Tlf. 911 16 989

Få hjelp av våre profesjonelle rådgivere
profile-cover-generic-05

En guide gjennom livets oppturer og nedturer

Henning Aarekol foredrag

Henning Aarekol

Henning Aarekol er sykepleier og EQ-terapeut. Han holder foredrag om motivasjon, individets ansvar og hvordan organisasjoner som setter mennesket i sentrum kan oppnå det utrolige.

Forespør enkelt om pris og dato

4.5 ut av 5 stjerner

"Kanskje det mest gjennomførte og engasjerande foredraget eg nokon gong har høyrt – med gode poeng og situasjonsbeskrivelsar som gav gjenklang i eigen erfaringsbakgrunn (virka som det gjaldt for fleire enn meg). Eg blei inspirert!"

Geir Dybdahl, Rektor - Tysværvåg barne- og ungdomsskule Vis alle referanser

Et foredrag med Henning Aarekol gir deg:

 • Konkrete verktøy for å skape et mer positivt og produktivt arbeidsmiljø.
 • Teknikker for å forbedre kommunikasjon og samarbeid i team.
 • En levende foredragsholder som motiverer med positiv energi, som får deg til å tenke, filosofere, og muligens finne nye sannheter
 • Alvor og humor i full symfoni
Uforpliktende forespørsel på Henning Aarekol

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Om Henning

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referanser

Forespør enkelt om pris og dato

Opplev Henning Aarekols unike blanding av livserfaring og profesjonell innsikt. Som foredragsholder, bringer han humor og visdom fra sitt liv som festivalsjef, pubeier og ambulansesjåfør, kombinert med kunnskap fra sin karriere som sykepleier og relasjonsterapeut.

Henning inspirerer til mental styrke og robusthet, for å legge til rette for å få gode resultater. Hans erfaringer er at mange mennesker der ute har gjort seg dyrekjøpte erfaringer og kan oppleve skam over at det ikke gikk så knirkefritt som man skulle håpe. Men er ikke slike erfaringer gull verdt, selv om de var dyrekjøpte?

Et foredrag med Henning Aarekol gir deg:

 • Konkrete verktøy for å skape et mer positivt og produktivt arbeidsmiljø.
 • Teknikker for å forbedre kommunikasjon og samarbeid i team.
 • En levende foredragsholder som motiverer med positiv energi, som får deg til å tenke, filosofere, og muligens finne nye sannheter
 • Alvor og humor i full symfoni

Forestille deg en hverdag på jobben hvor hvert møte er fylt med energi og positivitet, og hver utfordring møtes med et smil. Dette er den verdenen foredragsholder Henning Aarekol ønsker å bringe inn i ditt arrangement. Med en bakgrunn så unik som festivalsjef, pubeier og ambulansesjåfør, tilbyr Henning Aarekol foredrag som er like fargerike som hans livserfaringer.

Emosjonell intelligens (EQ) har de siste årene blitt mer og mer aktuelt for mennesker og bedrifter. Henning er utdannet EQ terapeut på EQ instituttet og har i flere år praktisert utdanningen som terapeut, men og via sin jobb som 113 operatør. Dette gjør ham til en ideell foredragsholder for å løfte moralen og inspirere til endring i organisasjoner. 

Når du booker Henning Aarekol til ditt arrangement, får du ikke bare en foredragsholder, men en historieforteller som med humor og visdom kan endre måten ditt team tenker og opererer på. Henning har en unik evne til å gjøre teoretiske konsepter jordnære og relevante, noe som gjør hans foredrag til en verdifull investering for enhver bedrift som søker vekst og utvikling.

Å booke Henning Aarekol til ditt neste bedriftsarrangement er ikke bare en mulighet til å høre fra en spennende foredragsholder, men også en sjanse til å gi ditt team verktøyene de trenger for å bygge en sterkere, mer samarbeidsorientert og positiv arbeidsplass. Med Henning på scenen, blir inspirasjon og motivasjon ikke bare ord, men handlinger som kan ses og føles i hverdagens arbeid.

Henning Aarekol holder foredrag på norsk.

Vis foredrag med Henning Aarekol
Henning Aarekol foredrag

Koffor sitte inne når alt håp er ute

På enhver arbeidsplass er det minst en kollega vi ikke samarbeider like godt med. Så gjenstår spørsmålet: er dette ditt problem eller kollegaens problem?  Hvordan skal du finne din egen motivasjon og meningen i et fellesskap som ikke er perfekt og heller aldri kan bli det? Dette foredraget handler ikke om raske løsninger og billige poeng, men først og fremst om ansvaret som hver og en av oss sitter med.

