Tlf. 911 16 989

Få hjelp av våre profesjonelle rådgivere
profile-cover-generic-06

Alt er mulig - det umulige tar bare litt lenger tid

Dag Otto Lauritzen

Dag Otto Lauritzen

Tidl. proffsyklist, danseløve, sykkelkommentator for TV 2 og vinner av Mesternes Mester tar motivasjon til nye høyder!

Forespør enkelt om pris og dato

4.5 ut av 5 stjerner

"Veldig bra utført av Dag Otto. Budskapet er relevant og Dag Otto formidler historien sin på en meget god måte."

Folkehelsekoor Jens Harald Garden - Askøy Kommune Vis alle referanser

Et foredrag med Dag Otto Lauritzen gir deg:

 • En fantastisk inspirerende foredragsholder som river med seg enhver forsamling.
 • Inspirerende budskap om måloppnåelse.
 • Underholdende og levende formidling til ettertanke.
Uforpliktende forespørsel på Dag Otto Lauritzen

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Om Dag

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referanser

Forespør enkelt om pris og dato

Trenger du og dine medarbeidere litt ekstra motivasjon og inspirasjon i en travel hverdag? Syklisten, mosjonisten, danseløven og mesternes mester, Dag Otto Lauritzen, kan hjelpe deg!

– Alt er mulig! Det umulige tar bare litt lenger tid, sier Dag Otto.

Et foredrag med Dag Otto Lauritzen gir deg:

 • En fantastisk inspirerende foredragsholder som river med seg enhver forsamling.
 • Inspirerende budskap om måloppnåelse.
 • Underholdende og levende formidling til ettertanke.

Uansett hvilket forhold du har til sykling, kan et foredrag med Dag Otto Lauritzen lære deg og dine medarbeidere mye om betydningen av å sette seg mål, konsentrere seg, og finne vilje og motivasjon til å gjennomføre og nå målene.

Dag Otto Lauritzen skrev sitt navn inn i norsk sykkelsports historie med gullskrift da han som første nordmann vant en etappe i verdens hardeste og mest prestisjefylte etapperitt – Tour de France.

Seieren kom bare sju år etter at Dag Otto nesten mistet det ene benet i en fallskjermulykke. 23 år gammel var han ferdig utdannet politimann og fallskjermjeger i militæret. Under en repetisjonsøvelse ble han stygt skadet i det høyre beinet på et rutinemessig dropp.

For å trene seg opp igjen brukte han sykkel, men det var først under rekonvalesensen i 1980 og 1981 at Dag Otto satt seg på en racersykkel for første gang – 23 år gammel. Dag Ottos kamp for å komme på bena igjen resulterte i en rekordrask sykkelkarrière. I løpet av bare fire år ble han norsk mester, to ganger nordisk mester og bronsevinner i OL i Los Angeles. Siden kom både etappeseier i Tour de France, seier i verdenscupritt og etapperittet Tour de Trump i USA, samt etappeseier i Spania Rundt.

I dag er Dag Otto sykkelkommentator for TV 2 og  Oberst i Kompani Lauritzen. I februar 2009 vant han NRKs TV-serie Mesternes Mester, hvor han slo Stian Grimseth i finalen. Våren 2010 og 2013 var Dag Otto aktuell med TV2-programmet På hjul med Dag Otto, hvor han og Kristian Ødegård syklet rundt i Europa sammen med utvalgte gjester.

Et foredrag med Dag Otto Lauritzen gir deg underholdende og levende formidling til ettertanke.

Han har også skrevet seks bøker om blant annet mosjon for nybegynnere, viljestyrke og tips for syklister.

Dag Otto Lauritzens foredrag holdes på norsk.

Fotograf: May Elin Aunli.

Vis foredrag med Dag Otto Lauritzen
Dag Otto Lauritzen foredrag

Alt er mulig!

Litt drahjelp til å gjennomføre et krevende prosjekt eller takle andre utfordringer på jobben, fritiden eller privatlivet? Bli motivert av mesternes mester!

