Lasting innhold ...

Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
Fremtiden

Foredragsholdere om Fremtiden

Verden er i konstant utvikling og denne utviklingen går raskere og raskere. Våre foredragsholdere om fremtiden har erfaring med alt fra utvikling av trender, teknologi eller har gjort seg vitenskapelige tanker om, hvordan verden blir i fremtiden. Hva enn du er en bedrift, som jobber med trendene for neste sesong, om du vil vite hvordan din bransje kommer til å endre seg eller bare er nysgjerrig på, hva fremtiden har å by på, så kan våre foredragsholdere om fremtiden hjelpe deg.

Forespørsel på emne

Fyll ut feltene under og få forslag på foredragsholdere innenfor dette emnet.
Vi kontakter deg innen en arbeidsdag.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
  • Få innsikt i fremtidens trender innen din bransje med noen av Norges absolutt mest anerkjente eksperter innen trender og trendutvikling. Og få med deg verktøyer til selv å spå fremtidens trender, som du har bruk for.
  • Foredragsholdere om fremtiden vil kunne se dine fremtidige utfordringer før det skjer. Selvom forutsigelser ikke altid er helt korrekte, kan det gi en idé om, hvor din bedrift har behov for å utvikle seg innovativt eller bli sterkere innen. Bli inspirert til å tenke nytt og få et helt nyt perspektiv.
  • Mange foredragsholdere om fremtiden har spesialisert seg innen forskjellige emner. Finn blant annet eksperter på fremtidens teknologi, økonomi eller politikk her på siden.