Lasting innhold ...

Lars Bratberg

Lars Bratsberg

GOOGLE-TOPPEN SOM GIR DEG DE BEST RÅDENE PÅ HVORDAN Å FÅ BALANSE I EN DIGITAL HVERDAG.

Lars Bratsberg er Google toppen som setter spørsmålstegn ved vår bruk av teknologi i en digital  hverdag. Med det nye foredraget “Logg av!” basert på boken med samme navn har han gode råd å gi til alle som føler de kunne brukt mindre tid på mobilen og vært mer tilstede rundt de som betyr mest. 

UFORPLIKTENDE FORESPØRSEL

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpliktende.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Lars Bratsberg har mer en 20 års erfaring fra media, markedsføring og kommunikasjon hvor han har hatt lederposisjoner siden 2001. Han har vært med på å starte opp digital plattformer, sitt eget konsulentselskap og ble ansatt i Google når de lanserte YouTube i Norden. Google tok han til Hong Kong hvor han de siste 4 årene har vært en del av ledelsen i Greater China, Hong Kong og en drivkraft i bransjen med bl.a etablering av den første individuelle IAB lisensen i Asia.

På veien fikk han seg en nesestyver av sin 8 år gamle datter med spørsmålet om han elsket mobilen høyere enn henne? Den endringsprosessen ble boka «Logg av!» skrevet sammen med Thomas Moen. Utgitt på Cappelen første gang i 2015 og ny versjon 2018. Boka er også tilgjengelig på engelsk via Amazon under tittelen «Disconnect».

Lars er en ettertraktet foredragsholder i sin profesjon som kommunikasjon- og digital ekspert, men er nå også tilgjengelig med foredrag rundt å skape en balanse i din digitale hverdag.

Utover å være forfatter og digital ekspert, innehar Lars flere styreverv og er mentor for mennesker og selskaper som er i endring.

    Lars Bratsberg foredrag

    Logg av!

Foredragsholdere relatert til

Foredragsemner med Lars Bratsberg