Lasting innhold ...

Cecilie Ystenes

Cecilie Ystenes

Mental trener for Norges mektigste ledere og store internasjonale selskaper - Hjelper deg med å oppnå ditt potensiale!

Forfatter og Mental trener Cecilie Ystenes jobber med toppidrettsutøvere og er personlig rådgiver for ledere og medarbeidere i Norsk næringsliv. Hun holder foredrag om mental trening, samarbeid, motivasjon og mål.

UFORPLIKTENDE FORESPØRSEL

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpliktende.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Cecilie Ystenes  brenner for å hjelpe andre mennesker, og har jobbet i over 13 år med å hjelpe de med å få ut enda mer av deres potensial!

Hennes klienter og kundeportefølje er flere av Norges fremste ledertalenter, Internasjonale selskaper, noen av Norges mektigste ledere, Talent Norge, Nationaltheateret, Team Norway Golf og Vålerenga Fotball for å nevne noen. Oppdragsgiverne hennes har til felles at de ønsker å få enda mer ut av sin psykologiske kapital og prestasjoner over tid.

Hun har holdt gjesteforelesninger på John Moores University i Liverpool for Master, Bachelor og Doktorgradsstudenter i Mental trening, og er paneldeltaker i flere internasjonale konferanser på bakgrunn av sine referanser og arbeid innen fagfeltet anvendt psykologi. I tillegg er hun selv gründer og driver selskapet RAW med 15 konsulenter.

Med tung faglig bakgrunn er hun kjent for sin faglige integritet. Blant annet har hun en Msc i Organisasjon og Ledelse fra NTNU og en Bachelor i psykologi fra UIO.

Cecilie omtales ofte som en av Norges fremste på fagområdet mental trening og prestasjonsutvikling. I Cecilie får du en engasjert engasjert, fremoverlent foredragsholder med stor, faglig tyngde kombinert med praktisk erfaring.

Cecilie Ystenes foredrag kan holdes på norsk og engelsk.

  Cecilie Ystenes foredrag

  Mental Styrketrening

  • Foredraget tar for seg teknikker og verktøy som leder til optimale prestasjoner! I tillegg deler Cecilie sine erfaringer og dialoger med noen av verdens beste prestasjonskulturer og deres best practice.
  • Målet med foredraget er at du skal sitte igjen med konkret kunnskap og verktøy som du kan benytte deg av i hverdagen for å oppleve større mestring og prestere bedre.
  • Temaer Cecilie tar opp i dette tankevekkende foredraget er: Filosofi – Kommunikasjon – Fokus – Motivasjon – Selvtillit.

   

  Cecilie Ystenes foredrag

  Ingen Vinner alene

  • “I min verden er alle sine egne ledere og beslutningstakere. Du må eie dine valg uansett hva du jobber med eller hva din rolle er, men det er viktig å vite at ingen vinner alene”
   I dette foredraget beskriver Cecilie hva som skaper godt samspill og samstemthet i team og bedrifter. Et team er med andre ord kun et team dersom det oppfører seg slik.
  • Målet med foredraget er at du som lytter skal sitte igjen med kunnskap og inspirasjon til å bygge videre på den gode lagfølelsen i det selskapet eller laget du er en del av.
  • Foredraget skreddersys til oppdragsgiver!
  • Temaer inkludert er følgende:
   – “Kultur kommer før prestasjon”
   – Betydningen av Lojalitet
   – Tillit og empati
   – Konflikter – positivt eller negativt?
   – Fokus – endrer seg under press, lær hvordan å holde hodet kaldt!

   

  Cecilie Ystenes foredrag

  Mestre stress!

  • En av de viktigste årsakene til at vi opplever negativt stress er at vi gjør oppgaver og hendelser viktigere enn de er.
  • Cecilie mener at det blir viktigere og viktigere i dagens samfunn å fylle på ”energitanken” oftere, ettersom vi er mer pålogget nå enn vi har vært tidligere.
  • I dette foredraget snakker Cecilie om hvorfor det er essensielt å ta hvile på alvor, samt trene på teknikker som har til hensikt å øke energi!
  • Vi vet at spenningsnivået påvirker prestasjonene våre. Er du flink til å hvile? Og hva er god hvile egentlig?
  • Sitt igjen med en større forståelse av hvordan negativt stress påvirker oss, og lær metoder for hvordan du og din bedrift kan være i forkant for å sørge for god helse og ivareta ledere og medarbeidere som presterer over tid!
Dette sier kunder som har opplevd foredrag med Cecilie Ystenes

Les mer...

Foredragsholdere relatert til

Foredragsemner med Cecilie Ystenes