Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
profile-cover-generic-06

Motiverende om måloppnåelse, oppturer og nedturer

Thomas Alsgaard

Thomas Alsgaard

Norges eneste langrennsutøver med gull i åtte mesterskap på rad gir deg et unikt innblikk i måloppnåelse og mestring.

Forespør enkelt om pris og dato
Uforpliktende forespørsel på Thomas Alsgaard

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Thomas Alsgaard var Norges eneste langrennsutøver med gull i åtte mesterskap på rad. Et helt liv i skisporet har gitt han dyp innblikk i måloppnåelse, oppturer og nedturer. I hans foredrag «4 årstider» inspirerer han med sin spennende innsikt.

Et foredrag med Thomas Alsgaard gir deg:

  • Unikt og levende innblikk i måloppnåelse og mestring.
  • Spennende tema formidlet av populær toppidrettsutøver.
  • Inspirasjonen til å trosse dine utfordringer.

De fleste kjenner Thomas Alsgaard fra hans prestasjoner i skisporet. Han var yngstemann som kjempet til seg en plass på laget sammen med “de store gutta”. Raskt ble han en av dem med ti VM- og OL-gull totalt, og som eneste langrennsutøver med gull i åtte mesterskap på rad. For ikke å snakke om utallige andre gode plasseringer i verdenscupen.

Mer enn noen andre toppidrettsutøvere har Thomas blitt kjent for sine opp- og nedturer. Sykdom og andre problemer har mange ganger gjort at han har vært nødt til å ta to skritt tilbake og starte på nytt. En gang valgte han til og med å bryte midt i en sesong, for å samle krefter og konsentrasjon fram mot neste. Denne ærligheten mot seg selv har vært en av hans sterkeste sider.

I dag har Thomas Alsgaard lagt konkurranseskiene på hylla. Konkurranseinstinktet derimot, er enda sterkt levende. Noe av dette bruker han på rally og golf. Han er med på å arrangere turer og ulike events gjennom selskapet SportEvent, og holder også foredrag.

Thomas Alsgaard holder foredrag på norsk.

Vis foredrag med Thomas Alsgaard
Thomas Alsgaard foredrag

Fire årstider

  • Etter et helt liv i skisporet, med trening, konkurranser og opp- og nedturer, har Thomas Alsgaard opparbeidet seg mange erfaringer som han nå ønsker å dele med andre. Disse erfaringene har han oppsummert i et foredrag med to hoveddeler: 4 grunnpillarer og 4 årstider.
  • Gjennom å fokusere på 4 grunnpillarer gir Thomas Alsgaard et innblikk i hva som er blitt de viktigste rettesnorene for han som toppidrettsutøver og menneske. Disse grunnpillarene er ikke forbeholdt idrettsutøvere, men kan like godt benyttes av bedriftsledere, ansatte, privatpersoner eller andre som ønsker å nå de målene de har satt seg.
  • I dette foredraget oppsummerer Thomas sin karrière som skiløper. Fra han var 3 år og til han la opp som toppidrettsutøver har han viet mesteparten av sin tid til idretten. Her gir han innblikk i sin personlige utvikling og hva livets ulike sider har lært han underveis.
Uforpliktende forespørsel på Thomas Alsgaard

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Eller ring til oss på

Tlf: 911 16 989

Foredragsemner med Thomas Alsgaard