Lasting innhold ...

Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
Fremtiden

Foredragsholdere om fremtiden

Verden er i konstant utvikling og denne utviklingen går raskere og raskere. Våre foredragsholdere om fremtiden har erfaring med alt fra utvikling av trender, teknologi og vitenskapelig forskning om hvordan verden blir i fremtiden. Uansett hvilken bedrift du har, kan du bruke våre foredragsholdere til hjelp med trendene for neste sesong, om du vil vite hvordan din bransje kommer til å endre seg eller bare er nysgjerrig på hva fremtiden har å by på.

Forespørsel på emne

Fyll ut feltene under og få forslag på foredragsholdere innenfor dette emnet.
Vi kontakter deg innen en arbeidsdag.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
  • Få innsikt i fremtidens trender innen din bransje med noen av Norges absolutt mest anerkjente eksperter innen trender og trendutvikling. Og få med deg de verktøyene du har bruk for til selv å spå fremtidens trender.
  • Foredragsholdere om fremtiden vil kunne se dine fremtidige utfordringer før de dukker opp. Selv om forutsigelser ikke alltid er helt korrekte, kan det gi en idé om hvor din bedrift har behov for å utvikle seg innovativt eller bli sterkere. Du blir inspirert  med et nytt perspektiv og fokus på å tenke nytt.
  • Mange foredragsholdere om fremtiden har spesialisert seg innen forskjellige emner. Du finner blant annet eksperter på fremtidens teknologi, økonomi eller politikk her på siden.