Tlf. 911 16 989

Få hjelp av våre profesjonelle rådgivere
profile-cover-generic-01-blue

Inspirerende og engasjerende om musikk, arbeidsglede og samarbeid

Pål Angelskår

Pål Angelskår

Pål er en anerkjent musiker, forfatter og en dreven historieforteller. Dra nytte av hans kunnskap og erfaring som utøver, låtskriver og bandleder i en bransje litt på utsiden av det øvrige samfunnet.

Forespør enkelt om pris og dato
Uforpliktende forespørsel på Pål Angelskår

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Pål Angelskår er mest kjent som musiker og låtskriver i bandet Minor Majority, men han har også en lidenskap for kunnskapsformidling. I hans foredrag kan du forvente en inspirerende reise gjennom et liv fylt med kjærlighet til musikk, og til den gjengen han lager den sammen med.

Et profesjonelt band er ikke bare en kompisgjeng, de er også et fellesskap som er avhengig av god kommunikasjon, psykologisk trygghet og evnen til å inngå vanskelige kompromisser. I tillegg er de en bedrift som deler ansvaret for merkevaren og hverandre, og uten en kollektiv innsats fra alle vil ikke bedriften klare seg – og ingen vil trives på veien.

Et foredrag med Pål Angelskår gir deg:

  • Unik kombinasjon av musikk og forretningsinnsikt: Pål Angelskår drar paralleller fra bandledelse til næringsliv, og er ikke fremmed for å ta med gitaren der det passer seg
  • Nyttig innsikt i teamarbeid: Få innblikk i utfordringene bandet har stått ovenfor, og viktigheten av å ha et kontinuerlig fokus på samhold og tillit
  • Verktøy for mestring: Få en ‘verktøykasse’ fylt med praktiske metoder for å takle både oppturene og nedturene på arbeidsplassen

Pål Angelskår er utdannet idéhistoriker ved Universitetet i Oslo. I løpet av tiden det tok å fullføre hovedfaget, hadde han allerede gitt ut fem album med to ulike band og reist på flere Norgesturnéer. Påls hjertebarn og mest kjente band, Minor Majority, har i dag gitt ut ni album, solgt 250 000 plater og spilt mer enn 1000 konserter over hele Europa og i USA. De har hatt en rekke radiohits både i Norge og i utlandet, mest kjent er låtene «Supergirl», «Dancing In the Backyard», «(In That) Premature Way» og Come Back to Me.»

Utenfor bandet har Pål gitt ut to soloplater og en duoplate, to skjønnlitterære bøker, samt skrevet musikk og sangtekster både for film, TV, og for en rekke andre artister. Utenfor musikkbransjen har han i ti år undervist i Ex Phil på Bjørknes Høyskole.

Pål er opptatt av at det å være musiker ikke bare har en kunstnerisk side, men handler også om drive næringsvirksomhet. Som selvstendig næringsdrivende og som del av DA’et Minor Majority har han drevet sin egen bedrift i over 25 år. La oss si du har seksti, sytti spillejobber i året, hva bruker du resten av tiden til? Jo, på å bygge bedrift og motivere mannskapet til nye oppdrag, både kreative og administrative. På å planlegge, bygge et team, finansiere nye innspillinger, booke nye turnéer, og det vanskeligste av alt – å øve inn nye sanger med bandet og finne det punktet der fem mennesker med svært ulike forutsetninger, smak og bakgrunn kan stå sammen om et nytt produkt og kalle det for sitt.

Som utøvende musiker har Pål spilt i mørke kjellerlokaler, på studentkroer, på festivalscener, på TV, i fengsler, på skoler og på rus-institusjoner. Han vet at ulike publikum trenger ulik formidling, men at alle, absolutt alle, kan få sublime opplevelser gjennom musikk. Derfor liker han å ta med seg gitaren når han holder foredrag. 

 

Pål Angelskårs foredrag kan holdes på norsk og engelsk

Vis foredrag med Pål Angelskår
Pål Angelskår foredrag

Hvordan gå fra noe som funker til noe som varer

Et band er en gjeng – et oss mot verden, men det er også en bedrift – som selger en merkevare. Når bedriften gjør det godt, er det en enkel og takknemlig jobb, men applaus betaler ikke regningene. Det er når man møter motgang at man blir klar over hva det egentlig er man har satt i gang. «Hvordan gå fra noe som funker til noe som varer» er et foredrag om:

  • Paraleller mellom det å spille i band og næringsvirksomhet
  • Å prestere i team
  • Hvordan takle motgang sammen
  • Å levere et salgbart produkt man kan stå inne for, sammen.
Uforpliktende forespørsel på Pål Angelskår

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Eller ring til oss på

Tlf: 911 16 989

Foredragsemner med Pål Angelskår