Tlf. 911 16 989

Få hjelp av våre profesjonelle rådgivere
profile-cover-generic-01-blue

Engasjerende om visjon, motivasjon og kommunikasjon

Bjørn Heidenstrøm

Bjørn Heidenstrøm

Tidligere fotballspiller og verdensrekordholder. Dette er en svært engasjert mann med erfaring fra mange bransjer.

Forespør enkelt om pris og dato

5 ut av 5 stjerner

"Vi opplevde Bjørn Heidenstrøms foredrag som både engasjerende og relevant. Bjørn har en flott formidlingsevne som holder oss deltakere inne i prosessen hele tiden. Han var flink til å relatere foredraget til vår situasjon og hverdag - og har åpenbart gjort grundig forhåndsarbeid. For de som søker et motiverende og engasjerende foredrag innen salg, målsetning og kommunikasjon kan vi trygt anbefale Bjørn Heidenstrøm."

Terje Halvard Juul, Key Account Manager - Univar AS Vis alle referanser

Et foredrag med Bjørn Heidenstrøm gir deg:

 • Dyktig formidler som engasjerer hele publikum.
 • Relevante emner som passer inn overalt.
 • Konkrete tips og verktøy til å skape mer motivasjon i hverdagen.
Uforpliktende forespørsel på Bjørn Heidenstrøm

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Om Bjørn

Lecture icon

Foredrag

Video icon

Video

References icon

Referanser

Forespør enkelt om pris og dato

Bjørn Heidenstrøms liv er en stor kollasj av utfordringer og eventyr hvor han treffer og bygger bånd til de rikeste og fattigste, eller CNN og superstjerner. Han skreddesyr foredrag om kommunikasjon, visjon og spesielt motivasjon.

Et foredrag med Bjørn Heidenstrøm gir deg:

 • Dyktig formidler som engasjerer hele publikum.
 • Relevante emner som passer inn overalt.
 • Konkrete tips og verktøy til å skape mer motivasjon i hverdagen.

Bjørn Heidenstrøm er en mann med mange bragder. Først var han verdens dårligste fotballspiller, men etter årelang trening kom han seg til slutt på landslaget. De neste 15 årene slo han alle salgs- og markedsbudsjetter i selskapene han jobbet for.

I 2009 syklet han alene fra Norge til Sør Afrika, mens han laget verdens største fotballsymbol og dannet medieoppmerksomhet for flyktninghjelpen i 85 land. Det ble kopiert med å sykle Norge på langs i 2011, før han i 2012 padlet stående, som første i verden, 3370 km fra Sveits til Svartehavet. Det ble en verdensrekord i distanse.

Han har «møtt alle» og gjort mye som selger, direktør, grøftegraver, gründer i Canada, Petter Stordalen som sjef, syklet til Afrika, padlet til Svartehavet, vært mediedirektør, startet fire selskaper som grunder m.m. Disse erfaringene gjør at Bjørn kan å tilrettelegge foredragene sine, og besitter god og solid kunnskap til deres bedrift.

Bjørn holder foredrag på norsk og engelsk.

Vis foredrag med Bjørn Heidenstrøm
Foredrag med Bjørn Heidenstrøm

Jeg leste 100 bøker om motivasjon - her er oppsummeringen

 • Siden 1984 har Bjørn studert og oppsøkt bøker, foredrag, motivatorer og ressurser innen motivasjon. Nå har han laget en oppsummering av de aller beste tipsene.
 • Foredraget handler ikke om at du skal vinne VM, gå til syd- eller Nordpolen eller klatre til topps på Mount Everest. Det handler om metoder, teser, forskning og vitenskapelige funn som du kan bruke i din vanlige hverdag i morgen. Språket er folkelig og forståelig.
 • Bjørn har selv testet og utprøvd de fleste teser og metoder.
 • Den største læringen kom etter en total fysisk og mental kollaps i 2016 og hva som fungerte på veien tilbake. Erfaringer fra reisen hans som Norges dårligste fotballspiller, til å ende på landslaget. Den mest markerte og utenfor boksen var når han aldri hadde syklet lenger enn til den lokale butikken, men en sommerdag satte i gang og syklet alene fra Norge til Sør Afrika. To år etterpå padlet han stående i 96 dager fra Sveits til Svartehavet.

