Lasting innhold ...

Dag Otto Lauritzen

Dag Otto Lauritzen

Etter en alvorlig ulykke har han vunnet en Tour de France etappe, vunnet NM og mye mer. Han er motivasjonen selv!

Trenger du og dine medarbeidere litt ekstra motivasjon og inspirasjon i en travel hverdag? Syklisten, mosjonisten, danseløven og mesternes mester, Dag Otto Lauritzen, kan hjelpe deg! 

– Alt er mulig! Det umulige tar bare litt lenger tid, sier Dag Otto.

UFORPLIKTENDE FORESPØRSEL

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpliktende.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Uansett hvilket forhold du har til sykling, kan et Dag Otto Lauritzen foredrag lære deg og dine medarbeidere mye om betydningen av å sette seg mål, konsentrere seg, og finne vilje og motivasjon til å gjennomføre og nå målene.

Dag Otto Lauritzen skrev sitt navn inn i norsk sykkelsports historie med gullskrift da han som første nordmann vant en etappe i verdens hardeste og mest prestisjefylte etapperitt – Tour de France.

Seieren kom bare sju år etter at Dag Otto nesten mistet det ene benet i en fallskjermulykke. 23 år gammel var han ferdig utdannet politimann og fallskjermjeger i militæret. Under en repetisjonsøvelse ble han stygt skadet i det høyre beinet på et rutinemessig dropp.

For å trene seg opp igjen brukte han sykkel, men det var først under rekonvalesensen i 1980 og 1981 at Dag Otto satt seg på en racersykkel for første gang – 23 år gammel. Dag Ottos kamp for å komme på bena igjen resulterte i en rekordrask sykkelkarrière. I løpet av bare fire år ble han norsk mester, to ganger nordisk mester og bronsevinner i OL i Los Angeles. Siden kom både etappeseier i Tour de France, seier i verdenscupritt og etapperittet Tour de Trump i USA, samt etappeseier i Spania Rundt.

I dag er Dag Otto sykkelkommentator for TV 2. I februar 2009 vant han NRKs tv-serie Mesternes Mester, hvor han slo Stian Grimseth i finalen. Våren 2010 og 2013 var Dag Otto aktuell med TV2-programmet På hjul med Dag Otto, hvor han og Kristian Ødegård syklet rundt i Europa sammen med utvalgte gjester.

Han har også blant annet skrevet bøkene «I form med Dag Otto», «Viljestyrke» og «På tur med Dag Otto».

Dag Otto Lauritzen foredrag holdes på norsk.

  Dag Otto Lauritzen foredrag

  Alt er mulig!

  Litt drahjelp til å gjennomføre et krevende prosjekt eller takle andre utfordringer på jobben, fritiden eller privatlivet? Bli motivert av mesternes mester!

  •  – Alt er mulig! Det umulige tar bare litt lenger tid, sier Dag Otto Lauritzen blant annet i sitt foredrag om hvordan man kan ta tak i seg selv og sine omgivelser når man vil nå nye mål og prestere noe ekstra. Han snakker av erfaring. Som sykkelrytter vant Dag Otto store triumfer, men møtte også mange motbakker – i dobbelt forstand.
  • Utgangspunktet var egentlig umulig: I en fallskjermulykke mistet Dag Otto nesten benet. Det var bare han selv som så at det også lå muligheter i den fortvilte situasjonen. Et drøyt år etter ulykken vant han B-NM i sykling, og årene etterpå ble han norsk mester, to ganger nordisk mester, bronsevinner i OL, Norges første etappevinner i Tour de France og vinner av USAs største etapperitt, Tour de Trump.
  • Men Dag Otto måtte også takle mange skuffelser i karrièren. To ganger var han ørsmå marginer fra å bli verdensmester. Velten i innspurten i Japan i 1990 er rangert blant de bitreste nederlag i sykkelsportens historie….
  • Hvordan han reiste seg igjen? Oppskriften er like enkel som den er vanskelig: – Fokus og vilje er nøkkelen når motbakkene kommer, sier Dag Otto.
Dette sier kunder som har opplevd foredrag med Dag Otto Lauritzen

Les mer...

Foredragsholdere relatert til

Foredragsemner med Dag Otto Lauritzen