Tlf. 911 16 989

Få hjelp av våre profesjonelle rådgivere
profile-cover-generic-02-blue

Inspirerende foredrag om økonomi og teknologi, sett fra et filosofisk ståsted

Anders Indseth

Anders Indset

Anders Indset inspirerer morgendagens ledere med sitt tankevekkende perspektiv på økonomi og teknologi.

Forespør enkelt om pris og dato
Uforpliktende forespørsel på Anders Indset

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Om Anders

Lecture icon

Foredrag

Video icon

Video

Books icon

Bøker

Forespør enkelt om pris og dato

Som en av verdens ledende økonomiske filosofer er foredragsholder Anders Indset en av de pålitelige sparringspartnerne for internasjonale konsernsjefer og politiske ledere. Med sin stil og sin ekspertise inspirerer han sitt publikum på flere språk og er derfor en av de mest ettertraktede hovedtalerne over hele verden. I sine foredrag kombinerer han gårsdagens filosofi med morgendagens teknologi for å inspirere dagens bedrifter.

Et foredrag med Anders Indset gir deg:

 • En inspirerende kombinasjon av filosofi og fremtidsteknologi
 • Innhold om økonomi og teknologi levert på en kompleks og livlig, men også lett forståelig måte
 • Et nytt perspektiv på kunsten å tenke, slik at du er i stand til å ta bedre beslutninger og handle riktig

Nordmannen Anders Indset har bodd i Tyskland i over 20 år, og er internasjonalt sett på som en av de mest respekterte foredragsholderne fra den tysktalende verden på business, teknologi og inspirasjon. I sine spennende foredrag gir Anders oss et innblikk i praktisk filosofi og viser hva bedrifter og ledere kan lære av filosofer.

Født i Norge og basert i Frankfurt, er han foredragsholder ved ledende internasjonale handelshøyskoler og er kjent for sin ukonvensjonelle tankegang, sine provoserende teorier og sin rockestjerneholdning. Han er en grunnlegger av Global Institute of Leadership and Technology og et rådgivende styremedlem i Terra Quantum, en sveitsisk pionér innen kvanteteknologi. Han er også forfatter av 3 internasjonale bestselgere, “Wild Knowledge”, “The Quantum Economy”, and “Das infizierte Denken” Foredragsholder Anders Indset har ikke bare funnet en måte å gi ledere mulighet for videreutdanning, men vet også hva han snakker om når han står på scenen. Hans personlige erfaring med internasjonale konsernsjefer og politikere er inkludert i foredragene, samt teoretisk kunnskap fra filosofi.

Anders presenterer sine budskap i en rekke stiler, fra sine unike tenkende og høylytte sessioner til sine inspirerende foredrag med lyd, videoer og enestående visuelle effekter. Han skreddersyr sine foredrag for å betjene målgrupper gjennom utdanning, underholdning og “empowerment”

La deg selv bli oppslukt av en foredragsholder som har blitt kåret til en av de 30 ledende globale tenkerne for ledelse og organisasjoner av Thinkers50​. Du kan glede deg til inspirerende foredrag som får deg til å tenke igjen og igjen. 

Anders Indset holder foredrag på norsk, engelsk og tysk.

Vis foredrag med Anders Indset
Anders Indset foredrag

Økonomi, i en tid med usikkerhet og ustabilitet

Hvordan takler vi dagens utfordringer? Hvis vi vil forstå samfunnet, må vi revurdere økonomien. Tilpasningsevne og søken etter bedre ideer er ferdigheter som kreves i det 21. Århundre og Anders Indset mener at bare vi frigjør oss fra det vi mener er selvinnlysende, kan vi være åpne for en ny verden

 • Hvordan oppnå en bedriftskultur som tar sikte på positiv fremgang?
 • Hvordan omfavne endring for å kunne gjøre fremskritt?
Anders Indset foredrag

Teknologi, kunnskap eller visdom?

Anders gir mat til ettertanke for nye forretningsmodeller og viser hvordan teknologiske problemstillinger kan løses med en symbiose av teknologi og filosofi

 • Hvordan håndtere endring i en tid hvor kunnskap produseres raskere enn visdom?
 • Hvordan sette sin lit til framtiden og den retningen teknologien har?
 • Hvordan skape en trygg og nødvendig plass til mennesket, i en digitalisert verden?
Anders Indset foredrag

Praktisk filosofi og evnen til å endre tankemønster

Filosofer skriver bøker, praktiske filosofer endrer verden. Anders skisserer filosofiske påstander som inviterer til en endring i tankemønstre. Det kreves nye, alternative tankemønstre for å holde tritt med endringene.

 • Hvordan bli en “leder av endring”?
 • Hvordan bidra til nytenking og innovasjon i alle aspekter av livet?
 • Hvordan ta en aktiv rolle i å forme din egen framtid?
Anders Indset foredrag

Anders Indset kan også snakke om

Anders er en allsidig og enormt kunnskapsrikt foredragsholder. Han skreddersyr sine foredrag for å betjene målgrupper gjennom utdanning, underholdning og “Empowerment”

 • Foredrag kan også bestilles innenfor spesifiserte temaer
 • Gjør noe en-til-en sparring på topp-leder og/eller politiker nivå

 

Kvanteøkonomien - humanistisk kapitalisme - menneskehetens redning

Algoritmer blir i stadig større grad autoriteter og konkurrerer mer og mer direkte med mennesker. Anbefalingsmotorer har lenge tatt kontroll over våre liv. Vi trues av en endelig narsissistisk skade, og vi fremmedgjøres av det fatale informasjonssamfunnet vi lever i. Men mennesker er fortsatt «gluonene» som forbinder vår opplevde virkelighet – miljøet, samfunnet og økonomien – med vår indre verden: hva det betyr å være menneske. Dersom vi ønsker å sørge for at maskinene fortsetter å tjene oss etter den digitale flodbølgen, er tiden inne for å bruke all vår fornuft til å bygge et humanistisk samfunn. Dette er nødvendig lesning for alle som ikke bare ønsker å se fremtiden, men som ønsker å være en aktiv del av den. – Marshall Goldsmith, to ganger kåret til verdens fremste lederskapstenker av Thinkers50

Les mer/kjøp her

Vill kunnskap - slik overlister du revolusjonen

Ingen kan vel bedre enn Anders Indset skrive en slik inspirerende øyenåpner om å bygge bro mellom filosofi, næringsliv og  rock’n roll?

Marshall Goldsmith, ledelses-coach, forretningsmentor og forfatter på New York Times. bestselgerliste, rangert som verdens fremste ledelsestenker av Thinkers50. «Et friskt perspektiv på hvordan vi kan gjenoppdage tenkningens kunst og bygge bro mellom filosofi og virksomhet; provoserende lesning, som gir veiledning om hvordan man kan sikre seg et forsprang i disrupsjonsspillet.»

Les mer/kjøp her
Uforpliktende forespørsel på Anders Indset

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Eller ring til oss på

Tlf: 911 16 989

Foredragsemner med Anders Indset