 •  – Alt er mulig! Det umulige tar bare litt lenger tid, sier Dag Otto Lauritzen blant annet i sitt foredrag om hvordan man kan ta tak i seg selv og sine omgivelser når man vil nå nye mål og prestere noe ekstra. Han snakker av erfaring. Som sykkelrytter vant Dag Otto store triumfer, men møtte også mange motbakker – i dobbelt forstand.
 • Utgangspunktet var egentlig umulig: I en fallskjermulykke mistet Dag Otto nesten benet. Det var bare han selv som så at det også lå muligheter i den fortvilte situasjonen. Et drøyt år etter ulykken vant han B-NM i sykling, og årene etterpå ble han norsk mester, to ganger nordisk mester, bronsevinner i OL, Norges første etappevinner i Tour de France og vinner av USAs største etapperitt, Tour de Trump.
 • Men Dag Otto måtte også takle mange skuffelser i karrièren. To ganger var han ørsmå marginer fra å bli verdensmester. Velten i innspurten i Japan i 1990 er rangert blant de bitreste nederlag i sykkelsportens historie….
 • Hvordan han reiste seg igjen? Oppskriften er like enkel som den er vanskelig: – Fokus og vilje er nøkkelen når motbakkene kommer, sier Dag Otto.

Referanser

Dag Otto har en fantastisk formidlingsevne som inspirerte alle våre ansatte! Foredraget ga både latter og motivasjon for alle til å nå målene sine. Vi kan på det sterkeste anbefale Dag Otto Lauritzen som konferansier og foredragsholder :)

Anette Hansen, Ff

Lørenskog kommune

"Veldig bra utført av Dag Otto. Budskapet er relevant og Dag Otto formidler historien sin på en meget god måte."

Folkehelsekoor Jens Harald Garden

Askøy Kommune

Veldig bra historie og godt foredrag.

Anne Wolfe Liljegren

Finansforbundet

Veldig interessant foredrag, foredragsholder holder tråden hele tiden og engasjerer publikum. Skapte mange gode øyeblikk med latter og god humor. Han var flink og hadde god formidlingsevne. Utelukkende positive tilbakemeldinger fra publikum, vi er svært fornøyd med arrangementet.

Gyrid Sollesnes, Helsefagarbeider

Fagforbundet

Dag Otto er et fyrverkeri av motivasjon og inspirasjon. Foredraget var meget godt og svært passende til vårt tema ifm vår kickoff 2024.

Lars Erik Lunøe

Telenor

"Veldig sporty av Dag Otto å stille opp på leik på scena i tillegg til foredrag. Salen var fylt av litt beduggete studenter, men Dag Otto holdt et fantastisk foredrag og greide å få med seg alle mann."

Guro Stokseth, Student

Industrikontakten, H.M. Aarhønen- Bygningslinjens forening, NTNU

Foredraget var utrolig inspirerende og foredragsholder var nær og personlig.

Georg Mikkelborg Solheim

Bufetat

"Vanvittig bra! Fikk veldig mye positiv tilbakemeldinger fra studentene."

Ms Heidi Haga

UiA Fadderstyret

"Dag Otto hadde god kontakt med publikum. Han traff hver og en med sitt budskap, samtidig snakket han til fellesskapet og "hjelperytterne". Han formidlet flere gode "leveregler" og kom med faktaopplysninger som understreker han uttalelser. I tillegg byr han på seg selv, og bruker sine erfaringer til "advarsel" for andre. "Øyeblikket er over pappa!" Det ble en god balanse mellom fellesskap og det individuelle. Han viste intreresse for vårt arrangement. I tillegg tok han seg god tid."

Lena Botn, Lærer

Haukelirennet

Fantastisk foredrag med mange gode historier og viktige budskap som passer til alle ansatte. Supermotiverende tips og mye humor fra en mann med svært spennende livserfaringer. To tomler opp!

Oskar Lacy Corral

Sto Norge AS

"Herlig menneske med masse positiv energi. Interessant budskap og med gode paralleller til vår egen hverdag."

Rune Pollestad, Nasjonal Salgssjef

Grilstad AS

Inspirerende foredrag og karismatisk foredragsholder. Dag-Otto er en fantastisk person med en spennende historie som fenger publikum.

Erik Ullhaug Olsen

Kongsberg Defence & Aerospace

Veldig bra og inspirerende foredrag. Lokalene var fylt med latter og god stemning.

