Lasting innhold ...

Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
11. september

Foredragsholdere om 11. september

Her finner du foredragsholdere som kan snakke om 11. september. Du kan klikke deg inn under de enkelte foredragsholderne og lese om dem der. Samtidig er du velkommen til å ringe oss eller fylle ut et forespørselsskjema dersom det er lettere for deg at vi kommer med forslag til foredragsholdere som passer til ditt arrangement. Det er både raskt og enkelt!

Forespørsel på emne

Fyll ut feltene under og få forslag på foredragsholdere innenfor dette emnet.
Vi kontakter deg innen en arbeidsdag.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Om emnet 11. september

  • 11. september 2001 fløy to fly inn i World Trade Center i New York og det styrtet sammen. 3000 mennesker mistet livet og flere tusen ble såret i, hva man kaller for det verste terrorangrep i USA’s historie.
  • Al-Qaeda med Osama Bin Laden i spissen tok ansvaret for terrorangrepet, og USA’s reaksjon ble krigen mot terrorismen, som blant annet førte til, at Afghanistan ble invadert få måneder etter 11. september.
  • Et foredrag om 11. september har mye å byde på. Idag husker vi fortsatt 11. september, eller 9/11, og dagen har betydd mye – ikke bare for amerikanerene, men også for resten av verden.
  • Foredrag om 11. september kan handle om frykten om terrorisme, også i Norge, men det kan også være enkelte personer som selv har opplevelser innenfor krigen mot terrorismen som forteller sine erfaringer.