Lasting innhold ...

Bjorn-Heidenstrom

Bjørn Heidenstrøm

Tidligere fotballspiller og verdensrekordholder. Dette er en svært engasjert mann med erfaring fra mange bransjer.

Bjørn Heidenstrøms liv er en stor kollasj av utfordringer og eventyr hvor han treffer og bygger bånd til de rikeste og fattigste, eller CNN og superstjerner. Han skreddesyr foredrag mot visjon, motivasjon, og spesielt mot kommunikasjon.

UFORPLIKTENDE FORESPØRSEL

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpliktende.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Bjørn Heidenstrøm er en mann med mange bragder. Først var han verdens dårligste fotballspiller, men etter årelang trening kom han seg til slutt på landslaget. De neste 15 årene slo han alle salgs- og markedsbudsjetter i selskapene han jobbet for.

I 2009 syklet han alene fra Norge til Sør Afrika, mens han laget verdens største fotballsymbol og dannet medieoppmerksomhet for flyktninghjelpen i 85 land. Det ble kopiert med å sykle Norge på langs i 2011, før han i fjor padlet stående, som første i verden, 3370 km fra Sveits til Svartehavet. Det ble en verdensrekord i distanse.

Han har «møtt alle» og gjort mye som selger, direktør, grøftegraver, gründer i Canada, Petter Stordalen som sjef, syklet til Afrika, padlet til Svartehavet, vært mediedirektør, startet fire selskaper som grunder m.m. Disse erfaringene gjør at Bjørn kan å tilrettelegge foredragene sine, og besitter god og solid kunnskap til deres bedrift.

Book et spennende og inspirerende foredrag av en engasjert og eventyrlysten foredragsholder!

Bjørn holder foredrag på norsk og engelsk.

  Bjørn Heidenstrøm foredrag

  «En ekspedisjon i Motivasjon»

  • I dette foredraget forteller Bjørn om metoder, planverk, og verktøy for å nå sine mål og visjoner. Bakteppet er bilder og historier fra egne ekspedisjoner og 20 år i Norsk og utenlandsk næringsliv.

   

  Bjørn Heidenstrøm foredrag

  «En ekspedisjon i Kommunikasjon»

  • Om kommunikasjon en til en, en til mange og i team. Bjørn forteller om metoder og verktøy for kommunikasjon og salg. Bakteppet er hvordan man bygger 3 relasjoner hver dag i 35 land og selger seg inn til presidenter, folk i gata, og stammehøvdinger i Sudan.

  Bjørn Heidenstrøm foredrag 

  «En ekspedisjon i salg»

  • Bjørn Heidenstrøm sprengte alle salgsbudsjetter i hvert selskap han jobbet i. I dette foredraget forteller han hvordan.

   

  Bjørn Heidenstrøm foredrag

  «Fire ekspedisjoner med blod og svette, men mest latter»

  • Dette er mer et kåseri hvor kundene lener seg tilbake og opplever bilder og videoer mens Bjørn forteller om eventyret på sykkel og padlebrett gjennom 45 land.

   

  Bjørn Heidenstrøm foredrag 

  En ekspedisjon i digitale flater

  • Bjørn Heidenstrøm har jobbet med digitale flater og mekanismer i sosiale medier siden 2005. Bjørn gir deg en forståelse for «digital produksjon» som starter når en idé, et bilde, eller en tekst blir tenkt – til det legges ut på Facebook, Twitter og/eller på egen flater.
  • En produksjon har alltid en baktanke og et mål bak publiseringen. Du får også en innføring i hvordan du skaper, utvikler, og kontrollerer egen kommunikasjon på digitale flater og sosiale medier. Alle rare ord og nye trender blir også forklart.
  • Bjørn gir deg lærdommen om den korteste og raskeste arbeidsflyten som med et trykk fører til publisering og automatisk mating til mange sosiale kanaler. Du får forståelige begreper og læringen om «feed», multipublisering og arbeidsflyt som gjør at dere vil bruke fire minutter og ikkefire timer fra idé til publisering.
  • Du får også forståelse for hva du selv kan skape, eie, utvikle, og tjene med kombinasjoner med «ikke eide, men kontrollerte flater» som: Facebook, Twitter, Linkedin, Instagram, Youtube, og liknende. Foredraget kan leveres som foredrag, eller et kort eller lengre kurs. Deltakerne vil gå hjem med ny lærdom som kan iverksettes med en gang.

   

  Bjørn Heidenstrøm foredrag

  «En ekspedisjon i øl»

  • Bjørn Heidenstrøm holder et lengre eller kort kåseri om øl. Bjørn er utdannet ved Norsk Vinfagskole som er Norges første og eneste offentlig godkjente fagskole for vin, øl og brennevin og oppfyller dermed nasjonale kvalitetsstandarder.
  • Bjørn har bokstavelig talt smakt seg igjennom de fleste ølsorter på sin sykkel eller padlebrett gjennom 40 land.
  • Bakteppet til Bjørn er hans ekspedisjoner og dere får smake og oppleve alt fra fra fast mal til eget ønske om skreddersøm og ølsorter. Det er ingen hemmelighet at snippen er løs og at det kommer noen røverhistorier fra Heidenstrøms liv som eventyrer.
Dette sier kunder som har opplevd foredrag med Bjørn Heidenstrøm

Les mer...

Foredragsholdere relatert til

Foredragsemner med Bjørn Heidenstrøm