Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
profile-cover-generic-05

Tankevekkende og oppløftende foredrag om verdien av å tenke positivt

Henning Aarekol

Henning Aarekol

Livet går opp og ned, og derfor kan et engasjerende og optimistisk foredrag med opp- og nedturseksperten lønne seg!

Forespør enkelt om pris og dato

4.5 ut av 5 stjerner

"Kanskje det mest gjennomførte og engasjerande foredraget eg nokon gong har høyrt – med gode poeng og situasjonsbeskrivelsar som gav gjenklang i eigen erfaringsbakgrunn (virka som det gjaldt for fleire enn meg). Eg blei inspirert!"

Geir Dybdahl, Rektor - Tysværvåg barne- og ungdomsskule Vis alle referanser

Et foredrag med Henning Aarekol gir deg:

 • En sprudlende foredragsholder som sprer positiv energi.
 • Belysning av den enkeltes ansvar for å skape egen motivasjon og positivitet i hverdagen.
 • Nye refleksjoner om verdien av optimisme og håndtering av motgang.
Uforpliktende forespørsel på Henning Aarekol

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
About icon

Om Henning

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referanser

Forespør enkelt om pris og dato

Henning Aarekol holder foredrag for bedrifter, lag og organisasjoner om motivasjon, inspirasjon og kommunikasjon. Han mener det er viktig med stadige påminnelser om verdien av å tenke positivt, og at man selv spiller den viktigste rollen for hvorvidt en dag blir god eller dårlig.

Et foredrag med Henning Aarekol gir deg:

 • En sprudlende foredragsholder som sprer positiv energi.
 • Belysning av den enkeltes ansvar for å skape egen motivasjon og positivitet i hverdagen.
 • Nye refleksjoner om verdien av optimisme og håndtering av motgang.

Henning Aarekol, selvutnevnt ekspert i oppturer og nedturer, får det til å trekke i smilebåndet hos mange når han forteller om noen av sine erfaringer som festivalsjef, pubeier og ambulansesjåfør.

Henning er utdannet sykepleier og relasjonsterapeut, og med en god dose livserfaring presenterer han troverdig og fargerikt hverdagshistorier med glimt i øyet.

Henning har alltid hatt enormt med energi, noe som har fått ham ut på eventyr andre bare kan drømme om. I blant ender eventyrene i suksess, andre ganger går han på smella så det synger – men uten disse erfaringene hadde han ikke kunnet holdt foredrag. Som evig optimist med en sjette sans har han en egen evne til å tenke positivt uansett hva som skjer.

Henning legger stor vekt på verdien av optimisme i foredragene sine. Vi, bedriftsledere som medarbeidere, er nødt til å senke skuldrene. Det er slik vi får det beste ut av hverdagen, enten vi er langt nede eller høyt oppe i utgangspunktet.

Henning Aarekol foredrag gir eksempler på hvordan forventninger er med på å styre resultatet av en opplevelse. Han mener det er viktig med stadige påminnelser om verdien av å tenke positivt, og at man selv spiller den viktigste rollen for hvorvidt en dag blir god eller dårlig. Foredragene er jordnære, motiverende og åpner øynene for hvordan man kan endre sin egen tankegang for å få mer ut av hverdagen.

Gjennom årene har Henning bidratt med kunnskap på flere forskjellige arenaer. Han har vært konferansier på Norway Cups kulturscene i 13 år og holdt foredrag og undervist for Pøbelprosjektet siden 2011. Han har reist rundt i Norge for Verdensdagen for psykisk helse, og holdt rundt 300 foredrag for bedrifter over hele landet.

I 2016 laget han et eget foredrag, «Koffor sitte inne når alt håp er ute», som solgte til fulle hus i Stavanger, Kristiansand, Bømlo, Tysvær, Sandnes og Suldal.

Henning Aarekol holder foredrag på norsk.

