt, inspirerende, god til å få med seg alle og snakker et språk som er tilpasset målgruppen. En styrke at hun kan spille på mange strenger, og mer eller mindre spontant kan avslutte møtet med å synge «Tir n’a noir» eller en annen hit! Synneva kan trygt anbefales."

Bjørn Honningsvåg, administrende direktør

Lyse Produksjon AS

"Jeg har til gode å oppleve Synneva Erland som foredragsholder, men har jobbet tett med damen på tv. I panelprogrammet «Arena» på TV Vest snakket vi løst og fast om små og store tema. Synneva Erland leverte hver gang! Hun var tilstede, forberedt og impulsiv. Vi ser ofte etter talent i ruta som kan kommentere og synse rundt tema på konkret vis. Synneva Erland evner å holde samtalen i gang med konkrete synspunkt, er ikke redd for å stikke seg frem og har hele tiden dette ettertrakta «glimtet i øyet». Jeg tror jammen meg hun dro av en sangstrofe også, på «direkten». Opptaksformen var «live to tape», som krever mye av den som er med i panelet. Synneva Erland innfridde på alle hold, og hadde fortsatt vært en del av «Arena», dersom programmet fortsatt var på lufta."

Veronica S. Fjeld

TV Vest
Uforpliktende forespørsel på Synneva Erland

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Eller ring til oss på

Tlf: 911 16 989
Synneva Erland
Synneva Erland

4.75 ut av 5 stjerner

"Synneva er flink til å vise viktigheten av kommunikasjon på ulike plan og å formidle dette til publikum gjennom et inspirerende og levende foredrag. Hun byr på seg selv og klarer å engasjere deltakerne i salen. Virkelig et friskt pust!"

Andreas Kustås - Oslo Business Forum Vis alle referanser

Foredragsemner med Synneva Erland