Lasting innhold ...

Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
Entreprenørskap

Foredragsholdere om Entreprenørskap

Her finner du foredragsholdere som kan snakke om entreprenørskap. Du kan klikke deg inn under de enkelte foredragsholderne og lese om dem der. Samtidig er du velkommen til å ringe oss eller fylle ut et forespørselsskjema dersom det er lettere for deg at vi kommer med forslag til foredragsholdere som passer til ditt arrangement. Det er både raskt og enkelt!

Forespørsel på emne

Fyll ut feltene under og få forslag på foredragsholdere innenfor dette emnet.
Vi kontakter deg innen en arbeidsdag.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Om emnet Entreprenørskap

  • Hva er entreprenørskap? Begrepet kan kanskje best oversettes med noe i retning av iverksetter, men hva skal til for å bli en iverksetter? Hvilke egenskaper? Er det bestemte typer mennesker som ender som iverksettere?
  • Er det forskjell på å være en kulturell entreprenør og på entreprenør i næringslivet? Er det også likheter? Hvordan kommer man i gang som iverksetter, og koster det eventuelt mye penger?
  • Foredrag om entreprenørskap handler blant annet om hva som skal til for å bli en god iverksetter, men i høy grad også om hvordan man kan bli bedre. Det finnes mange fallgruver, og en del av dem kan heldigvis unngås hvis man vet hva man gjør.
  • Flere av landets beste iverksettere holder også foredrag om entreprenørskap. Mange av dem har både teoretisk og praktisk erfaring.