Lasting innhold ...

Ashkan Mazari

Ashkan Mazari

Gründer, selger og forretningseier - en ekspert på salg og gründervirksomhet som inspirerer deg til nye muligheter!

Ashkan Mazari er en foredragsholder med en utrolig historie om hvordan han lykkes som selger og gründer i Norge. I dag jobber han med å dele sine erfaringer og ekspertise fra sitt fagfelt igjennom sine foredrag.

UFORPLIKTENDE FORESPØRSEL

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpliktende.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Ashkan Mazari kom med familien som barn til Norge fra Iran i 1991. Familien bosatte seg på Toten og Ashkan startet tidlig sin karriére som julestrømpeselger da han var åtte år – uten å kunne et ord norsk

Fra salg av julestrømper fortsatte han til støvsugere, jordbær, lodd og etterhvert eiendom.  Den formelle karriéren hans startet da han jobbet med utvikling av salgsteam og selgere i Hafslund ASA i 5 år. Videre jobbet han som Account Manager og salgsdirektør i Academic Work AS.

Gründervirksomheten til Ashkan begynte da han startet NW i 2012 og senere solgte 50% av selskapet til TopTemp i 2015. Høydepunktet i karriéren kom i 2018 da han solgte eiendomsselskapet han etablerte i 2014 for 40 millioner kr.

Det er ingen tvil om at Ashkan har en imponerende karriére bak seg, men det som gjør hans historie så inspirerende er hans bakgrunn. Å starte en slik karriére i et fremmed land der han ikke kunne språket til å begynne med, samt at han bygget seg til topps fra bunn er en fortelling mange blir inspirert av.

Dette er også fundamentet til foredragene hans, som fokuserer på inspirasjon, motivasjon og salg basert på hans egen historie og erfaringene han har gjort seg.

Et foredrag med Ashkan vil garantert inspirere deg til å følge dine drømmer og ha troen på deg selv. Gjør du det beste ut av det du har er det ingen grenser for hvor langt du kan nå.

Ashkan Mazari foredrag holdes på Norsk og Persisk.

  Ashkan Mazari foredrag

  Fra Julestrømper til millionsalg

  I dette foredraget bruker Ashkan Mazari sine erfaringer og opplevelser med salg i sin karriére til å inspirere deg og dine medarbeidere. Foredraget bygger på den utrolige historien til Ashkan der han bygget seg opp til å bli toppselger  som en gutt fra Toten som ikke kunne norsk.

  Ashkan forteller med ydmykhet sine best råd for hvordan du kan bli den beste utgaven av deg selv, dersom du er villig til å tro på dine egenskaper og viljestyrke. Går du inn for noe er det bare du som kan stoppe deg selv!

  Dette foredraget inneholder:

  • Gode råd om hvordan du kan holde deg motivert – ikke mist fokus og målrettelse!
  • Hvordan du kan gjøre det beste ut av det du har
  • Et inspirerende innblikk i historien til Ashkan og hvordan han oppnådde sine mål
  • Noen av de beste tipsene om salg og utvikling av idéer.
Dette sier kunder som har opplevd foredrag med Ashkan Mazari

Les mer...

Foredragsholdere relatert til

Foredragsemner med Ashkan Mazari