Lasting innhold ...

Emad Salha

Emad Salha

Motiverende foredragsholder som selv har opplevd endringer. Dette er en sann mester i å formidle levende fortellinger!

Emad Salha holder tankevekkende foredrag om blant annet relasjonens kraft på godt og vondt, selvtillit og selvfølelse og flerkulturalitet.  

Selv vokste han opp med to foreldre som var fysisk tilstede, men ellers fraværende. Behovet for gode relasjoner har dermed vært stort og satt dype spor ved Emads selvfølelse.

UFORPLIKTENDE FORESPØRSEL

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpliktende.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Emad Salha er oppvokst i Norge med innvandrerforeldre fra Syria. Å vokse opp i to kulturer har vært både lærerikt og utfordrende. Selv om Emad er oppvokst i verdens beste land å bo i, har han ikke hatt verdens beste forutsetninger for å lykkes.

I hjemmet hadde han to foreldre som var fysisk tilstede, men ellers fraværende. Behovet for gode relasjoner har dermed vært stort og har satt dype spor ved Emads selvfølelse. Har man dårlig selvfølelse så vil man aldri vite hva man er verdt, for det vil variere avhengig av hvem du omgås med. Det vil bli vanskelig å anse seg som likestilt, fordi man enten er bedre eller dårligere. (Emad var «bra» bare så sant ingen andre var «bedre»).

Dette var ingen god start på livet. Emad tok fort på seg offerrollen, som selvsagt var det «klokeste» valget i hodet hans. Da kunne han forskyve ansvaret fra seg selv, og heller til alt og alle rundt seg. Opplevelsen av å være et offer er bare destruktiv og energitappende, men det kunne ikke Emad forstå som ungdom.

«Heldigvis» møtte han mennesker som ga han en grunn til å se annerledes på ting. Han forstod fort at om han ønsket en forandring i livet, så måtte han selv være den forandringen. Men viktigst av alt forstod han at det å ha en eller flere gode relasjoner er avgjørende for å lykkes, og at vi som voksne aldri må bli såpass oppslukt av livet at vi ikke tilbyr barn og unge en relasjon.

I dag jobber Emad som Hovedveileder ved Folkeuniversitetet – med stort fokus på ansvarliggjøring hos unge mennesker. Motivasjon og selvfølelse er også viktige fokusområder. Det sier seg selv at når vi har det bra med oss selv, så vil vi ha mer kapasitet og vil automatisk prestere bedre.

Han er også hoved-Coach i «Flexid-Norge» som retter seg mot barn og unge med flerkulturell oppvekst. Kurset har til hensikt å oppmuntre ungdommene til å se muligheter snarere enn begrensninger, med fokus på identitet, ferdigheter, ressurser og utfordringer.

Emad har også vært med på å skape fritidsarenaer for ungdom i Vestfold og Telemark som har blitt døpt «Friday Fun» av ungdommene. Dette har vært et frivillig arbeid som han har ledet i fire år. Gjennom denne tette oppfølgingen av ungdom har Emad tilegnet seg gode strategier og et godt verktøy til å skape gode relasjoner til og mellom ungdommen, som igjen styrker deres selvtillit og selvfølelse.

I tillegg har han flere års erfaring fra arbeid i barnehage, barneskole, ungdomsskole og videregående skole. Nå studerer han til å bli førskolelærer på deltid ved Høgskolen i Telemark.

Emad Salha foredrag holdes på norsk.

  Emad Salha foredrag

  Foredrag av Emad Salha

  • Emad Salha foredrag bygger på Emads egne historier og erfaringer fra oppveksten, hans korte, men lærerike «Idolkarrière» og fra sin tette oppfølging av barn og unge som han har jobbet med gjennom årene.
  • Han kan holde foredrag om ulike emner som: Inspirasjon og motivasjon, relasjonens kraft på godt og vondt, selvtillit og selvfølelse, identitet og tilhørighet, fordommer og rasisme, Emad i møte med andre, flerkulturelle ressurser og brobygger-kompetanse.
  • Alle Emad Salha foredrag blir skreddersydd etter kundens behov.
Dette sier kunder som har opplevd foredrag med Emad Salha

Les mer...

Foredragsholdere relatert til

Foredragsemner med Emad Salha