Lasting innhold ...

Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
Presentasjoner

Foredragsholdere om Presentasjoner

Her finner du foredragsholdere som kan snakke om presentasjoner. Du kan klikke deg inn under de enkelte foredragsholderne og lese om dem der. Samtidig er du velkommen til å ringe oss eller fylle ut et forespørselsskjema dersom det er lettere for deg at vi kommer med forslag til foredragsholdere som passer til ditt arrangement. Det er både raskt og enkelt!

Forespørsel på emne

Fyll ut feltene under og få forslag på foredragsholdere innenfor dette emnet.
Vi kontakter deg innen en arbeidsdag.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Om emnet Presentasjoner

  • De fleste av oss har prøvd å stå for en presentasjon av den ene eller andre arten, om ikke annet så i forbindelse med oppgaver og prosjekter på skolen.
  • Det å lage en god presentasjon er dog ikke nødvendigvis den letteste oppgaven i verden. For det første er man nødt til å sette seg inn i stoffet sitt, men man må også spekulere over den delen av affæren som har med formidling å gjøre. Hvordan presenterer man best et gitt tema?
  • Skal man strukturere presentasjonen stramt, skal det være plass til humor, skal tilhørere evt. inkluderes? Skal det være knusktørt eller må det gjerne være et element av underholdning til stede også? Det avhenger naturligvis alt sammen av sammenhengen.
  • Foredrag om presentasjoner handler ofte om hvordan man kan bli bedre til det der med presentasjoner. Hvilke triks skal til for å levere den noe nær perfekte presentasjonen?