Vis foredrag med Henning Aarekol
Henning Aarekol Foredrag

Koffor sitte inne når alt håp er ute

 • I dette foredraget setter Henning hverdagslivet litt på spissen. Det er fortalt gjennom egne historier og opplevelser som blir satt opp mot superenkel forskning.
 • Styrer vi egentlig vårt eget arbeidsmiljø? Hvorfor er det noen som kommer seg gjennom kriser, mens andre blir sittende og se livet fyke forbi?
 • Dette er et eksplosivt foredrag som tar tilhørere med på en reise med sannheter og usannheter. Passer perfekt som oppstart eller avslutning på et seminar!
Henning Aarekol Foredrag

Det er ditt valg (skolemiljø!)

 • Dette foredraget handler om forebygging og holdning, og utfordrer elever på egen forståelse når det kommer til miljø.
 • Ved å bruke øvelser og gode historier blir elevene selv ansvarliggjort for miljøet de skaper.

Referanser

Synes det var bra, kort og fint. Har noen gode poenger som man tenker litt over.

Christer Enersen

Finansforbundet

Synes det var bra, kort og fint. Har noen gode poenger som man tenker litt over.

Christer Enersen

Finansforbundet

Godt og inspirerende foredrag.

Jon Rodvang

Statens pensjonskasse

Jeg hadde på forhånd hørt om alt det flotte Henning gjør for andre mennesker, og om hans energi og kreativitet. Likevel ble både jeg og mine kollegaer veldig positivt overasket over hans engasjerende og inspirerende foredrag – på Teams! Han klarte å formidle masse energi og positivitet gjennom skjermen, og han gav oss enkle kloke råd som vi kan ha nytte og glede av både i hverdagen - og for å takle litt større utfordringer i livet. Vi hadde det rett og slett veldig gøy. En fantastisk start på uken!

Trine Nicolaysen, Daglig leder

Barnekreftforeningen

Ble akkurat det vi hadde ønsket oss. Har fått mange positive tilbakemeldinger i chat rett etterpå, og også pr. mail.

Kjerstin Eithun Vang

NTNU

Veldig godt fornøyd med Henning sitt webinar for NTNU 4. mai!

Pål Risan

NTNU

"Det har vært en fryd å gå på butikkene, møte folk i bygda i etterkant - alle fornøyde og glade for at de gikk, selv om noen egentlig ikke skulle, og fra de som har hørt og angret på at de ikke prioriterte foredraget. Praten går...så foredraget traff og har skapt refleksjoner i mange hjem, fagtjenester, skole. Jeg må bruke stikkord; tankevekkende, fabelaktig, traff blink med tema, god energi og artig fremførelse på vanskelige, tunge tema, kunne tenkt seg mere "verktøy" på hvordan komme fra bunnen og opp, inspirerende, gode bilder/modeller som ga forståelse, en flott kveld, latter og tårer.."

Mette Olsen

Mental Helse Måsøy

"Kanskje det mest gjennomførte og engasjerande foredraget eg nokon gong har høyrt – med gode poeng og situasjonsbeskrivelsar som gav gjenklang i eigen erfaringsbakgrunn (virka som det gjaldt for fleire enn meg). Eg blei inspirert!"

Geir Dybdahl, Rektor

Tysværvåg barne- og ungdomsskule

Knallbra foredrag utført av Henning Aarekol. Inspirerende og lærerikt.

Arvid Eikeskog

Karmøy kommune

«Bra fra start til slutt! Terningkast 6.»

Per-Magnus Karlsson

AS Batteriretur

Henning leverte et godt foredrag som var likt av alle. Han blandet humor med alvorlige å seriøse saker som fikk mange til å dra på smilebåndet, men å og reflektere. Han traff våre ønsker meget godt, å det var mange positive tilbakemeldinger og kommentarer dagen etterpå.

Fredrik Hemmingsson, Instituttleder

Høgskolen på Vestlandet

"Utrolig levende foredragsholder! Etter en lang dag på jobb var det mange slitne medarbeidere som var på forelesning, men eg har fått tilbakemelding at dette ga energi og at de var glad for å ha vært der."