 • Hvordan vi ser på vårt eget potensial, våre egne muligheter og at løsningene ikke ligger utenfor oss selv, men kanskje nettopp i oss.  
 • Passer hos bedrifter og organisasjoner som jobber med mennesker, som for lengst har forstått at bedriftskultur og mennesker har vanvittig betydning. Ikke bare for bunnlinje og effektivitet, men enda mer for langsiktighet og sosial bærekraft. 

Foredraget kan skreddersys til å passe virksomhetens behov.

Henning Aarekol foredrag

EQ - En personlig reise

Hvorfor er det viktig at du setter ord på egne følelser, og hvorfor skal du gjenkjenne følelser som dine arbeidskollegaer har? Hva skjer med en arbeidsplass når vi ignorerer følelsene hos kolleger?

 • Gjennom foredraget tar Henning for seg teorien og hvorfor EQ er viktig for oss mennesker. Men hvor sterke er følelser satt opp mot mentaliteten? Og Fysiologien?
 • Gjennom egenopplevde historier, forankret i teori vil en time med Henning gi konkrete verktøy som du kan bruke i ditt liv.

Foredraget kan skreddersys til å passe virksomhetens behov.

Referanser

Synes det var bra, kort og fint. Har noen gode poenger som man tenker litt over.

Christer Enersen

Finansforbundet

Synes det var bra, kort og fint. Har noen gode poenger som man tenker litt over.

Christer Enersen

Finansforbundet

Godt og inspirerende foredrag.

Jon Rodvang

Statens pensjonskasse

Jeg hadde på forhånd hørt om alt det flotte Henning gjør for andre mennesker, og om hans energi og kreativitet. Likevel ble både jeg og mine kollegaer veldig positivt overasket over hans engasjerende og inspirerende foredrag – på Teams! Han klarte å formidle masse energi og positivitet gjennom skjermen, og han gav oss enkle kloke råd som vi kan ha nytte og glede av både i hverdagen - og for å takle litt større utfordringer i livet. Vi hadde det rett og slett veldig gøy. En fantastisk start på uken!

Trine Nicolaysen, Daglig leder

Barnekreftforeningen

Ble akkurat det vi hadde ønsket oss. Har fått mange positive tilbakemeldinger i chat rett etterpå, og også pr. mail.

Kjerstin Eithun Vang

NTNU

Veldig godt fornøyd med Henning sitt webinar for NTNU 4. mai!

Pål Risan

NTNU

"Det har vært en fryd å gå på butikkene, møte folk i bygda i etterkant - alle fornøyde og glade for at de gikk, selv om noen egentlig ikke skulle, og fra de som har hørt og angret på at de ikke prioriterte foredraget. Praten går...så foredraget traff og har skapt refleksjoner i mange hjem, fagtjenester, skole. Jeg må bruke stikkord; tankevekkende, fabelaktig, traff blink med tema, god energi og artig fremførelse på vanskelige, tunge tema, kunne tenkt seg mere "verktøy" på hvordan komme fra bunnen og opp, inspirerende, gode bilder/modeller som ga forståelse, en flott kveld, latter og tårer.."

Mette Olsen

Mental Helse Måsøy

"Kanskje det mest gjennomførte og engasjerande foredraget eg nokon gong har høyrt – med gode poeng og situasjonsbeskrivelsar som gav gjenklang i eigen erfaringsbakgrunn (virka som det gjaldt for fleire enn meg). Eg blei inspirert!"

Geir Dybdahl, Rektor

Tysværvåg barne- og ungdomsskule

Knallbra foredrag utført av Henning Aarekol. Inspirerende og lærerikt.

Arvid Eikeskog

Karmøy kommune

«Bra fra start til slutt! Terningkast 6.»

Per-Magnus Karlsson

AS Batteriretur

Henning leverte et godt foredrag som var likt av alle. Han blandet humor med alvorlige å seriøse saker som fikk mange til å dra på smilebåndet, men å og reflektere. Han traff våre ønsker meget godt, å det var mange positive tilbakemeldinger og kommentarer dagen etterpå.

Fredrik Hemmingsson, Instituttleder

Høgskolen på Vestlandet

"Utrolig levende foredragsholder! Etter en lang dag på jobb var det mange slitne medarbeidere som var på forelesning, men eg har fått tilbakemelding at dette ga energi og at de var glad for å ha vært der."

