Lasting innhold ...

kjell-a-nordstrom

Kjell Nordström

Kjenner du til karaoke capitalism og funky business? Dette er en av de inspirerende forskerne og skaperne bak!

Kjell Nordström er en rebell innen næringslivet. Han er verdensledende innen forskning i flernasjonale bedrifter og det internasjonale markedet, og foredragene han leverer er dynamiske, interaktive, tankevekkende og alltid i tråd med tiden.

UFORPLIKTENDE FORESPØRSEL

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpliktende.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Kjell Nordström har 20 års erfaring i å arbeide med multinasjonale bedrifter og har fungert som rådgiver eller konsulent for flere store multinasjonale bedrifter over hele verden. Han har doktoreksamen i International Business fra Handelshøyskolen i Stockholm.

Mye av Kjells forskning og rådgivning fokuserer på områdene bedriftstrategi, multinasjonale bedrifter og globalisering. Han har publisert tre bøker og mange artikler om internasjonalisering av bedrifter.

Bøkene han har skrevet med Jonas Ridderstråle inkluderer blant annet «Funky Business» og «Karaoke Capitalism». Det er ingen overdrivelse å påstå at de begge er rebeller med viktige saker å få på bordet.

«Funky Business» er et manifest om hva vår tid krever av bedrifter og deres ledere. Boken har vært omtalt på CNN og CNBC og har blitt skrevet om i magasiner som Fortune, Fast Company, Time Magazine, Financial Times, Paris Match etc. Kjell har med «Funky Business» levert en internasjonal bestselger som hittil har blitt oversatt til mer enn 30 språk.

«Karaoke Capitalism» er et nytt manifest for hvordan du gjør det i en verden av Karaoke Kapitalisme. Individer med uendelige valg dominerer karaokeøkonomien. Problemet er at denne såkalte karaokeklubben også er et hjem for institusjonalisert imitasjon – copycats florerer(!). «Karaoke Capitalism» er et kamprop.

Kjell har for øvrig vært ansvarlig for kurs i International Business på Handelshøyskolen i Stockholm og er en av grunnene til skolens mest prestisjefylte managementprogram: «The Advanced Management Program» eller med andre ord «AMP». «AMP» lokker eliten av skanidnaviske ledere.

Kjell Nordström foredrag kan holdes på svensk og engelsk.

  Kjell Nordström foredrag

  Kjell Nordström foredrag handler om disse emnene

  • Framtidens lederskap
  • Forretningstrategier
  • Internasjonaliseringsprosessen
  • Kontakt oss på Athenas for å booke og/eller for å få mer informasjon om et Kjell Nordström foredrag. Han skreddersyr gjerne foredrag etter dine ønsker og behov.
Foredragsholdere relatert til

Foredragsemner med Kjell Nordström