Tlf. 911 16 989

Få hjelp av våre profesjonelle rådgivere
profile-cover-generic-01-blue

Motgangsmestring: En Inspirerende Reise

Carl-Erik Torp profilbilde

Carl-Erik Torp

En stødig fotballekspert fra NRK og tidligere fotballspiller, om hvordan han taklet hjertestansen og endret livet sitt. Inspirerende og engasjerende foredrag om motgang og mestring.

Forespør enkelt om pris og dato
Uforpliktende forespørsel på Carl-Erik Torp

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Om Carl-Erik

Lecture icon

Foredrag

Forespør enkelt om pris og dato

Carl-Erik Torp er kjent for å være en behagelig, stødig og troverdig formidler, samtidig som hans erfaring fra medieverden gjør at han vet å skape god stemning og engasjement. Forvent et lett og underholdende foredrag med tematikk som de fleste kan relatere seg til; helse, aktivitet, å utfordre seg selv og finne nye aspekter i livet som gir forfriskende påfyll og energi. Hans historie er unik, men hans metode for å takle motgang og kriser er inspirerende, lærerik og overførbar. 

Et foredrag med Carl-Erik Torp gir deg

 • Et engasjerende foredrag fra en stødig og anerkjent formidler
 • Foredrag om helse, aktivitet, utnytte eget potensiale og forholde seg til usikkerheter
 • Erfaringer om å gjennomgå identitetskrise
 • Hvorfor det er viktig å finne din form for terapi
 • Viktigheten av interesser som grunnpilarer i ditt liv

 

Carl-Erik Torp er fotballekspert på NRK og en tidligere profesjonell fotballspiller i blant annet Kongsvinger og Brann. 

25 september 2011 tok Carl-Erik sin fotballkarriere brutalt slutt på Fosshaugane stadion da Sogndal møtte Brann. Eliteseriekampen var hovedkamp og hjemme satt familie og venner uvitende om dramatikken som skulle utspille seg på banen og senere i spillertunnelen. Carl-Erik hadde fått hjertestans. 

Ikke bare tok karrieren slutt, men det viste seg å føre med seg en ny krise. Livet han levde og det han identifiserte seg som ble fratatt han. Carl-Erik Torp har måttet finne sin nye identitet, omskolere seg og tørre å finne ut av grenser og hva man er i stand til med et svært alvorlig sykdomsbilde.

I sitt foredrag snakker han om sine opplevelser rundt den dramatiske hjertestansen og om hvordan man kan takle en slik traumatisk opplevelse og livsaspekter som endrer seg som følge av sykdommen.

Carl-Erik Torp har delt av sine erfaringer og vært et talerør og viktig ambassadør for de hjertesyke. Han er ambassadør for LHL sin “hjerte sikker sone”. Et prosjekt hvor man ønsker å få utplassert flest mulig hjertestartere tilgjengelig for alle. I tillegg har han medvirket på flere treningsvideoer for LHLs “hjertekampen”. 

Som ekspertkommentator har han fremsnakket kvinnefotball og den utviklingen kvinnefotballen har hatt de siste årene. Med det bidrar han til økt fokus på likestilling innen sportsverden.

Når du booker Carl-Erik Torp til ditt arrangement, får du et foredrag som berører og engasjerer. Han formidler på en behagelig, stødig og troverdig måte, takket være sin medieerfaring. Dette gjør ham til den perfekte taleren for å skape en god atmosfære og et engasjert publikum.

Med tematikk som helse, aktivitet, mestring og å finne nye aspekter i livet, vil Carl-Erik Torps foredrag treffe en nerve hos de ansatte og gi dem verdifulle verktøy for personlig og faglig utvikling. Ikke bare vil hans historie og erfaringer røre publikum, men han vil også tilføre arrangementet ditt en verdifull dimensjon med fokus på helse, motivasjon og samarbeid.

Book Carl-Erik Torp til ditt arrangement nå, og la hans inspirerende og lærerike foredrag gi dine ansatte det påfyllet av energi og engasjement de trenger for å mestre utfordringer og trives i arbeidslivet. Send inn en forespørsel for Carl-Erik Torp i dag, og se frem til en opplevelse som vil etterlate et varig inntrykk hos dine ansatte.

 

Carl-Erik Torp fotball-stadio

Carl-Erik Torps foredrag kan holdes på norsk og engelsk

Vis foredrag med Carl-Erik Torp
Carl-Erik Torp

Fra Støt til Suksess

Bli inspirert av Carl-Erik Torp historie og lær verdifulle verktøy for mestring og selvutvikling. Gi teamet ditt en opplevelse de vil huske lenge etter at arrangementet er over. Bestill i dag og la Carl-Erik Torp være nøkkelen til økt motivasjon og suksess for din bedrift.

 • Løs utfordringer med motivasjon
 • Fokus på helse og aktivitet
 • Utnytt eget potensiale
 • Mestringsverktøy for usikkerheter
 • Inspirerende historie om motgang og suksess
Uforpliktende forespørsel på Carl-Erik Torp

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Eller ring til oss på

Tlf: 911 16 989

Foredragsemner med Carl-Erik Torp