Lasting innhold ...

Geir Styve

Geir Styve

Gründer og foredragsholder som brenner for å gi bedrifter en mer praktisk og tilnærmet forståelse for HMS og endring

Humørbonden Geir Styve er opptatt av å kverke Bygdedyra fordi de tar motet fra folk. Han vil heller gi folk mot og oppmuntre dem.

UFORPLIKTENDE FORESPØRSEL

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpliktende.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Geir har en meget variert bakgrunn: – Odelsbonde, logistikkoffiser, bygningsingeniør og Master i Management. Praksis og ledererfaring industri, handel og offentlig virksomhet.

Han er dessuten gründer, og har drevet selvstendig i en årrekke som rådgiver og ekstrahjelp til ledere i lokale bedrifter. Geir har også lang erfaring som HMS-leder i industri rettet mot oljebransjen.

Et Geir Styve foredrag har alltid et innhold som bygger på hans egen praktiske erfaring. Det tilpasses publikums sammensetning og ståsted. Fremføringen inneholder det vi kan kalle mange jordnære metaforer, hentet fra bondeyrket.  

Effekten av fortellingen er at han både berører, beveger og motiverer mennesker. Man humrer underveis, kjenner seg selv igjen i fortellingen, og får lyst til å gjøre endring i sin egen hverdag etterpå.

Lun, god humor og selvironi er karakteristiske virkemidler i et Geir Styve foredrag.  Dette har skaffet han tilnavnet «Humørbonden», i motsetning til det mer kjente begrepet «sutrebonde».

Geir har gitt ut flere egne bøker om sine tanker, tips og triks. I tillegg er han medforfatter av kapittelet om kreativitet i innovasjons-læreboka «Veien til den andre siden».

 

  Geir Styve foredrag

  Paragraffritt HMS-foredrag

  • Har du ansvar for HMS?
  • Blir det for mye av Paragrafer, Papir og Pekefinger?

  Dette Geir Styve foredrag er morsomt, seriøst og tankevekkende.

  Geir går rett til kjernen i HMS-arbeidet, uten å legge ut om all verdens paragrafer. HMS handler dypest sett om det å bry seg. Gjøre tingene slik man egentlig vet at det skal gjøres, ikke ta snarveier. Ta hensyn til andre. «Compilance», på norsk «Etterlevelse», er det aktuelle moteordet i dagens HMS-verden. Geir fyller dette ordet med innhold.

  Foredraget er todelt:

  • Fysisk arbeidsmiljø – «hindre at folk blør fra fingeren»
  • Psykososialt arbeidsmiljø – «hindre at folk blør fra hjertet»

  Fordeling av tidsbruken mellom disse to faktorene bestemmes av bestillers behov. Eksempler rettes mest mulig inn mot aktuell bransje.

  Tidligere foredragskunder har typisk brukt dette til å dekke:

  • Motivasjonsbehov bedriftsinternt
  • Behov for et lettere, men seriøst innslag på konferanser med et ellers tungt faglig innhold

  Foredraget kan også varieres i form. Det kan være alt fra korte innlegg, og opp til dagskurs med egenaktivitet og intern drøfting.

  Uansett er det overordnede tema kanskje det vanskeligste av dem alle:

  – Hvordan få HMS-arbeid til å fungere i praksis?

   

  Geir Styve foredrag

  Start med det du har, der du er!

  • Dette er et meget fleksibelt Geir Styve foredrag om temaet endring.
  • Hver og en av oss kan skape betydelig endring, bare ved å gå i gang. Uten motivasjon og initiativ skjer det ingenting.
  • Enten det gjelder personlige forhold, jobbendringer, gründerskap eller storsamfunnet, så er mange mekanismer felles.  Derfor bygges foredraget opp omkring klassiske tema, slik som:
  • Rammevilkår, egne valg, personlighet, motivasjon, kommunikasjon, omstilling, kompetanse, mål, team, jantelov, motstand, utholdenhet, oppmuntring, tidsklemma.
  • Effekten av foredraget er vanligvis at tilhørerne ser de enkle linjene i sin egen, kompliserte hverdag. Kan man i tillegg erkjenne at man har møtt en vegg av muligheter, så har man kommet langt!  Da står det bare igjen å gå hjem og vise handling over tid.
  • Tematikk og eksempler spesialtilpasses den aktuelle lyttergruppen, og presenteres naturligvis i Humørbondens lune, humoristiske og reflekterende stil.
  • Geir utnytter sin brede erfaring med alt fra gründerskap til tyngre omstillingsprosesser som leder i store virksomheter.  Herfra plukkes og presenteres relevante eksempler og modeller.  Mye av materiellet er egenprodusert, for en stor del hentet fra hans egne bøker.  
Dette sier kunder som har opplevd foredrag med Geir Styve

Les mer...

Foredragsholdere relatert til

Foredragsemner med Geir Styve