Tlf. 911 16 989

Få hjelp av våre profesjonelle rådgivere
profile-cover-generic-06

Engasjerende humor for næringslivet

Rune Bjerga

Rune Bjerga

Dreven, kvikk og veldig morsom komiker tar opp temaer rundt kritikk og hvordan vi snakker til hverandre i foredraget «Kritikk er GULL».

Forespør enkelt om pris og dato
Uforpliktende forespørsel på Rune Bjerga

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Om Rune

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referanser

Forespør enkelt om pris og dato

Med Rune Bjerga på scenen får du en av Norges morsomste menn og en inspirerende foredragsholder som klarer å kombinere mye humor og en god dose alvor i det populære foredraget «Kritikk er GULL».

Et foredrag med Rune Bjerga gir deg:

 • Spennende, morsomme og aktuelle eksempler som vi alle kan kjenne oss igjen i.
 • Kloke betrakninger om hvordan vi bør snakke til hverandre – hvordan både gi og motta kritikk.
 • En erfaren og dyktig formidler som «tar salen» og gir en inspirerende boost.

Rune Bjerga er en av vestlandets mest populære og etterspurte komikere. Han setter opp egne show og gjør jobber for næringslivet året rundt.

Med positiv utstråling, lynkjappe replikker, herlig presisjon og treffende spøker og fortellinger om alt mellom himmel og jord, skaper Rune alltid den gode publikumskontakten. Han passer i alle typer arenaer og gir alltid 100 prosent av seg selv.

De aller fleste kunder bruker foredraget hans “Kritikk er GULL” til å booste ansatte fra morgenen av – eller mot slutten av en lang dag med mye faglig innhold. Det er også såpass mye humor i foredraget at det lett KAN brukes på litt senere kvelder i stedet for et stand-up-innslag.

Rune Bjerga skreddersyr selvsagt sitt opplegg etter kundens ønske.

Vis foredrag med Rune Bjerga
Rune Bjerga foredrag

Kritikk er GULL

 • Bjerga mener at mange av oss tidvis er for dårlig til å både gi – og ta kritikk, og mener at også han selv går i de samme fellene gang på gang.
 • Han bruker morsomme og aktuelle, men også mer alvorlige eksempler hentet fra virkeligheten. «Kritikk er GULL» handler også om hvordan vi kan forebygge kritikk, men også hvordan vi faktisk kan bruke kritikk til noe smart.
 • Hvilke konsekvenser kan det få når vi glemmer å begrunne kritikken, slenger ut lite gjennomtenkte kommentarer til kollegaen, på nettet og i verste fall til ledelsen på firmafesten? Rune Bjerga vil ramse opp eksempler som får oss til å le av oss selv.
 • Rune Bjerga sin tilnærming til problematikken er å belyse, selvsagt med en god dose humor, måten vi snakker på til hverandre, og kanskje bli litt flinkere – nettopp på å ta – og servere konstruktiv kritikk.
 • Her blir det garantert lattersalver, men en god dose alvor, noen smarte råd og vink fra en av landets morsomste menn.
 • Foredraget er smart, morsomt, inspirerende og veldig populært i næringslivet.
Rune Bjerga konferansier

Konferansier

 • Rune Bjerga er en profesjonell, engasjert og morsom konferansier.

Referanser

Bjerga behersker å formidle djupt alvor ispedd ein lun og fin humor. Kryddrer det heile med eigne erfaringer. I tillegg til mang ein god latter, sit ein også igjen moment til ettertanke.

Solveig-Elin Gravdal

Skatteetaten

Vi var veldig fornøyd med foredraget og har fått bare positive tilbakemeldinger fra medlemmene våre.

Åse Lonkemoen Hansen

Utdanningsforbundet Våler

Rune Bjerga er ein meister i å laga god stemning med sine truverdige og humoristiske skildringar av menneske og kommunikasjon i ulike situasjonar. Foredraget "Kritikk er gull" fekk fram smila og latteren blandt publikum og balanserte god humor med alvor på ein framifrå måte. Eit ærleg, humoristisk og tankevekkjande foredrag som utfordra oss deltakarane til å gå i oss sjølve.

Ingrid Grønstøl

Utdanningsforbundet Kvinnherad

Underholdningen var meget bra og slo godt an blant publikum i salen. Mye latter og stående applaus. Helt 100.

Eivind Skregelid

Sira-Kvina Kraftselskap

Vi kan anbefale foredraget «Kritikk er gull» med Rune Bjerga - både humor og alvor. Lærerikt - passet godt i barnehage. Kjekk kar å forholde seg til.

Brita Bjotveit

Ullandhaug-barnehagene

"Kritikk er gull" balanserer humor og allmenn sunn fornuft på en slik måte at publikum sitter igjen med viktige poenger å ta meg seg i eget liv.

Ida Elisabeth Gaard

USHT Helse Fonna kommuner

Vi er veldig fornøyd med foredraget! Rune hadde mange gode poenger som ble formidlet med en god mix mellom humor og alvor.

Espen Vikanes

Dalema

God formidlingsevne hvor bruk av humor med innslag av gode og relevante poeng var spot on for oss. Veldig gode tilbakemeldinger fra alle som var med.

Sissel Fladen

FOX Subsea

Rune leverte til terningkast 6. Vi hadde bestilt foredraget Kritikk er gull, men Rune foreslo at vi skulle endre til et stand-up show. Etter en time med faglig fra meg til våre ansatte, var det en helt rett observasjon av Rune. Jeg spurte de ansatte om de ville ha foredrag eller stand-up. Tilbakemeldingene var klare og Rune tro til med et forrykende show. Det er imponerende at han leste publikum rett, men enda mer imponerende at han leverer et så bra show når oppdraget han var bestilt til å levere var foredrag. De fleste fra Stavanger kontoret kjenner til Rune i en eller annen form, men like spennende var opplevelsen fra de som var på besøk fra Oslo. De syntes han var kjempe god.

Petter Alfsen

Veni AS

En fantastisk komiker, som kom presis og leverte en forrykende forestilling til en utsolgt Damenes Aften på Aksdal Senter. Bjerga byr på seg selv og fikk alle damene med seg i sin forestilling! God latter og fantastisk stemning. 10/10- lett :)) Tusen takk!

Elisabeth Førland

Senterforeningen Aksdal Senter

Fin blanding av humor og litt til ettertanke.

Nils Steinsland

Steinsland & Co

Knallbra levert av Rune Bjerga! Hadde vondt i kjakene for me lo så godt. God blanding mellom humor og "alvor" knytt til tema grunderskap og kulturbransjen. Anbefaler andre næringsforeninger å leie inn Rune Bjerga!

Erle Mæland Aashein, styremedlem

Fikse Næringsforening
Uforpliktende forespørsel på Rune Bjerga

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Eller ring til oss på

Tlf: 911 16 989

Foredragsemner med Rune Bjerga