Lasting innhold ...

Henning Aarekol

Henning Aarekol

Livet går opp og ned og derfor kan et engasjerende og optimistisk foredrag med opp- og nedturseksperten være nødvendig!

Henning Aarekol holder foredrag for bedrifter, lag og organisasjoner om motivasjon, inspirasjon og kommunikasjon, og legger stor vekt på verdien av optimisme i foredragene sine. Han mener det er viktig med stadige påminnelser om verdien av å tenke positivt, og at man selv spiller den viktigste rollen for hvorvidt en dag blir god eller dårlig.

UFORPLIKTENDE FORESPØRSEL

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpliktende.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Henning Aarekol, selvutnevnt ekspert i oppturer og nedturer, får det til å trekke i smilebåndet hos mange når han forteller om noen av sine erfaringer som festivalsjef, pubeier og ambulansesjåfør.

Henning er utdannet sykepleier og relasjonsterapeut, og med en god dose livserfaring presenterer han troverdig og fargerikt hverdagshistorier med glimt i øyet.

Henning har alltid hatt enormt med energi, noe som har fått ham ut på eventyr andre bare kan drømme om. I blant ender eventyrene i suksess, andre ganger går han på smella så det synger – men uten disse erfaringene hadde han ikke kunnet holdt foredrag. Som evig optimist med en sjette sans har han en egen evne til å tenke positivt uansett hva som skjer.

Henning legger stor vekt på verdien av optimisme i foredragene sine. Vi, bedriftsledere som medarbeidere, er nødt til å senke skuldrene. Det er slik vi får det beste ut av hverdagen, enten vi er langt nede eller høyt oppe i utgangspunktet.

Henning gir eksempler på hvordan forventninger er med på å styre resultatet av en opplevelse. Han mener det er viktig med stadige påminnelser om verdien av å tenke positivt, og at man selv spiller den viktigste rollen for hvorvidt en dag blir god eller dårlig. Foredragene er jordnære, motiverende og åpner øynene for hvordan man kan endre sin egen tankegang for å få mer ut av hverdagen.

Gjennom årene har Henning bidratt med kunnskap på flere forskjellige arenaer. Han har vært konferansier på Norway Cups kulturscene i 13 år og holdt foredrag og undervist for Pøbelprosjektet siden 2011. Han har reist rundt i Norge for Verdensdagen for psykisk helse, og holdt rundt 300 foredrag for bedrifter over hele landet.

I 2016 laget han et eget foredrag, «Koffor sitte inne når alt håp er ute», som solgte til fulle hus i Stavanger, Kristiansand, Bømlo, Tysvær, Sandnes og Suldal!

Henning Aarekol foredrag holdes på norsk.

  Henning Aarekol foredrag

  Koffor sitte inne når alt håp er ute

  • I dette foredraget setter Henning hverdagslivet litt på spissen. Det er fortalt igjennom egne historier og opplevelser som blir satt opp mot superenkel forskning.
  • Styrer vi egentlig vårt eget arbeidsmiljø? Hvorfor er det noen som kommer seg gjennom kriser, mens andre blir sittende og se livet fyke forbi?
  • Dette er et eksplosivt foredrag som tar tilhørere med på en reise med sannheter og usannheter. Passer perfekt som oppstart eller avslutning på et seminar!

   

  Henning Aarekol foredrag

  Det er ditt valg (skolemiljø!)

  • Dette foredraget handler om forebygging og holdning, og utfordrer elever på egen forståelse når det kommer til miljø.
  • Ved å bruke øvelser og gode historier blir elevene selv ansvarliggjort for miljøet de skaper.

   

  Henning Aarekol foredrag

  Postkasseskrekk

  • Er det mulig at postkasseskrekk er en angst på linje med flyskrekk, sosial angst og andre psykososiale sykdommer? Hva er postkasseskrekk?
  • Med eksempler fra eget liv og historie tar Henning deg med på innsiden av postkasseskrekk, og hva som var utfordringen samt løsningen.
  • Passer for alle som jobber for NAV, skatteetaten, inkassoselskaper og kommunekasseren!
Dette sier kunder som har opplevd foredrag med Henning Aarekol

Les mer...

Foredragsholdere relatert til

Foredragsemner med Henning Aarekol