Lasting innhold ...

André Ulveseter

André Ulveseter

Energisk og observant komiker og forfatter som leverer morsomme standupshow og humorforedrag om optimisme og særskriving

André Ulveseter er en energisk foredragsholder. Han byr på et humoristisk og lærerikt foredrag om særskrivingsfeil.

UFORPLIKTENDE FORESPØRSEL

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpliktende.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

André Ulveseter er født og oppvokst i Bergen, men bosatt i Ålesund hvor han bl.a. er pådriver for Stand-up Ålesund. Han begynte med stand-up allerede i 1997. Siden den gang har han reist land og strand rundt for å underholde alene og sammen med kjente og ikke fullt så kjente komikere.

Han har bl.a. gjort supportjobber for Anne-Kat, Åsleik Engmark m.fl., og satte sommeren 2012 opp showet «Baderingenes Herrer» sammen med Roar Brekke. Opptredde på Standup-festivalen i Oslo 2000, 2001, 2009, 2010 og 2011.

André er en energisk komiker, og med han på scenen er du ikke langt unna gullkornene som til tider bare renner ut av denne observante komikeren.

Lanserte i april 2013 Facebook-siden «Bilder i kampen mot særskrivingsfeil» – og ga senere det året ut boken «Ett ord», som følge av suksessen Facebook-siden fikk.

André har også vært kommunikasjonsrådgiver i Kystverket siden januar 2011.

  André Ulveseter foredrag

  Ett ord

  • Dette André Ulveseter foredrag er humoristisk og handler om særskriving – en «epidemi» i det norske språket.
  • Facebook-siden, «Bilder i kampen mot særskrivingsfeil», til komiker og forfatter André Ulveseter fikk i løpet av 5 dager 100.000 følgere. Den ble fort en snakkis både i media og på sosiale medier. Et halvt år etter lanseringen av Facebook-siden var det også kommet en bok av prosjektet.
  • Norsklærere rundt om i landet bruker bildene i klasserommene sine. Til og med Språkrådet har hyllet Ulveseters bilder og hans humoristiske vinkling for å drive språkrøkt.
  • I foredraget presenter André en del av sine bilder og litt om bakgrunnen av kampanjen og om hvorfor det er viktig å skrive korrekt. Han har siden 2011 jobbet som kommunikasjonsrådgiver i Kystverket og tar også for seg noen kommunikasjonsutfordringer.
  • Har du planer om seminar, temadag, kick-off eller lignende? Sprit opp dagen litt ekstra med et innslag alle har et forhold til; særskriving.
  • Foredraget varer ca. en halvtime og er ypperlig som en start, et lite avbrekk eller som avslutning på et fagseminar eller -dag.

   

  André Ulveseter foredrag

  NEGATIV OPTIMIST

  Et standupshow av og med André Ulveseter

  • Kan like gjerne være optimist – det går jo til helvete uansett.
  • Negativ optimist er en fin betegnelse på André Ulveseter som misliker mye, men ofte på en relativt optimistisk måte. Han tenker f.eks. at en fjelltur kommer til å bli helt forferdelig, men på den positive siden så kommer den neppe til å ta livet av han.
  • Den kleine samtalen om at «nå må vi ta den kaffen snart» man har med folk man har et perifert forhold til, som heldigvis er minst et år til man har neste gang. I dette showet får mange gjennomgå, bl.a. syklister, politikere, allergikere – men kanskje mest av alt han selv. 
  • Negativ optimist er et standupshow med høyt tempo av en rutinert komiker som har over 20 år bak seg på scenen. Én mann, én mikrofon – slik det skal være.
  • André Ulveseter er nok, til tross for sine 20 år bak seg som komiker, mest kjent for sin Facebook-side og sine to bøker «Bilder i kampen mot særskrivingsfeil», som har over 184 000 følgere. Han har gjort over 400 foredrag for skoler, firma og åpne arrangement om temaet.
  • Negativ optimist er André Ulveseters andre soloshow som standupkomiker. Det første, «Plenum», ble belønnet med en femmer i Sunnmørsposten med kommentarer som: «Vi bare ler, før vi ler enda mer!», og høstet fine anmeldelser landet rundt. Forestillingen ble spilt i bl.a. Bergen, Oslo, Stavanger, Ålesund, Bodø m.fl.
Dette sier kunder som har opplevd foredrag med André Ulveseter

Les mer...

Foredragsholdere relatert til

Foredragsemner med André Ulveseter