Lasting innhold ...

Thomas Giertsen

Thomas Giertsen

Skuespiller, Inspirator og Komiker

Den scenevante Thomas Giertsen griper publikum med sine tankevekkende foredrag og inspirerer andre til nye høyder. Som godt kjent komiker viser Giertsen sin mer seriøse side hos Athenas med foredrag som gjør virkelig inntrykk!

UFORPLIKTENDE FORESPØRSEL

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpliktende.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Thomas Giertsen begynte som stand-up komiker i 1994 og har siden blitt en av Norges mest kjente underholdere og TV-personligheter. Berømmelsen til Giertsen er et resultat av hans imponerende karriére og mange prestasjoner. I 1998 og 1999 kom han med forestillingen Thomas Giertsen tar pirattaxi som ble godt mottatt i medier og ble sett av over 120.000 tilskuere – det er ingen tvil om at Giertsen er ufattelig dyktig i formidle for et publikum og opptre på scenen.

Mest kjent er han fra TV-programmene Helt Perfekt, Mandagsklubben og Torsdagsklubben, men han har vært med i en rekke produksjoner som programleder, manusforfatter og skuespiller. I 1999 var han programleder på sitt eget talkshow I kveld med Thomas Giertsen og i 2003 hadde han hovedrollen i komediefilmen Kvinnen i mitt liv.

Giertsen var også med på å stifte Feelgood Scene, Film og TV i 2003. Med selskapet var han med på å produsere og hadde hovedrollen i åtte sesonger av  tv-serien Helt Perfekt. Det er tydelig at Thomas Giertsen er usedvanlig dyktig i å opptre på scenen og er godt kjent med kunsten å engasjere et publikum.

  Thomas Giertsen foredrag

  HVORFOR MISLYKKES FLINKE FOLK?

  Et morsomt foredrag som bidrar til å heve fokus og produktivitet.

  Hvorfor er det slik at noen mislykkes selv om de har både talent og ståpåvilje? Er det mulig å planlegge en suksess?

  Med utgangspunkt i teoriene til den anerkjente psykologen og nobelprisvinneren Daniel Kahneman gir Thomas Giertsen et morsomt, og samtidig tankevekkende, bidrag til forståelsen av hvorfor noen lykkes og andre ikke gjør det.

  I foredraget deler Thomas raust av sine erfaringer, og trekker paralleller til konkrete eksempler fra den norske underholdningsbransjen. Han forklarer ikke minst hvor viktig det er å ha hodet med seg når beslutninger skal tas.

  Hva ønsker du å oppnå i livet? Og hvordan kan du være sikker på å ta de riktige valgene på veien dit? Ha is i magen, og tenk med hodet – så kan drømmer bli virkelige.

Foredragsholdere relatert til

Foredragsemner med Thomas Giertsen