Tlf. 911 16 989

Få hjelp av våre profesjonelle rådgivere
profile-cover-generic-06

Slipp kontrollen - skap god dialog

Fredrik Skavlan foredrag

Fredrik Skavlan

Fredrik Skavlan deler sin reise fra nasjonal journalistikk til internasjonalt talkshow, og hvordan enkle sosiale teknikker kan øke effektiviteten, dempe konflikter og styrke en moderne bedriftskultur.

Forespør enkelt om pris og dato
Uforpliktende forespørsel på Fredrik Skavlan

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Om Fredrik

Lecture icon

Foredrag

Forespør enkelt om pris og dato

I en verden hvor kommunikasjon ofte kan føles som et minefelt, skiller foredragsholder Fredrik Skavlan seg ut med sin unike og effektive kommunikasjonsstil. Hans evne til å engasjere alt fra verdensledere til kulturelle ikoner, gjør Fredrik Skavlans foredrag til en uvurderlig ressurs for enhver arbeidsplass som ønsker en bedre dialog, samt bygge tillit mellom de ansatte.

Et foredrag med Fredrik Skavlan gir deg:

  • Kommunikasjonsteknikker som forvandler enhver dialog.
  • Inspirasjon og mot til å ta risiko og takle omstillinger.
  • En motiverende og underholdende mesterforteller.

I over ti år arbeidet Fredrik Skavlan som journalist, kommentator og tegner i Dagbladet og
Aftenposten, før han slo igjennom som programleder for talkshowene Absolutt, og Først og Sist.

Navnet «Skavlan» var synonymt med Nordens største talkshow og en internasjonal gjesteliste uten sidestykke. I sitt underholdende og tankevekkende foredrag forteller Fredrik om et gjennombrudd mot mange odds, og om hvordan han fra starten gjorde sine svakheter om til styrker. Han tar oss med bak kulissene når Taylor Swift, Bill Gates og andre storheter kommer på besøk, men deler også helt personlige erfaringer om kommunikasjon, risiko og lederskap – til inspirasjon for alle som har med mennesker å gjøre.

I dag jobber Fredrik som eksekutiv produsent for andre talkshow-profiler. Han leverer dessuten tegninger til blant annet Aftenposten og Dagens Nyheter i Sverige, og har også illustrert flere bøker. Som kunstner er Fredrik innkjøpt av blant annet Nasjonalbiblioteket og Stortinget.

Når du booker Fredrik Skavlan til ditt arrangement åpner du døren for en erfaring som vil inspirere, engasjere og gi konkrete verktøy for å endre måten dere kommuniserer med hverandre og omverdenen på din arbeidsplass.

Foto: Sigurd Fandango

Vis foredrag med Fredrik Skavlan
Fredrik Skavlan foredrag

Slipp kontrollen - skap god dialog

Hvordan kan det å slippe kontrollen gi plass for våre fineste egenskaper?

Én enkelt sms, en mail eller en samtale kan være avgjørende for store beslutninger; i beste fall salgsutløsende, i verste fall ødeleggende for omdømmet. Den menneskelige faktor er med andre ord vesentlig for hvordan man oppleves, enten det er som bedrift, leder, medarbeider eller kunde.

I sitt studio har Fredrik Skavlan truffet sosiale genier, men også samfunnstopper som ikke evner å ta inn menneskene omkring seg. Med fokus på autentisk kommunikasjon i alle ledd viser han i sitt underholdende og tankevekkende foredrag hvordan man med enkle sosiale teknikker kan øke
effektiviteten, dempe konflikter og bygge en moderne og troverdig bedriftskultur.

Med sin evne til å «lese rommet» har Fredrik skapt unike møter og samtaler med alt fra verdensstjerner til vanlige medmennesker. Navnet «Skavlan» var synonymt med Nordens største talkshow og en internasjonal gjesteliste uten sidestykke, men Fredrik avslører et gjennombrudd mot mange odds, og om hvordan han fra starten gjorde sine svakheter om til styrker. Han tar oss med bak kulissene når Taylor Swift, Bill Gates og andre plasskrevende personligheter kommer på besøk, men deler først og fremst sine helt personlige erfaringer om kommunikasjon, risiko og lederskap – til
inspirasjon for alle som har med mennesker å gjøre.

Uforpliktende forespørsel på Fredrik Skavlan

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Eller ring til oss på

Tlf: 911 16 989

Foredragsemner med Fredrik Skavlan