Lasting innhold ...

Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
Toppidrett

Toppidrett

Her finner du foredragsholdere som kan snakke om toppidrett. Du kan klikke deg inn under de enkelte foredragsholderne og lese om dem der. Samtidig er du velkommen til å ringe oss eller fylle ut et forespørselsskjema dersom det er lettere for deg at vi kommer med forslag til foredragsholdere som passer til ditt arrangement. Det er både raskt og enkelt!

Forespørsel på emne

Fyll ut feltene under og få forslag på foredragsholdere innenfor dette emnet.
Vi kontakter deg innen en arbeidsdag.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Om emnet Toppidrett

  • Toppidrett eller eliteidrett, er et begrep som benyttes for all konkurranseidrett på det høyeste nivået internasjonalt. Noen mener også at det høyeste nivået nasjonalt kvalifiserer som toppidrett.
  • En toppidrettsutøver trener systematisk og målrettet på en slik måte at det ligger til rette for å nå dette høyeste nivået, nasjonalt eller internasjonalt.
  • «Toppidrett defineres som trenings- og forberedelsesarbeid på linje med de beste i verden, avhengig av den enkelte idretts egenart og utbredelse. Arbeidet fører til jevnlige prestasjoner på internasjonalt toppnivå. Idretten er for disse utøverne en hovedbeskjeftigelse.» (-Olympiatoppen)
  • Toppidretten er en viktig del av vår tids underholdnings- og populærkultur, med stor økonomisk betydning på flere samfunnsområder.