Foredraget gir deg konkrete verktøy, funn og tips som du kan bruke fra og med i morgen. Her er fire av dem:

 • Ikke stol på hjernen din, den lyver
 • En tom kalender og en Post-it-blokk kan forandre livet ditt
 • Du kan omprogrammere hjernen din
 • Det bor en Gresk bartender inne i hodet ditt
Foredrag med Bjørn Heidenstrøm

«En ekspedisjon i Kommunikasjon»

 • Om kommunikasjon en til en, en til mange og i team. Bjørn forteller om metoder og verktøy for kommunikasjon og salg.
 • Bakteppet er hvordan man bygger 3 relasjoner hver dag i 35 land og selger seg inn til presidenter, folk i gata, og stammehøvdinger i Sudan.
Foredrag med Bjørn Heidenstrøm

«En ekspedisjon i salg»

 • Bjørn Heidenstrøm sprengte alle salgsbudsjetter i hvert selskap han jobbet i. I dette foredraget forteller han hvordan.
Foredrag med Bjørn Heidenstrøm

«Fire ekspedisjoner med blod og svette, men mest latter»

 • Dette er mer et kåseri hvor kundene lener seg tilbake og opplever bilder og videoer mens Bjørn forteller om eventyret på sykkel og padlebrett gjennom 45 land.
Foredrag med Bjørn Heidenstrøm

«En ekspedisjon i øl»

 • Bjørn Heidenstrøm holder et lengre eller kort kåseri om øl. Bjørn er utdannet ved Norsk Vinfagskole som er Norges første og eneste offentlig godkjente fagskole for vin, øl og brennevin og oppfyller dermed nasjonale kvalitetsstandarder.
 • Bjørn har bokstavelig talt smakt seg igjennom de fleste ølsorter på sin sykkel eller padlebrett gjennom 40 land.
 • Bakteppet til Bjørn er hans ekspedisjoner og dere får smake og oppleve alt fra fra fast mal til eget ønske om skreddersøm og ølsorter. Det er ingen hemmelighet at snippen er løs og at det kommer noen røverhistorier fra Heidenstrøms liv som eventyrer.

Referanser

Bjørn har en fasinerende og sterk historie å fortelle, og han knytter det sammen med konkrete verktøy i utviklingsarbeid. Han har mye kompetanse på å sette seg mål og faktisk nå dem. Vi fikk mange gode innspill og inspirasjon til den påfølgende workshopen. Hørt på festen etterpå; er du en tapper eller er du en påfyller? Den satt! :)

Christine Lundberg Larsen - Leder, Kundesenter Fredrikstad

Gjensidige Forsikring

Strålende fortellerevne! Bjørn fenger publikum og man sitter igjen med tanker og verktøy man selv kan bruke i arbeidslivet såvel som i det private. Underholdende og lærerikt.

Joachim Fekene - Skipoolansvarlig

Norges Skiforbund

Vi er veldig fornøyd med "ølekspedisjonen" til Bjørn Heidenstrøm. Det passet vedlig godt inn i "settingen" vår med oktoberfest. Han var flink til å tilpasse seg gruppen og var ekte og passe uformell i formen. Flink til å ta ting på sparket der og da. I og med Bjørn kjenner fotballmiljøet veldig godt, var det ingen bakdel akkurat. Fikk mange gode tilbakemeldinger fra deltakerne om at de synes dette var bra - gøy og interessant samtidig.

Mette Sørlien - Personalsjef

Norges Fotballforbund

"Vi opplevde Bjørn Heidenstrøms foredrag som både engasjerende og relevant. Bjørn har en flott formidlingsevne som holder oss deltakere inne i prosessen hele tiden. Han var flink til å relatere foredraget til vår situasjon og hverdag - og har åpenbart gjort grundig forhåndsarbeid. For de som søker et motiverende og engasjerende foredrag innen salg, målsetning og kommunikasjon kan vi trygt anbefale Bjørn Heidenstrøm."

Key Account Manager, Terje Halvard Juul

Univar AS

"Bjørn er i en klasse for seg. Tilpasser foredraget etter den settingen han er i."

Hovedtrener Tom Kjetil Olsen

Åfoss O.I.L.

