Tlf. 911 16 989

Få hjelp av våre profesjonelle rådgivere
profile-cover-generic-05

Underholdende foredrag med seriøse og lærerike undertoner

Espen Lervaag

Espen Lervaag

Skuespiller, komiker og en av forfatterne bak Netflix-serien Maniac snakker om historien bak Hollywood-produksjonen.

Forespør enkelt om pris og dato
Uforpliktende forespørsel på Espen Lervaag

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Espen Lervaag er manusforfatter, skuespiller og komiker. Sammen med Håkon Bast Mossige skrev han ideen til serien Maniac som er på vei til å bli et netflix-prosjekt.

Et foredrag med Espen Lervaag gir deg:

 • En uforglemmelig underholdende kveld med en av Norges fremste komikere.
 • Inspirasjon for hvordan du kan fortsette å dytte mot dine mål uten å miste motivasjonen.
 • Innsikt og forståelse om en utrolig skadelig avhengighet og sykdom – alkoholisme.

Espen har vært involvert i flere prosjekter med forskjellige roller. Som tekstforfatter har han jobbet med blant annet Torsdag kveld fra Nydalen, ELSE, og Raske Menn. Han har også skrevet for Thomas Giertsen  og vært konseptutvikler for Gullfisken.  Som skuespiller har han vært med i All in i Las Vegas  og den norske versjonen av Maniac.

I senere tid har Espen også begynt å holde foredrag. Foredragene hans bygger både på erfaringen han har som komiker og underholdningsshow, og personlige erfaringer han har hatt med motgang og hardt arbeid.

Vis foredrag med Espen Lervaag
Espen Lervaag foredrag

Hvordan drikke på jobben

Et humoristisk foredrag med en alvorlig undertone

 • Enkelte fredager og ved spesielle anledninger tar vi oss en liten knert på jobben. Det er trivelig og noe vi alle setter pris på. Et sosialt avbrekk fra det vi gjør hver eneste dag. Og sånn skal det også være. Men, det du kanskje ikke vet er at noen faktisk har det «trivelig» på jobben hver eneste dag.
 • Espen Lervaag var i en lang periode en av disse som drakk hver dag på jobben. I perioden 2002-2006 var han i full jobb og gjorde det ganske godt. Samtidig sørget han for å holde alkoholinntaket på et nivå som holdt det vonde og vanskelige på avstand. Ingen merket noen ting. Ingen ante at Espen sin kaffe ikke bare var kaffe.
 • På en humoristisk måte røper Espen sine beste tips og triks til hvordan man kan holde på en jobb, samtidig som du kan drikke på jobben. Helt uten at noen merker det. Med sine egne erfaringer og humor belyser Espen et tema de fleste arbeidsplasser før eller siden vil møte. En alkoholiker på jobben.
Espen Lervaag foredrag

Aldri, Aldri gi opp

Fra eksamensoppgave til Hollywood-produksjon

 • I 2012 leverte Espen Lervaag sammen med sin medstudent Håkon Bast Mossige en eksamensoppgave på Westerdals i Oslo. Eksamen var en dramaserie ved navn MANIAC. Et univers som var helt utypisk sett med norske øyne, og som utfordret hvordan man forteller en historie. De fikk bestått.
 • I 2016 sprakk nyheten om at Netflix hadde kjørt rettighetene til en norsk serie ingen hadde hørt om som het MANIAC. Ikke nok med det, de hadde i tillegg fått med seg stjerne regissør Cary Fukunaga og skuespillerene Emma Stone og Jonah Hill. I 2018 hadde MANIAC premier på Netflix, og ble med det Nord Europas største dramaeksport noensinne. Espen Lervaag tar oss med på historien fra eksamensoppgave til Hollywood- produksjon. Alle oppturene og ikke minst, de ennå flere nedturene i perioden 2012 til 2018.
 • Maniac er det perfekte eksempel på at hvis man har tro på noe, som må man for guds skyld aldri, aldri gi opp.
Uforpliktende forespørsel på Espen Lervaag

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Eller ring til oss på

Tlf: 911 16 989

Foredragsemner med Espen Lervaag