Lasting innhold ...

Linnéa Myhre

Linnéa Myhre

Prisvinnende blogger og mediepersonlighet som forteller om sine opplevelser med psykisk helse og kroppspress!

Linnéa Myhre snakker åpent, ærlig og direkte om temaer innen psykisk helse og spiseforstyrrelser, kroppspress og påvirkning. Hun bruker også egen erfaring som blogger, forfatter og mediepersonlighet til spennende foredrag om blogging og sosiale medier.

UFORPLIKTENDE FORESPØRSEL

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpliktende.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Linnéa Myhre er kjent for mange som blogger og forfatter. På et tidspunkt var bloggen en av landets mest leste, og i 2011 ble hun kåret til årets beste blogger under Vixen Blog Awards og Costume Awards. På bakgrunn av bloggen har også Anne-Kat. Hærland selv utpekt henne som sin egen arvtaker.

I 2011 startet hun sammen med Andreas Øverland nettserien «La Linnéa Leve» på NRK.no. Serien handlet om psykiske lidelser og hvordan Myhre hadde det med sin depresjon tross av langvarig psykologbehandling. Serien ble veldig populær.

I 2012 utgav Linnéa sin første roman «Evig søndag». Både denne og oppfølgeren «Kjære» (2014) er selvbiografiske romaner basert på hennes kamp mot spiseforstyrrelser og psykiske problemer. Linnéa Myhre foredrag kan ta utgangspunkt i bøkene og lignende emner.

Første opplag av «Evig Søndag» ble utsolgt på lanseringsdagen, og boka mottok i 2012 Tabuprisen fra Rådet for psykisk helse. I 2016 kom hennes første roman som ikke er basert på eget liv; «Hver gang du forlater meg».

Høsten 2014 tok Linnéa tredjeplass i underholdningsprogrammet Skal vi danse på TV 2.

Linnéa Myhre foredrag holdes på norsk.

  Linnéa Myhre foredrag

  Linnéa Myhre foredrag tar opp disse emnene:

  • Bulimi og spiseforstyrrelser
  • Blogging
  • Depresjon og psykisk helse
  • Kroppspress
  • Sosiale medier
Dette sier kunder som har opplevd foredrag med Linnéa Myhre

Les mer...

Foredragsholdere relatert til

Foredragsemner med Linnéa Myhre