"Vi hadde en spørreundersøkelse i etterkant. Over 90 % av elevene skårer Bjørn til Veldig eller litt bra. (5 svaralternativer). De fleste svarer veldig bra. På spørsmål om å nevne tre ting de syntes var spesielt bra har mange svart Bjørn: "Eventyreren var spennende og inspirerende å høre på", "et veldig godt holdt foredrag av Bjørn Heidenstrøm", "Ekspedisjonsmannen Bjørn, god mental trening", "Foredraget til Bjørn. Fordi da kunne vi se at man ikke trenger å ha en 8-17 jobb, men at man kan få drømmene sine oppfylt, om man virkelig vil det.""

Avdelingsleder Mona Berit Standahl

Eikeli videregående skole

"Anbefaler Bjørn Heidenstrøm på det sterkeste. Han er faglig dyktig og meget energisk. Vi er veldig fornøyd med valget av han."

KAM, Marte Vrålstad

Team Data System AS

"Det var veldig bra, Bjørn engasjerte veldig!"

Sverre Røed-Bottenvann

GeoForum

Vi hadde en times reise i motivasjon, mot og pågangsvilje sammen med Bjørn Heidenstrøm. Han vekket forsamlingens oppmerksomhet, med sin ærlighet rundt det og være avhengig av andre, og spille på lag for å lykkes. Er ønsket å bygge et lag og styrke den interne kommunikasjonen i en bedrift, anbefales Bjørn på det varmeste.

Atle Jahrn

NAV Skedsmo

Vi brukte Bjørn på vår butikkfaglige samling på Mallorca, hvor temaet var "Hvordan bli råest på drift". Bjørn var inne som siste mann på den siste dagen av det faglige, men det var ingen som sov eller kjedet seg. Han løftet stemningen og klarte å motivere oss alle sammen med sine fantastiske historier. Dette kan virkelig anbefales.

Trond J. Laeng - Daglig Leder

Gyda Godtespesialisten

Det etterlatte inntrykk er imponerende, nærmest lamslående - ikke minst gjennom hans genuine, upretensiøse talekunst og engasjement på scenen.

Marius Hansen - Leder

Enter Card Sweden

Bjørn briljerer om motivasjon og kommunikasjon!

Ingar Diskerud - Daglig leder

Teamkraft

Vi har gjennomført samlinger for våre butikkledere, to ganger i løpet av året, siden 2001. På samtlige av våre samlinger har vi med en ekstern foredragsholder, hver gang med litt forskjellig. I forbindelse med konferansene så foretar vi evaluering av alle innlegg og foredrag. Bjørns foredrag ble meget godt likt og presentasjonen var en fin kombinasjon mellom fag (kommunikasjon/oppmerksomhet) og underholdning/informasjon. Tilbakemeldingene inneholder flest 5´ere og 6´ere. Skalaen går til 6.

Johan Storvik

Eurosko

Flotte foredrag, - det er derfor vi leier inn Heidenstrøm til våre kunder, igjen og igjen!

Teo K. Luisa - Adm. Dir.

Quality Holmsbu Hotell

Bjørn var en meget god foredragsholder. Vi er strålende fornøyde med valget av han. God formidlingsevne og høyst interessant innhold.

Nina Lamby - Regnskapsansvarlig

Loxysoft AS

Veldig fornøyd! Særlig at han var praktisk og gav noen praktiske verktøy og klarte å lenke sine verktøy til sine spennende ekspedisjoner.

Odd Erik Salvesen - Daglig leder

Haugesund Travel AS
Uforpliktende forespørsel på Bjørn Heidenstrøm

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Eller ring til oss på

Tlf: 911 16 989
Bjørn Heidenstrøm
Bjørn Heidenstrøm

5 ut av 5 stjerner

"Vi opplevde Bjørn Heidenstrøms foredrag som både engasjerende og relevant. Bjørn har en flott formidlingsevne som holder oss deltakere inne i prosessen hele tiden. Han var flink til å relatere foredraget til vår situasjon og hverdag - og har åpenbart gjort grundig forhåndsarbeid. For de som søker et motiverende og engasjerende foredrag innen salg, målsetning og kommunikasjon kan vi trygt anbefale Bjørn Heidenstrøm."

Terje Halvard Juul, Key Account Manager - Univar AS Vis alle referanser

Foredragsemner med Bjørn Heidenstrøm