Lasting innhold ...

Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
profile-cover-generic-05

Om å skape balanse i en digital hverdag

Lars Bratsberg

Lars Bratsberg

Google-toppen som gir deg de best rådene på hvordan å få balanse i en digital hverdag.

Forespør enkelt om pris og dato
Uforpliktende forespørsel på Lars Bratsberg

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
About icon

Om Lars

Lecture icon

Foredrag

Video icon

Video

Forespør enkelt om pris og dato

Lars Bratsberg er Google toppen som setter spørsmålstegn ved vår bruk av teknologi i en digital  hverdag. Med det nye foredraget “Logg av!” basert på boken med samme navn har han gode råd å gi til alle som føler de kunne brukt mindre tid på mobilen og vært mer tilstede rundt de som betyr mest. 

Lars Bratsberg har mer en 20 års erfaring fra media, markedsføring og kommunikasjon hvor han har hatt lederposisjoner siden 2001. Han har vært med på å starte opp digital plattformer, sitt eget konsulentselskap og ble ansatt i Google når de lanserte YouTube i Norden. Google tok han til Hong Kong hvor han de siste 4 årene har vært en del av ledelsen i Greater China, Hong Kong og en drivkraft i bransjen med bl.a etablering av den første individuelle IAB lisensen i Asia.

På veien fikk han seg en nesestyver av sin 8 år gamle datter med spørsmålet om han elsket mobilen høyere enn henne? Den endringsprosessen ble boka «Logg av!» skrevet sammen med Thomas Moen. Utgitt på Cappelen første gang i 2015 og ny versjon 2018. Boka er også tilgjengelig på engelsk via Amazon under tittelen «Disconnect».

Lars er en ettertraktet foredragsholder i sin profesjon som kommunikasjon- og digital ekspert, men er nå også tilgjengelig med foredrag rundt å skape en balanse i din digitale hverdag.

Utover å være forfatter og digital ekspert, innehar Lars flere styreverv og er mentor for mennesker og selskaper som er i endring.

Vis foredrag med Lars Bratsberg

  Lars Bratsberg foredrag

  Balanse i en digital hverdag.

  Teknologi er fantastisk. Fantastisk når det beriker livet vårt.

  Teknologi kan komme i førersetet. Det skaper ubalanse. Å finne balansen i en digital hverdag kan være vanskelig. Lars Bratsberg vet å hjelpe.

  Dette foredraget er for din bedrift og dine ansatte til gjenskape en balanse. Å ha balanserte og fokuserte medarbeidere gir høyere effektivitet. Det å være kjent for å ha en kultur som respekterer jobb og privat er viktig. Teknologi glir sømløst mellom begge. Derfor vil dette foredraget gi innsikt i hva teknologi har tatt med seg og hvordan du kan sette opp din digitale hverdag for å være tilstede, være fokusert, se opp og ta en pause både på jobb og privat. Livet er mer enn bytes og likes.

Lars Bratsberg - Logg av

Lars Bratsberg - Logg av

Vis foredrag med Lars Bratsberg
Uforpliktende forespørsel på Lars Bratsberg

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Eller ring til oss på

Tlf: 911 16 989

Foredragsemner med Lars Bratsberg