Lasting innhold ...

Kjell-Ola Kleiven

Kjell-Ola Kleiven

Best kjent som programleder for Svindeljegerne, blogger om risiko i hverdagen og Risk-direktør!

Et Kjell-Ola Kleiven foredrag river deg med i en snak om risiko, svindel og det å oppnå det uoppnåelige. 

UFORPLIKTENDE FORESPØRSEL

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpliktende.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Kjell-Ola Kleiven (40) har siden tidlig 2000-tallet hatt innsamling, strukturering og tolkning av informasjon som sitt levebrød. Kleivens evne til å kommunisere trender og analytiske funn på et folkelig sett har gjort han til gjenganger i mediebildet. I 2017 er han programleder for Svindeljegerne på Tv3.

Kjell-Ola er også innehaver av Norges største blogg skrevet av en mann. Bloggen tar for seg alt fra risiko-faget til forholdet hans til alkohol og ikke minst livsstil.

Kjell-Ola Kleiven foredrag kan holdes på norsk og engelsk.

  Kjell-Ola Kleiven foredrag

  Naive Norge

  • «Naive Norge» handler om nordmenns forhold til risiko. Fra påskefjellet til terrorhendelsene i In Amenas, og ikke minst flysikkerheten. Kan man virkelig fly som Elvis Presley eller Donald Duck?
  • Kleiven stiller i foredraget spørsmål ved hvor enkelt det er å hacke teknologi, misbruke informasjon, og ikke minst å bli en annen person.
  • Foredraget tar også med seg elementer fra Svindeljegerne der moderne teknologi blir brukt til å konfrontere svindlere på rømmen.
  • Risikoen er som kjent alltid størst når du tror at den er lavest og lavest når du tror at den er størst.

   

  Kjell-Ola Kleiven foredrag

  Svindlerjakt

  • «Svindlerjakt» handler om metodene som Svindeljegerne bruker for å oppsøke og konfrontere svindlere som truer hverdagen til nordmenn flest. 
  • I Svindlerjakt viser Kleiven på et folkelig sett hvordan han gjennom virket på Risk Information Group, og i Svindeljegerne på Tv3 bruker teknologi med dens styrker og svakheter for å spore og  konfrontere kriminelle.
  • Vi får se hvordan svindel skjer i praksis og hvordan moderne virkemidler kan bidra til å stoppe, avsløre eller spore de samme kriminelle handlingene.

   

  Kjell-Ola Kleiven foredrag

  Ditt beste jeg

  • Kun 23 år gammel ble Kjell-Ola sykemeldt og avskiltet som utbrent og utslitt. Legen mente at den unge .com grunderen var ferdig i næringslivet. Ifølge Kleiven selv før reisen i det hele tatt hadde begynt.
  • foredraget tar Kjell-Ola tak i essensen ved å legge en plan for å lykkes, og ikke minst sette galskapen i system for å oppnå det uoppnåelige når alt virker bekkmørkt.
  • Kleiven gir publikum en innføring i bruk av virkemidler for å skille det betydningsfulle fra ren støy når fokus skal rettes, og nye mål skal nåes.
Dette sier kunder som har opplevd foredrag med Kjell-Ola Kleiven

Les mer...

Foredragsholdere relatert til

Foredragsemner med Kjell-Ola Kleiven