Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
profile-cover-generic-06

Motivasjon til å levere hver dag

Daniel Osen

Daniel Osen

Erfaren og engasjerende formidler gir deg verktøy til å skape mer motivasjon i hverdagen.

Forespør enkelt om pris og dato
Uforpliktende forespørsel på Daniel Osen

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
About icon

Om Daniel

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referanser

Books icon

Bøker

Forespør enkelt om pris og dato

Resultater skapes ikke over natten. Hva motiverer deg i hverdagen? På hvilket nivå ønsker du å levere, enten det er jobb, fritid, aktivitet eller kun for deg selv?

Et foredrag med Daniel Osen gir deg:

  • Ny og aktuell forskning formidlet på en forståelig og underholdende måte.
  • Enkle metoder for hvordan man trigger den indre motivasjonen.
  • En engasjerende og jordnær formidler.

Daniel Osen er en engasjerende foredragsholder med bakgrunn fra 7 år i forsvaret. Han har bachelor i beredskap og krisehåndtering og i dag jobber han i statlig sektor, samtidig som han studerer personvern. Han har skrevet en rekke artikler og inviteres ofte som gjest på noen av de mest aktuelle podcastene i Norge, hvor han formidler forskning og studier om motivasjon.

Daniel brenner for motivasjonspsykologi og er snart aktuell med en ny bok om motivasjon. Boken er i verste fall en videreformidling av forskning, studier og undervisning, men i beste fall inneholder underholdende tekst som skal tar deg fra A til Å gjennom motivasjon, refleksjon og konkrete råd fra psykologer, mentaltrenere og de som har forsket på motivasjon. 

Daniel har et nøktern og jordnært standpunkt for å formidle at ting ikke skjer over natten. Du vil ikke få høre om «7 steg til en slankere kropp» eller «hemmeligheten bak suksessen» hos han. Han gir deg realistiske metoder som vil hjelpe deg med å holde motivasjonen oppe over tid. 

Fra Forsvaret har han lang erfaring med sikkerhet, samt at han formelt innehar sikkerhetslederkurs, datasikkerhetsleder og avdelingens sikkerhetsleder-kurs i regi av Nasjonal Sikkerhetsmyndighet (NSM) og Telenor med gjester av Forsvaret, politi, PST og departementene. Med dette har han et bredt nettverk innen motivasjon og sikkerheten som han med glede gjengir kunnskap fra. 

I 2021 ga han ut boken «Motivasjon – Å fortsette når du vil gi deg» (Kolofon Forlag AS), som viser Daniel Osens breddeforståelse av motivasjonsteorier fra forskning, studier, litteratur, motiverende sitater og historier.

Vis foredrag med Daniel Osen
Daniel Osen foredrag

Motivasjonspsykologi for folk flest

  • I dette foredraget får du ny forskning om motivasjonspsykologi formidlet på en lettfattelig og underholdende måte. 
  • Daniel Osen gir deg metoder, gode råd og tips til å skape mer motivasjon i din hverdag. Foredraget er basert på empirisk forskning og studier.
Daniel Osen foredrag

Grunnleggende personvern og sikkerhet for deg og din bedrift

  • Folk bryr seg generelt lite om mye som har med informasjonssikkerhet og personvern å gjøre. Daniel har laget sin egen «form» for videreformidling av kunnskap, og henter elementer fra andre flinke foredragsholdere og forskning.
  • Med bakgrunn fra sikkerhet i forsvaret har Daniel Osen mye erfaring å by på.
  • På en forståelig og engasjerende måte gir han deg tips og metoder for å sikre godt personvern.

Referanser

Daniel Osen hadde eit godt foredrag tilpassa til publikumet. Han appellerte godt, brukte humor og formidla bodskapen på ein god måte. Daniel brukte også publikum for formidling i form av “eksperiment” noko som gav foredraget “det lille ekstra”. Veldig bra!

Felicia Nordpoll

Aqua Tecta

Vi i Mint Media kan varmt anbefale Daniel Osen videre til andre selskaper som ønsker en avslappet prat rundt motivasjon – på en annerledes, underholdende og lærerik måte.

Nikolai Emil Bakka

Mint Media AS

Motivasjon - Å fortsette når du vil gi deg (2021)

Siden bokens første bokstav ble ført med penn i 2014 har Osen ønsket å vise sin breddeforståelse av motivasjonsteorier fra forskning, studier, litteratur, motiverende sitater og historier. Samt det han mener er det viktigste med boken, – Nemlig menneskers ufiltrerte og ekte historier. Noen er helt vanlig med vanlig jobb og et A4-liv, mens andre har små eller store problemer de har måtte stå ovenfor.
De færreste av oss er kjendiser, rike, eller er en del av kongefamilien. Derfor treffer denne boken dødelige mennesker som spiser fredagstaco mens de ser på Farmen, 71° nord, eller annen underholdnings-tv.

Norli.no
Uforpliktende forespørsel på Daniel Osen

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Eller ring til oss på

Tlf: 911 16 989

Foredragsemner med Daniel Osen