Tlf. 911 16 989

Få hjelp av våre profesjonelle rådgivere
profile-cover-generic-01-blue

En av landets gladeste TV-personligheter

Carina Olset Hovda profilbilde

Carina Olset Hovda

Carina Olset Hovda har opparbeidet seg status som en av landets mest populære programledere, og sørger alltid for å sette gjestene i fokus.

Forespør enkelt om pris og dato
Uforpliktende forespørsel på Carina Olset Hovda

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Gjennom sine sendinger på NRK over en 10-årsperiode, har Carina Olset Hovda blitt en folkekjær programleder som sitter på en enorm rutine med direktesendinger og sceneopptredener. Hun har også jobbet mye som vaktsjef, og ledet det journalistiske arbeidet for store prosjekter som Paralympics, verdenscup-eventer og utallige fotballkamper.

Carina var også med som programleder og manusforfatter på de to første sesongene av den prisbelønte barne-TV-serien Kråkeklubben, hvor det målgrupperettede arbeidet er særdeles avgjørende.

En opptreden med Carina Olset Hovda gir deg:

  • Carina bruker sine erfaringer både med å være intervjuer og intervjuobjekt når hun holder sine foredrag. Hvordan kom hun heldig ut av å brøle faen på TV? 
  • Her får du en debattleder og intervjuer som alltid søker etter de beste historiene, og er ekspert på å få sine gjester til å føle seg bra. I Carina sine studio eller scenesettinger, er det gjestene som skal skinne!
  • En konferansier som evner å sette seg inn i nye fagfelt, binder sammen ulike foredrag, og som ved bruk av humor og god stemning alltid holder tidsskjema, foredragsholdere og publikum i øra.

 

Over 20 års erfaring som journalist, både i regional og nasjonal presse, i avis og eter-media. Carina har 16 år bak seg i NRK, fortrinnsvis som programleder, og har ledet sendinger som Sommeråpent, Idrettsgallaen, Påskemorgen og Kråkeklubben i Barne-TV samt Finnmarksløpet, VM på ski, og utallige sportssendinger. I løpet av en 10-årsperiode var hun fast programleder for NRKs fotballsendinger, og ledet blant annet EM-finaler direkte både fra Friends Arena og Wembley.  

Nå er hun rådgiver i kommunikasjonsbyrået Corporate Communications, hvor hun blant annet har medie- og presentasjonstrening med næringslivsledere, krisekommunikasjonsøvelser og gjennomfører omdømmeanalyser.

Carina har også vunnet flere priser, blant annet Målungdommens dialektpris, og i 2016 fikk hun både prisen Årets Nordlending i Avisa Nordlys, og Årets Forbilde under Se og Hørs kjendisgalla for sin ærlighet rundt hennes kroniske sykdom, Ulcerøs kolitt.

Carina Olset Hovdas opptreden kan holdes på norsk og engelsk.

Vis foredrag med Carina Olset Hovda
Carina Olset Hovda foredrag

Kunsten å komme positivt ut av å brøle faen på TV.

Det er heldigvis ikke alle som kommer i en situasjon der man brøler faen midt under en av årets mest sette direktesendinger på TV. Men det er mange av oss som gjør brølere, og i dette foredraget forteller Carina Olset Hovda om hva som skal til for å komme seg videre – og til og med oppover, etter å ha gått på en pinlig smell. For brølere er det nok av i Carinas over 10 år lange karriere som TV-profil.

Carina Olset Hovda tilbyr

Konferansier/Programleder/Debattleder

Trenger du en programleder, konferansier eller ordstyrer, er Carina klar uansett om det er fra en liten scene, en stor scene eller foran kamera. Som konferansier er Carina også en glimrende sparringspartner for bedrifter og organisasjoner som skal arrangere store event.

Uforpliktende forespørsel på Carina Olset Hovda

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Eller ring til oss på

Tlf: 911 16 989

Foredragsemner med Carina Olset Hovda