Lasting innhold ...

Thomas Alsgaard

Thomas Alsgaard

Hvis du og dine medarbeidere har bruk for motivasjon er denne toppidrettsutøver det helt rette valg!

Thomas Alsgaard var Norges eneste langrennsutøver med gull i åtte mesterskap på rad. Et helt liv i skisporet har gitt han dypt innblikk i måloppnåelse, oppturer og nedturer. I hans Thomas Alsgaard foredrag «4 årstider» inspirerer han med sin spennende innsikt.

UFORPLIKTENDE FORESPØRSEL

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpliktende.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

De fleste kjenner Thomas Alsgaard fra hans prestasjoner i skisporet. Han var yngstemann som kjempet til seg en plass på laget sammen med “de store gutta”. Raskt ble han en av dem, med ti VM- og OL-gull totalt og som eneste langrennsutøver med gull i åtte mesterskap på rad. For ikke å snakke om utallige andre gode plasseringer i verdenscupen.

Mer enn noen andre toppidrettsutøvere har Thomas blitt kjent for sine opp- og nedturer. Sykdom og andre problemer har mange ganger gjort at han har vært nødt til å ta to skritt tilbake og starte på nytt. En gang valgte han til og med å bryte midt i en sesong, for å samle krefter og konsentrasjon fram mot neste sesong. Denne ærligheten mot seg selv har vært en av hans sterkeste sider.

I dag har Thomas Alsgaard lagt konkurranseskiene på hylla. Konkurranseinstinktet derimot, er enda sterkt levende. Noe av dette bruker han på rally og golf. Han er med på å arrangere turer og ulike events gjennom selskapet SportEvent og holder foredrag.

Thomas Alsgaard foredrag holdes på norsk.

  Thomas Alsgaard foredrag

  Fire årstider

  • Etter et helt liv i skisporet, med trening, konkurranser og opp- og nedturer, har Thomas Alsgaard opparbeidet seg mange erfaringer som han nå ønsker å dele med andre. Disse erfaringene har han oppsummert i et foredrag med to hoveddeler: 4 grunnpillarer og 4 årstider.
  • Gjennom å fokusere på 4 grunnpillarer gir Thomas Alsgaard et innblikk i hva som er blitt de viktigste rettesnorene for ham som toppidrettsutøver og menneske. Disse grunnpillarene er ikke forbeholdt idrettsutøvere, men kan like godt benyttes av bedriftsledere, ansatte, privatpersoner eller andre som ønsker å nå de målene de har satt seg.
  • I dette Thomas Alsgaard foredrag oppsumerer sin karrière som skiløper. Fra han var 3 år og til han la opp som toppidrettsutøver har han viet mesteparten av sin tid til idretten. Her gir han innblikk i sin personlige utvikling og hva livets ulike sider har lært han underveis.
Foredragsholdere relatert til

Foredragsemner med Thomas Alsgaard