Tlf. 911 16 989

Få hjelp av våre profesjonelle rådgivere
profile-cover-generic-01-blue

Foredrag som gir deg varige konkurransefortrinn i markedet

Håvard Tvedten

Håvard Tvedten

Lederutvikler og konsulent med bakgrunn fra toppidrett, hjelper enkeltpersoner og team til å prestere på toppnivå.

Forespør enkelt om pris og dato
Uforpliktende forespørsel på Håvard Tvedten

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Om Håvard

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referanser

Forespør enkelt om pris og dato

Håvard Tvedten er konsulent i Storform AS og har 18 års erfaring som elitesportsutøver på internasjonalt toppnivå. Han har vært kaptein både på klubblag og landslag, og vet hva som skal for å få enkeltpersoner og team til å prestere på høyt nivå over tid.

Et foredrag med Håvard Tvedten gir deg:

 • Kunnskap om hvordan utvikle effektive toppledergrupper.
 • Konkrete tiltak for å bli en bedre mellomleder og håndtere mentale utfordringer i lederrollen.
 • Hvordan utviklere et høypresterende team.

Håvard Tvedten jobber med organisasjonsutviklingsprosesser og lederprogrammer, som foredragsholder, som lederstøtte for toppledere og som prosessleder for utvikling av team og ledergrupper. Han er kjent som spiller og kaptein på Norges håndballandslag gjennom 14 år.

Håvard er opptatt av hvordan ledere og organisasjoner kan utnytte treningsarenaen til å videreutvikle ferdigheter som gir varige konkurransefortrinn i markedet. Gjennom karrieren som profesjonell håndballspiller vet han at mye og riktig trening er avgjørende for å utvikle kjernekompetanse, og han har solid erfaring med hvordan man bygger, vedlikeholder og utvikler sterke prestasjonskulturer.

Håvard er god til å bygge relasjoner og er genuint opptatt av å hjelpe mennesker å lykkes med å nå sine mål.

Håvard har tatt diplomstudie i ledelse ved UCN i Aalborg, har studert markedsføring ved BI i Bergen og er sertifisert prestasjonscoach og LEAN-instruktør.

Vis foredrag med Håvard Tvedten
Håvard Tvedten foredrag

Lagspilleren – Fra jeg til vi 

 • Dette foredraget handler om kraften som ligger i det å være en del av et lag, og hvordan du som individ kan gjøre en forskjell. Å være lagspiller er et valg man tar. Et forpliktende valg som påvirker langt utover deg selv. Men det forplikter, for du skal både gi og ta i mot gode pasninger. Så, hvilken lagspiller er du?
 • Foredraget tar utgangspunkt i relevant teamforskning fra næringslivet, og belyser hvilke faktorer som er sentrale for å fremme samspill i virksomheter. Håvards erfaring som konsulent og ledertrener i organisasjonslivet, og som kaptein på både klubb og landslag tar deg med inn i det aller helligste innen lagspill og prestasjonskultur.
 • Toppidretten og næringslivet sammenlignes ofte, og flosklene er mange og vidløftige. Men kan man bare «copy-paste» ideer, metoder og tanker fra idretten til næringslivet? Hva bør man eventuelt være oppmerksom på som de store forskjellene?
 • Passer for alt fra ledergrupper til organisasjoner eller selskaper.
Håvard Tvedten foredrag

Straffekastet – Hva har et straffekast i håndball til felles med en PowerPoint presentasjon i et ledermøte? 

 • De fleste av oss har en eller flere arenaer man skal prestere på i løpet av en uke eller måned. På disse ulike arenaene kommer vi inn med, og er avhengig av, en del faktorer for å prestere. Tilskuerne, ballen eller PowerPoint presentasjonen som enkle eksempler. Noen av disse er det mulig å gjøre noe med, og andre kan man over hodet ikke påvirke. De man ikke kan påvirke har en lei tendens til å ta aller mest plass. 
 • Håvard har tatt tusenvis av straffekast, flere av dem når presset har vært som størst. Bli med inn i en toppidrettsutøvers tankesett på hvordan man presterer når presset er størst. 
 • Hva er ditt straffekast i løpet av uka, og hvordan håndterer du det?

Referanser

Håvard Tvedten leverte et glimrende foredrag som engasjerte 250 ledere fra Utdanningsforbundet. Hans erfaringer fra toppidretten hadde absolutt god overføringsverdi til den hverdagen som våre barnehage- og skoleledere står i. Helt topp!

Eskil Dahl Rotherud

Utdanningsforbundet

Veldig bra leveranse av Håvard. Bra budskap. God formidlingsevne Spot om tema ift vår bestilling

Tom K Gilje

Gjesdal kommune

Håvard leverte et kjempebra foredrag. Han hadde satt seg inn i hva vi som virksomhet driver med og brukte relevante eksempler i sitt foredrag

Christina WIggen

Infranord Norge AS
Uforpliktende forespørsel på Håvard Tvedten

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Eller ring til oss på

Tlf: 911 16 989

Foredragsemner med Håvard Tvedten