Lasting innhold ...

zahid_ali Cropped

Zahid Ali

Kjent komiker og skuespiller fra Rikets Røst og Jul i Tøyengata - Leverer latterrungende underholdning og foredrag!

Zahid Ali er en av Norges beste standup-komiker og et av Norges morsomste mennesker. Han gjorde stor suksess i programmet Rikets Røst på TV2 og senere i julekalenderen Jul i Tøyengata som satte seerrekord. Videre har Zahid medvirket i programmet Sladder og  komiserien Hellfjord på NRK.

UFORPLIKTENDE FORESPØRSEL

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpliktende.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Zahid Ali er en norsk skuespiller og komiker med pakistansk bakgrunn. Han startet som stand up-komiker i 1999 og har siden levd av dette. Zahid er etterspurt som konferansier og underholder på bedriftsarrangementer, og har også vært involvert i flere veldedige prosjekter. I 2006 samlet han en rekke komikervenner på Stenersen Museet i Oslo hvor inntektene gikk uavkortet til Erra. Den Pakistanske Ambassaden forvaltet pengene til bygging av ny skole i det jordskjelvrammede Kashmir.

Sammen med Sissel Kyrkjebø har han dessuten frontet Unicef-kampanjen «Sammen for barn – sammen mot aids», og i 2009 vant han Brobyggerprisen for sitt arbeid med å forene mennesker med forskjellig kulturell bakgrunn med det norske samfunnet gjennom humorshow, foredrag og TV-serier.

Zahid Ali foredrag holdes på norsk.

  Zahid Ali foredrag

  Mot norrrmalt! – om det å være annerledes

  • Gjenkjennelsesfaktoren er stor når Zahid snakker om hvordan det er å vokse opp som 2. generasjons innvandrer i urbane Oslo.
  • Zahid Ali har vunnet bla. Brobyggerprisen for å sitt arbeid for å forene mennesker med forskjellig kulturell bakgrunn.
  • Ingenting slipper unna Zahids skarpe observasjoner om rase, kultur og forhold. Han deler sine hysteriske tanker om etniske stereotyper, og bruker humor som våpen for å avkrefte og bekrefte fordommer.
  • Dette er et politisk, grammatisk og vitenskapelig ukorrekt Zahid Ali foredrag om det å være ANNERLEDES

  Zahid Ali foredrag

  Konferansier og underholdning

  • Zahid Ali er en etterspurt konferansier og underholder for næringslivet og har lang erfaring i å sy sammen program sammen med kunden.
  • Han setter seg ofte ned med kunden flere uker i forveien og samarbeider om form og innhold til arrangementet som er i tråd med kundens kjerneverdier, visjoner og ønsker.
  • Visuell presentasjon, kundehistorikk og interne historier er Zahids spesialitet.
  • I rollen som konferansier er Zahid trygg, humoristisk og kreativ.
  • Ofte lager han voice, presentasjoner eller annet visuelt innhold som film i samarbeid med kunden.
Foredragsholdere relatert til

Foredragsemner med Zahid Ali