Lasting innhold ...

120903-mia-v2a8455-b-1-cropped

Mia Törnblom

Unik formidler og en inspirerende foredragsholder som snakker om personlig ledelse, mental trening og motivasjon

Mia Törnblom holder underholdende og lærerike foredrag om viktigheten av god selvfølelse. Hun er opptatt av at personlig utvikling skal være gøy og bruker derfor mye humor, kroppsspråk og selvironi i foredragene sine. 

UFORPLIKTENDE FORESPØRSEL

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpliktende.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Mia Törnblom foredrag er svært populært i både Norge og Sverige. Hun holder blant annet foredrag om personlig ledelse, selvfølelse og selvtillit, mental trening, motivasjon, vanskelige samtaler og konflikthåndtering.

Sammen med sin mann og 10 ansatte driver hun selskapet MT Lederskap, som jobber med leder- og medarbeiderutvikling.

Mia Törnblom foredrag er en av Skandinavias mest populære og bøkene hennes om mental trening har solgt i over 1 million eksemplarer. Noen av Mias bøker er «Selvfølelse nå!, Din personlige coach viser deg hvordan», «Mer selvfølelse!, i kjærlighet og forhold, i foreldreskap og arbeidsliv,», «Det er ditt liv!, og du fortjener å ha det bra – nå!», «Du leder!, personlig lederskap» og «Alt om selvfølese: Mias samlede tanker» som kom ut i 2011.

For 15 år siden holdt Mia sitt aller første foredrag om betydningen av å ha god selvfølelse. Å holde foredrag er noe av det morsomste hun vet. Siden den gang har hun holdt hundrevis av kurs og foredrag om emnet personlig utvikling.

Mia er en unik formidler og en fantastisk foredragsholder med en helt særegen stil. Mia Törnblom foredrag er opptatt av at personlig utvikling skal være gøy og bruker derfor mye humor, kroppsspråk og selvironi i foredragene sine. Det er bare å forberede seg på et svært underholdende foredrag med mange latterutbrudd og gjenkjennende aha-opplevelser.

Mia Törnblom foredrag holdes på norsk, svensk og engelsk.

  Mia Törnblom foredrag

  FOREDRAG AV MIA TÖRNBLOM

  • For å lykkes med personlig utvikling, behøver de fleste av oss metoder og verktøy for å trene opp vår indre trygghet, få forståelse for og kunnskap om motivasjon. Samt grunnleggende innsikt i kommunikasjon og vanskelige samtaler. Vi trenger metoder for å se vår egen plass i alle situasjoner, relasjoner og konflikter, for så å ta eget ansvar. Vi trenger metoder for refleksjon, slik at vi når de målene vi ønsker å nå.
  • Mia Törnblom foredrag er opptatt av betydningen av å ha en god selvfølelse for å få et bedre liv – både privat og i jobbsammenheng.
  • I foredraget forteller hun hvordan vi på en enkel måte kan trene opp selvfølelsen vår. Selvfølelse er nemlig på samme måte som kondisjon, en ferskvare som må trenes for å holdes vedlike.
  • Foredraget passer for alle som er interessert i å nå et mål, skape fellesskap og fremgang – privat eller profesjonelt.
  • Mia er levende opptatt av det hun underviser i og med sin sprudlende og energiske personlighet, er hun en fantastisk inspirerende foredragsholder.

   

  Mia Törnblom foredrag

  Personlig markedsføring

  • På en helt unik og særegen måte holder hun foredrag om personlig varemerke, noe som er relevant for alle uansett om du er ansatt eller leder.
  • Med hjelp av mye humor, selvironi og konkrete eksempler vil Mia vise deg hvordan du kan overbevise, gjøre et positivt inntrykk, ta plass og alt annet som er viktig for at du skal nå ut med det fantastiske du har å tilby.
Dette sier kunder som har opplevd foredrag med Mia Törnblom

Les mer...

Foredragsholdere relatert til

Foredragsemner med Mia Törnblom