Mari Kvindesland Olsen, HR Graduate

Subsea 7

Et gjennomført, engasjerende, spennende og interessant foredrag som passet for alle. Vi hadde både barn, ungdom og voksne i salen. Veldig godt å høre på foredragsholdere som ikke er avhengig av manus.

Biblioteksjef Johanne Fossland

Høylandet kommune

Fantastisk inspirerende og motiverende foredrag av Dag Otto som passet perfekt til vårt arrangement!

Ingrid Helen Svela

Handelshøyskolen BI Stavanger

Foredragsholder Dag Otto er veldig lett å forholde seg til. Ikke antyding til kjendis og eller primadonnanykker. Takk for veldig grei gjennomføring!

Landbrukets Dag SA

Inspirerende og utrolig bra foredrag. Rekord i antall påmeldte. For en historie Dag Otto forteller. Vi har fått enormt mange positive tilbakemeldinger fra våre medlemmer. Alle er superfornøyde. Dag Otto er en god formidler, der han forteller sin historie på en inspirerende, god måte, krydret med humor. Historien, og det han forteller er veldig relevant, og vi kan ta det med oss, personlig og i jobben våres i skole og barnehage. Alt i alt en gøy, inspirerende og motiverende kveld, som overgikk alle våre forventninger.

Anne Torhild Andersen

Bergen Kundeservice forum

Dag Otto er alltid fantastisk!

Elin Grønlie Nilsen, Event Manager

Visma Enterprise AS

Fantastisk foredrag av en utrolig fin person. Full kinosal ca 230 mennesker og enormt gode tilbakemeldinger fra publikum og fra avisen.

Stian olsen

Familienshus

Et veldig bra foredrag som passet perfekt her i Vennesla. Dag Otto er folkelig og jordnær mann og når ut til alle.

Ida Svenningsen

Vigeland Hovedgård

Var fint, Dag Otto leverte som forventet.

Rune Vold

Viken Fylkeskommune

Veldig bra gjennomført! Interessant, morsomt og menneskelig! Fått mange gode tilbakemeldinger fra gjestene som var til stedet.

Line Merethe Hansen

AOF Fagskolen

Fint og "nedpå" samtidig som det inspirerte.

Stein Vidar Loftås

SpareBank 1 Nord-Norge

Foredraget passet alle våres ansatte på tvers av yrkesgrupper. Skikkelig inspirasjon før et nytt skoleår, bare gode tilbakemeldinger.

Frank Bruheim

Kvadraturen videregående skole

Særdeles godt gjennomført foredrag av Dag Otto. Han har en veldig god formidlingsevne og en utrolig inspirerende historie. Dette foredraget passet perfekt inn i vårt øvrige kursopplegg.

Glenn Jacobsen

Skanska Norge AS

Vi fikk et kjempeflott foredrag av Dag Otto og alle ansatte har bare gitt veldig positive tilbakemeldinger på dette. Meget vellykket.

Lars Arne Ellefsen

Byggmestre Erling Skipnes AS

Dag Otto er en inspirasjonskilde og dyktig formidler. Han leverte et foredrag over våre forventninger. Anbefales!

Anita Koot

Scandinavia Tours Reisegnister AS

Veldig bra og inspirerende foredrag. Utrolig stor interesse, med over 200 oppmøtte!

Login Linjeforening

Login Linjeforening

Fantastisk! Hyggelig flink og et forbilde for mange. Gode tilbakemeldinger fra publikum. Supert at han ennå har tid til å drive med dette.

Eilef Tjølsen

Rogaland Driftsoperatør Forening

Veldig fornøyd med foredraget til Dag Otto!! :) Det var spot on Vi også gi ros for den positive innstillingen

Anne Lene Söder

Signaturhagen
Uforpliktende forespørsel på Dag Otto Lauritzen

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Eller ring til oss på

Tlf: 911 16 989
Dag Otto Lauritzen
Dag Otto Lauritzen

4.5 ut av 5 stjerner

"Veldig bra utført av Dag Otto. Budskapet er relevant og Dag Otto formidler historien sin på en meget god måte."

Folkehelsekoor Jens Harald Garden - Askøy Kommune Vis alle referanser

Foredragsemner med Dag Otto Lauritzen