Laura Vatne, Virksomhetsleder

Bekkevegen barnehage

Han leverte! Mye som var kjent, men som vi trenger å blir påminnet om. Han gjorde det på en personlig og levende måte.

Pål N. Arnesen

YS Stat

Takk for sist! For meg og min familie vart dette ein «høydare»…. Du leverte varene til de grader og gjestene våre er fulle av lovord og begeistring. Du tok publikum med storm med din veremåte der du klarde å inkludere både barnebarn og vaksne.…og så har du med deg flotte folk….. Dette kjem vi til å leve på lenge.Tusen takk !

Jon Gimmestd, Aut. Rekneskapsførar

Accountor

Henning Aarekol leverte absolutt til forventningene! Han ble samtaleemne både under lunsjen og i bilen på vei hjemover. Det var både morsomt og underholdende, men også mye til ettertanke som vi tar med oss videre. Når foredraget var over hadde jeg en sekser i håndflaten......

Nina Viola Måkestad

Vestland fylkeskommune

Henning traff spikeren på hodet ift hva vi ønsket av innhold!

Merete Faret

Caverion Norge AS

Veldig bra på alle måter. Inspirerende og tankevekkende. Hele personalet var oppglødd.

Hilde Klungsøyr

Flatåsen skole

Foredraget med Henning Aarekol klaffet helt med det vi var ute etter ved oppstarten av vår fagsamling denne helgen for frivillige og tillitsvalgte. Vi ønsket en "boost" og det ga Henning. Det hjalp at han var Røde Korser, han kom til sine egne. Han hadde forsamlingen fra første stund og klarte med enkle ord og med humor å peke på almenne trekk oss ved oss mennesker som vi bør tenke over. Foredraget kan tilpasses ulike målgrupper, men han ga publikum opplevelsen av at dette var for de. Det ble mye latter og ord til ettertanke.

Ole-Martin Mjelva

Nordland Røde Kors

Ønsker du en flying start på seminaret/samlingen/eventet ditt? Da kan jeg anbefale Henning Aarekol på det varmeste. Han leverer virkelig det han lover. "Et tankevekkende og oppløftende foredrag om verdien av å tenke positivt". Henning er engasjert, troverdig og fremstår som et genuint godt menneske. Han høster latter, men maner også til ettertanke. Basert på vår bestilling var dette en innertier. Hør bare hva noen av våre deltakere skrev i vår evaluering: Skikkelig bra, terningkast 6. Eit inspirerande og godt foredrag. Morosamt, oppkvikkende, tankevekkande. Ein god start på helga. Virkelig verd å få med seg. Eit føredrag som gav meg mange «påminningar». Skikkeleg hyggestund med godt humør. Nyttige tips ein og kan ta med seg både i verv og personleg. Fantastisk, kan trygt anbefalast vidare.

Rune Rajendram

Sogn og Fjordane Røde Kors

Hørte Henning Aarekol's foredrag på Frivillighetens dag og var ikke i tvil om hvem vi skulle engasjere til foredrag på Lions distriktsmøte i Sandnes. Han er fantastisk engasjerende og kunnskapsrik.

Svend-Erik Fjordholm

Lions Sandnes

Utrolig hyggelig fyr, spot-on med tematikk!

Ida Haugerud Dahl

Kvitsøy Kommune

Generelt veldig gode tilbakemeldinger fra styrergruppen og ansatte i alle 12 barnehagene. Jeg har fått tilbakemeldinger fra noen som jeg deler som kanskje kan være nyttig som tilbakemeldinger! - Opplevdes veldig dyktig på det han gjorde! - Ønsker å booke han igjen i andre sammenhenger! - Nyttig tema og god humor! - God formidlingsevne og gode poeng som han fikk frem på en god måte! - Godt å le sammen!

Kjersti Steine Mo

Espira Bjørgene

Smittende latter og nydelig personlighet. Takk Henning!

Hanne Bolstad

Gand sokn
Uforpliktende forespørsel på Henning Aarekol

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Eller ring til oss på

Tlf: 911 16 989
Henning Aarekol
Henning Aarekol

4.5 ut av 5 stjerner

"Kanskje det mest gjennomførte og engasjerande foredraget eg nokon gong har høyrt – med gode poeng og situasjonsbeskrivelsar som gav gjenklang i eigen erfaringsbakgrunn (virka som det gjaldt for fleire enn meg). Eg blei inspirert!"

Geir Dybdahl, Rektor - Tysværvåg barne- og ungdomsskule Vis alle referanser

Foredragsemner med Henning Aarekol