Lasting innhold ...

Presentasjonsteknikk

Foredragsholdere om Presentasjonsteknikk

Her finner du foredragsholdere som kan snakke om presentasjonsteknikk. Du kan klikke deg inn under de enkelte foredragsholderne og lese om dem der. Samtidig er du velkommen til å ringe oss eller fylle ut et forespørselsskjema dersom det er lettere for deg at vi kommer med forslag til foredragsholdere som passer til ditt arrangement. Det er både raskt og enkelt!

Forespørsel på emne

Fyll ut feltene under og få forslag på foredragsholdere innenfor dette emnet.
Vi kontakter deg innen en arbeidsdag.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Om emnet Presentasjonsteknikk

    • Medarbeidere og ledere blir i dag mer og mer avhengige av å kunne levere en ordentlig presentasjon. Det kan være eksternt til kunder og leverandører, eller det kan være internt til møter og opplegg.
    • Derfor er foredrag om presentasjonsteknikk, eller kurs, blitt ekstremt populært. Det kan bety forskjellen mellom store salg og konkurs for mange virksomheter, derfor er investeringen i et foredrag om presentasjonsteknikk det hele verdt det.
    • Samtidig er vi definert som personer sterkt fra vår evne til å snakke med andre, og foredrag om presentasjon og presentasjonsteknikk kan gi oss en rekke nye verktøy og redskaper til forbedring innenfor det sosiale.
    • Imens mange av foredragene arbeider med konkrete råd, så ligger det også et element av personlig utvikling, da gode presentasjoner også har mye å gjøre med innstilling, selvtillit og nærvær.