Lasting innhold ...

Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
Kreativitet

Foredragsholdere om Kreativitet

Her finner du foredragsholdere som kan snakke om kreativitet. Du kan klikke deg inn under de enkelte foredragsholderne og lese om dem der. Samtidig er du velkommen til å ringe oss eller fylle ut et forespørselsskjema dersom det er lettere for deg at vi kommer med forslag til foredragsholdere som passer til ditt arrangement. Det er både raskt og enkelt!

Forespørsel på emne

Fyll ut feltene under og få forslag på foredragsholdere innenfor dette emnet.
Vi kontakter deg innen en arbeidsdag.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
  • Kreativitet er en prosess hvor vi utvikler både oss selv og samfunnet. Det er evnen til nytenkning og samtidig grunnlaget for den teknologiske utviklingen.
  • Det er derfor essensielt at det i bedrifter og organisasjoner eksisterer en kreativ kultur som styrker gruppens effektivitet og evne til innovasjon.
  • Foredrag om kreativitet holdes gjerne av kreative personer som forteller om en prosess til noen av deres prosjekter.
  • Foredrag om kreativitet kan også være med på å bane vei for et miljø hvor medarbeidernes kreativitet blir sentral, noe som igjen er med på å videreutvikle bedriften. Foredrag om kreativitet er velegnet for bedrifter som vil styrke medarbeidernes kreative tankegang og gi dem gode redskaper og verktøy for hvordan man tenker på en ny og kreativ måte.