Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
profile-cover-generic-01-blue

En av Norges beste komikere, kaprer publikum med humor og overraskende innsikt

zahid_ali Cropped

Zahid Ali

Kjent komiker og skuespiller fra Rikets Røst og Jul i Tøyengata - leverer latterrungende underholdning og foredrag.

Forespør enkelt om pris og dato

4.75 ut av 5 stjerner

Vi er superfornøyd! Takk!

Utdanningsforbundet Vis alle referanser

Et foredrag med Zahid Ali gir deg:

 • Fantastisk underholdende formidler.
 • Kjent stand-up komiker og NRK-profil.
 • Trygg, erfaren og morsom konferansier.
Uforpliktende forespørsel på Zahid Ali

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
About icon

Om Zahid

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referanser

Forespør enkelt om pris og dato

Zahid Ali er en av Norges beste standup-komikere. Han gjorde stor suksess i programmet Rikets Røst på TV2 og senere i julekalenderen Jul i Tøyengata som satte seerrekord. Videre har Zahid medvirket i programmet Sladder og  komiserien Hellfjord på NRK.

Et foredrag med Zahid Ali gir deg:

 • Fantastisk underholdende formidler.
 • Kjent stand-up komiker og NRK-profil.
 • Trygg, erfaren og morsom konferansier.

Zahid Ali er en norsk skuespiller og komiker med pakistansk bakgrunn. Han startet som stand up-komiker i 1999 og har siden levd av dette.

Zahid Ali tilbyr foredrag og underholdning som byr på absurde historier, presis timing, trollbindende fortellerteknikk og en improvisasjonsevne i verdensklasse. Ingenting slipper unna Zahids skarpe observasjoner om rase, kultur og forhold. Han deler sine hysteriske tanker om etniske stereotyper, og bruker humor som våpen for å avkrefte og bekrefte fordommer.

Zahid  er også en etterspurt konferansier for næringslivet. I rollen som konferansier er Zahid trygg, humoristisk og kreativ. Han setter seg ofte ned med kunder flere uker i forveien og samarbeider om form og innhold til arrangementet, i tråd med deres kjerneverdier, visjoner og ønsker. Visuell presentasjon, kundehistorikk og interne historier er Zahids spesialitet.

Han har en lang og innholdsrik humorkarriere fra scene og TV, og har bidratt i blant annet Nissene på låven, Rikets røst, Jul i Tøyengata og Hellfjord. Han satte nylig opp soloforestillingen ”Fremmedfrukt” som turnerte over hele landet.

Zahid har også vært involvert i flere veldedige prosjekter. I 2006 samlet han en rekke komikervenner på Stenersen Museet i Oslo hvor inntektene gikk uavkortet til Erra. Den Pakistanske Ambassaden forvaltet pengene til bygging av ny skole i det jordskjelvrammede Kashmir.

Sammen med Sissel Kyrkjebø har han dessuten frontet Unicef-kampanjen «Sammen for barn – sammen mot aids». I 2009 vant han Brobyggerprisen for sitt arbeid med å forene mennesker med forskjellig kulturell bakgrunn med det norske samfunnet gjennom humorshow, foredrag og TV-serier.

Zahid Ali holder foredrag på norsk.

Vis foredrag med Zahid Ali
Zahid Ali foredrag

Zahid Ali går "all in"

 • I dette foredraget får vi se en ny side av den velkjente komikeren, Zahid Ali, hvor han åpenhjertig viser til egne erfaringer, når han snakker om viktigheten av å ta ansvar for egen trivsel – I privatlivet, på arbeidsplassen, eller i forbindelse med mangfold og integrering.
 • Da Zahid flyttet fra storby til småby, måtte han ta et valg om å gå inn i et nytt miljø med ironisk distanse, eller gå “all in”. I dette forrykende foredraget tar han deg med på tankeprosessene og hans erfaringer med å skulle passe inn, og drar paralleller vi alle kan kjenne oss igjen i.
 • Opplev et humorforedrag der Zahid tar selvhøytidelighet og det å gå gro fast i komfortsonen, på kornet – Med et dypere budskap som man både kan kjenne seg igjen i, og inspireres av.
 • Få en bedre forståelse av hvordan man kan angripe nye livssituasjoner helhjertet, og lykkes med å snu hverdagen til noe positivt, krydret med den klassiske Zahid Ali-humoren og treffende poenger.

Zahid Ali foredrag

Mot norrrmalt! - om det å være annerledes

 • Gjenkjennelsesfaktoren er stor når Zahid snakker om hvordan det er å vokse opp som 2. generasjons innvandrer i urbane Oslo.
 • Zahid Ali har vunnet bla. Brobyggerprisen for å sitt arbeid for å forene mennesker med forskjellig kulturell bakgrunn.
 • Ingenting slipper unna Zahids skarpe observasjoner om rase, kultur og forhold. Han deler sine hysteriske tanker om etniske stereotyper, og bruker humor som våpen for å avkrefte og bekrefte fordommer.
 • Dette er et politisk, grammatisk og vitenskapelig ukorrekt foredrag om det å være ANNERLEDES.
Zahid Ali foredrag

Konferansier og underholdning

 • Zahid Ali er en etterspurt konferansier og underholder for næringslivet. Han har lang erfaring med å sy sammen program med kunder.
 • Zahid setter seg ofte ned med kunder flere uker i forveien og samarbeider om form og innhold til arrangementet, i tråd med deres kjerneverdier, visjoner og ønsker.
 • Visuell presentasjon, kundehistorikk og interne historier er Zahids spesialitet.
 • I rollen som konferansier er Zahid trygg, humoristisk og kreativ.
 • Ofte lager han voice, presentasjoner eller annet visuelt innhold som film i samarbeid med kunder.

Referanser

Vi er superfornøyd! Takk!

Utdanningsforbundet
Uforpliktende forespørsel på Zahid Ali

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Eller ring til oss på

Tlf: 911 16 989
Zahid Ali
Zahid Ali

4.75 ut av 5 stjerner

Vi er superfornøyd! Takk!

Utdanningsforbundet Vis alle referanser

Foredragsemner med Zahid Ali