Lasting innhold ...

Francois Sibbald

François Sibbald

Både underholdende og lærerikt! Opplev edutainment preget av intelligent humor som imponerer publikum gang på gang.

François Sibbald beveger seg innom alt fra ”edutainment” (underholdende læring) innen holdningsskapende arbeid, bedriftskultur og motivasjon, til skjult teater, teambuilding og stand-up.

UFORPLIKTENDE FORESPØRSEL

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpliktende.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

François Sibbald er en allsidig artist. Han beveger seg innom alt fra ”Edutainment” (underholdende læring), holdningsskapende arbeid, bedriftskultur og motivasjon, til skjult teater, teambuilding, trening i presentasjonsteknikk og stand-up.

Han har 7 årig høgskoleutdanning innenfor språk, kommunikasjon og pedagogikk og snakker flytende norsk, nederlandsk, tysk, engelsk og noe fransk. Den fremste styrken til François er at han er faglig sterk og alltid meget godt forberedt.  I tillegg til sin kreativitet og karisma har han den verdifulle evnen å kunne skreddersy, enten han leverer foredrag, jobber som konferansier, er ordstyrer i panelsamtaler eller leder et talkshow. Et arrangement med François enten som seg selv eller som en av sine karakter vil overgå forsamlingens forventninger!

François  har med årene blitt det foretrukne valget som «Edutainer» for mange selskaper og bedrifter – både i Norge og internasjonalt. Siden 1995 har han hatt imponerende 100-150 oppdrag hvert år, som gjør han til en av de mest populære artistene i Norge.

Selv med en bakgrunn som «Edutainer» har François evnen til å tilnærme seg alle mulige temaer, også de mer alvorlige og seriøse, enten det er som konferansier, foredragsholder, underholder, eller personlig trener i formidling. Hans begavelse innen humor vil gjøre tema som i utgangspunktet kan virke kjedelig til minneverdig underholdning på sitt beste.

François har jobbet som aktiv «Edutainer», foredragsholder, motivator og konferansier siden 1995. Han har primært konsentrert seg om bedriftsmarkedet og holder bevisst en lav profil i media. Han har underholdt forsamlinger av ulik størrelse (fra 30 opp til 5.000 deltagere) i både inn –og utland.

Booker du François vil du være i direkte kontakt med han om å planlegge innhold og form i opplegget. Hans erfaring og forståelse av arrangementer vil bidra til at form, innhold og format blir perfekt. François’ kreativitet og innovasjon sikrer deg et uforglemmelig event dine kolleger vil ha glede av og tenke tilbake på i lang tid fremover. Når du booker ham igjen er det enklere å utvikle neste happening basert på erfaringene og hvem publikum får oppleve da? Det er opp til deg. Figurgalleriet til François er stort og mulighetene er mange.

  François Sibbald foredrag

  Humoristisk foredrag

  Hans humoristiske foredrag er et særdeles etterspurt innslag under konferanser og faglige samlinger.

  • François Sibbald gir seg ut for å være utenlandsk ekspert innenfor et aktuelt tema som flettes inn i det faglige programmet og holder et humoristisk foredrag som vil få forsamlingen til å le, ta notater og bli grundig lurt!
  • Power Point er hans hjelpemiddel og humor hans våpen.
  • Foredragene gjennomføres på ulike aksenter og språk og skreddersys til konferansen og målgruppen.

   

  François Sibbald foredrag

  Kokken Pablo

  Sammen med de humoristiske foredragene krydrer Sibbald kveldsarrangementet til din bedrift med sitt spanske alter ego; kokken Pablo.

  • Pablo dukker opp under middagen og sørger for at forsamlingen får seg en god latter med sine historier mellom rettene.
  • Mot slutten av middagen entrer Pablo salen og avslører sin sanne identitet gjennom en standup på ca. 15 minutter.

   

  François Sibbald foredrag

  Underholdningspakker og temakvelder

  I tillegg har Sibbald forskjellige figurer hvor han blant annet drar nytte av sine språklige ferdigheter.

  • Sibbald gjør blant annet amerikanske, britiske, indiske, franske og spanske typer samt en meget troverdig etterlikning av Mr. Bean.
  • Sibbald har utviklet flere skreddersydde underholdningspakker og temakvelder rettet spesielt mot næringslivet.

   

  François Sibbald foredrag

  Konferansier

  • Sibbald gjennomfører også konferansierjobber og han har ved flere anledninger vært ordstyrer under faglige paneldebatter.
  • Han har også opptrådt utenfor landets grenser for internasjonale bedrifter i bl.a. Stockholm, Göteborg, Hannover, Reykjavik, Roma, Wien, Mallorca og Paris.

   

  François Sibbald foredrag

  Kommunikasjon og presentasjon

  • François  holder også foredrag kommunikasjon, presentasjonsteknikk og scenetilstedeværelse.
Dette sier kunder som har opplevd foredrag med François Sibbald

Les mer...

Foredragsholdere relatert til

Foredragsemner med François Sibbald