Tlf. 911 16 989

Få hjelp av våre profesjonelle rådgivere
profile-cover-generic-02-blue

Opplev den mer seriøse siden til en av våre største komikere, som virkelig skaper inntrykk

Thomas Giertsen

Thomas Giertsen

En av Norges største komikere byr på eksempler og innsikt fra egne erfaringer i underholdningsbransjen.

Forespør enkelt om pris og dato
Uforpliktende forespørsel på Thomas Giertsen

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Thomas Giertsen er en kjent og populær komiker. Du har sikkert sett han i en rekke TV-programmer, filmer og show. Nå viser Giertsen endelig sin mer seriøse side med foredrag som inspirerer, gjør inntrykk og vekker nye tanker!

Et foredrag med Thomas Giertsen gir deg:

  • Populær og fantastisk dyktig foredragsholder.
  • Øyneåpnende og underholde foredrag om mestring og måloppnåelse.
  • Få konkrete eksempler og spennende innsikt i Thomas’ egne erfaringer fra underholdningsbransjen.

Thomas Giertsen begynte som stand-up komiker i 1994 og har siden blitt en av Norges mest kjente underholdere og TV-personligheter. Berømmelsen til Giertsen er et resultat av hans imponerende karriére og mange prestasjoner. I 1998 og 1999 kom han med forestillingen Thomas Giertsen tar pirattaxi som ble godt mottatt i medier og ble sett av over 120.000 tilskuere – det er ingen tvil om at Giertsen er ufattelig dyktig i å formidle for et publikum og opptre på scenen.

Mest kjent er han fra TV-programmene “Helt Perfekt”, “Mandagsklubben” og “Torsdagsklubben”, men han har vært med i en rekke produksjoner som programleder, manusforfatter og skuespiller. I 1999 var han programleder på sitt eget talkshow “I kveld med Thomas Giertsen” og i 2003 hadde han hovedrollen i komediefilmen “Kvinnen i mitt liv”.

Giertsen var også med på å stifte Feelgood Scene, Film og TV i 2003. Med selskapet var han med på å produsere og hadde hovedrollen i åtte sesonger av tv-serien “Helt Perfekt”. Det er tydelig at Giertsen er usedvanlig dyktig i å opptre på scenen og er godt kjent med kunsten å engasjere et publikum.

Et Thomas Giertsen foredrag er et morsomt, og samtidig tankevekkende, bidrag til forståelsen av hvorfor noen lykkes og andre ikke gjør det. Giertsen deler raust av sine erfaringer, og trekker paralleller til konkrete eksempler fra den norske underholdningsbransjen. Han forklarer ikke minst hvor viktig det er å ha hodet med seg når beslutninger skal tas.

Vis foredrag med Thomas Giertsen
Thomas Giertsen foredrag

Hvorfor mislykkes flinke folk?

Et morsomt foredrag som bidrar til å heve fokus og produktivitet.

  • Hvorfor er det slik at noen mislykkes selv om de har både talent og ståpåvilje? Er det mulig å planlegge en suksess?
  • Med utgangspunkt i teoriene til den anerkjente psykologen og nobelprisvinneren Daniel Kahneman gir Thomas Giertsen et morsomt, og samtidig tankevekkende, bidrag til forståelsen av hvorfor noen lykkes og andre ikke gjør det.
  • I foredraget deler Thomas raust av sine erfaringer, og trekker paralleller til konkrete eksempler fra den norske underholdningsbransjen. Han forklarer ikke minst hvor viktig det er å ha hodet med seg når beslutninger skal tas.
  • Hva ønsker du å oppnå i livet? Og hvordan kan du være sikker på å ta de riktige valgene på veien dit? Ha is i magen, og tenk med hodet – så kan drømmer bli virkelige.

 

Uforpliktende forespørsel på Thomas Giertsen

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Eller ring til oss på

Tlf: 911 16 989

Foredragsemner med Thomas Giertsen