Laura Vatne, Virksomhetsleder

Bekkevegen barnehage

Han leverte! Mye som var kjent, men som vi trenger å blir påminnet om. Han gjorde det på en personlig og levende måte.

Pål N. Arnesen

YS Stat

Takk for sist! For meg og min familie vart dette ein «høydare»…. Du leverte varene til de grader og gjestene våre er fulle av lovord og begeistring. Du tok publikum med storm med din veremåte der du klarde å inkludere både barnebarn og vaksne.…og så har du med deg flotte folk….. Dette kjem vi til å leve på lenge.Tusen takk !

Jon Gimmestd, Aut. Rekneskapsførar

Accountor

Henning Aarekol leverte absolutt til forventningene! Han ble samtaleemne både under lunsjen og i bilen på vei hjemover. Det var både morsomt og underholdende, men også mye til ettertanke som vi tar med oss videre. Når foredraget var over hadde jeg en sekser i håndflaten......

Nina Viola Måkestad

Vestland fylkeskommune

Henning traff spikeren på hodet ift hva vi ønsket av innhold!

Merete Faret

Caverion Norge AS

Veldig bra på alle måter. Inspirerende og tankevekkende. Hele personalet var oppglødd.

Hilde Klungsøyr

Flatåsen skole

Foredraget med Henning Aarekol klaffet helt med det vi var ute etter ved oppstarten av vår fagsamling denne helgen for frivillige og tillitsvalgte. Vi ønsket en "boost" og det ga Henning. Det hjalp at han var Røde Korser, han kom til sine egne. Han hadde forsamlingen fra første stund og klarte med enkle ord og med humor å peke på almenne trekk oss ved oss mennesker som vi bør tenke over. Foredraget kan tilpasses ulike målgrupper, men han ga publikum opplevelsen av at dette var for de. Det ble mye latter og ord til ettertanke.

Ole-Martin Mjelva

Nordland Røde Kors

Ønsker du en flying start på seminaret/samlingen/eventet ditt? Da kan jeg anbefale Henning Aarekol på det varmeste. Han leverer virkelig det han lover. "Et tankevekkende og oppløftende foredrag om verdien av å tenke positivt". Henning er engasjert, troverdig og fremstår som et genuint godt menneske. Han høster latter, men maner også til ettertanke. Basert på vår bestilling var dette en innertier. Hør bare hva noen av våre deltakere skrev i vår evaluering: Skikkelig bra, terningkast 6. Eit inspirerande og godt foredrag. Morosamt, oppkvikkende, tankevekkande. Ein god start på helga. Virkelig verd å få med seg. Eit føredrag som gav meg mange «påminningar». Skikkeleg hyggestund med godt humør. Nyttige tips ein og kan ta med seg både i verv og personleg. Fantastisk, kan trygt anbefalast vidare.

Rune Rajendram

Sogn og Fjordane Røde Kors

Hørte Henning Aarekol's foredrag på Frivillighetens dag og var ikke i tvil om hvem vi skulle engasjere til foredrag på Lions distriktsmøte i Sandnes. Han er fantastisk engasjerende og kunnskapsrik.

Svend-Erik Fjordholm

Lions Sandnes
Uforpliktende forespørsel på Henning Aarekol

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Eller ring til oss på

Tlf: 911 16 989
Henning Aarekol
Henning Aarekol

4.5 ut av 5 stjerner

"Kanskje det mest gjennomførte og engasjerande foredraget eg nokon gong har høyrt – med gode poeng og situasjonsbeskrivelsar som gav gjenklang i eigen erfaringsbakgrunn (virka som det gjaldt for fleire enn meg). Eg blei inspirert!"

Geir Dybdahl, Rektor - Tysværvåg barne- og ungdomsskule Vis alle referanser

Foredragsemner med Henning Aarekol