Tlf. 911 16 989

Få hjelp av våre profesjonelle rådgivere
profile-cover-generic-01-blue

Motivasjon til å levere hver dag

Daniel Osen

Daniel Osen

Erfaren og engasjerende formidler som gir deg verktøy til å skape mer motivasjon i hverdagen.

Forespør enkelt om pris og dato
Uforpliktende forespørsel på Daniel Osen

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Om Daniel

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referanser

Books icon

Bøker

Forespør enkelt om pris og dato

Resultater skapes ikke over natten. Hva motiverer deg i hverdagen? På hvilket nivå ønsker du å levere, enten det er jobb, fritid, aktivitet eller kun for deg selv?

Daniel har et nøktern og jordnært standpunkt for å formidle at ting ikke skjer over natten. Du vil ikke få høre om “7 steg til en slankere kropp” eller “hemmeligheten bak suksessen” hos han. Han gir deg realistiske metoder som vil hjelpe deg med å holde motivasjonen oppe over tid. 

Et foredrag med Daniel Osen gir deg:

 • Ny og aktuell forskning formidlet på en forståelig og underholdende måte.
 • Enkle metoder for hvordan man trigger den indre motivasjonen.
 • En engasjerende og jordnær formidler.

Daniel Osen er en engasjerende foredragsholder med bakgrunn fra 7 år i Forsvaret, hvor han blant annet har vært etterforsker, etterretningsspesialist, stasjonssjef og instruktør i FN. Han har bachelorgrad i beredskap og krisehåndtering fra Politihøgskolen, og mastergrad i etterretning og internasjonal sikkerhet. Han jobber i dag som personvernrådgiver i et privat selskap mens han gjennomfører en toårig utdanning i idrettspsykologi og pedagogikk hos NTNU med Olympiatoppen. Han har også nylig vært å se i TVNorge programmet “Jaget”, hvor han var en del av teamet med etterforsknings og bakkejegere.

Daniel Osen forsker på mental trening i beredskapsyrker og brenner for motivasjonspsykologi. I 2023 var han blant annet på Island for å sammenligne “Nordiske mentale modeller” som kan gi beredskapsyrker som brann, politi, ambulanse og forsvar nye teknikker for å håndtere stress.

Fra Forsvaret har Daniel lang erfaring med sikkerhet. Han har sikkerhetslederkurs, datasikkerhetsleder og avdelingens sikkerhetsleder-kurs i regi av Nasjonal Sikkerhetsmyndighet (NSM), hvor Telenor med gjester av Forsvaret, politi og departementene var bidragsytere. Med dette har han et bredt nettverk innen motivasjon og sikkerhet som han med glede gjengir kunnskap fra. Ved å være leder for personell i Forsvaret, samt etterforske alvorlige straffbare forhold har han tilegnet seg kunnskap om ledelse, ansvar og hvordan mennesker reagerer i alvorlige og stressende situasjoner.

I 2021 ga han ut boken “Motivasjon – Å fortsette når du vil gi deg” (Kolofon Forlag AS), som raskt ble populær, og viser Daniel Osens breddeforståelse av motivasjonsteorier fra forskning, studier og litteratur. Boken tar deg fra A til Å gjennom motivasjon, refleksjon og konkrete råd fra psykologer og mentaltrenere med doktorgrad i prestasjons- eller idrettspsykologi. Daniel har laget en rød tråd med historier fra ekte mennesker som deg og meg. I dag holder han foredrag om boken samt er 1 til 1 mentaltrener for golfspillere, håndballspillere og skiløpere på nasjonalt og internasjonalt nivå i toppidrett.

Vis foredrag med Daniel Osen
Daniel Osen foredrag

Motivasjonspsykologi for folk flest

 • Ønsker din bedrift et motivasjonsforedrag med faglig forankring og dype fakta?
 • I dette foredraget får du ny forskning om motivasjonspsykologi formidlet på en lettfattelig måte. 
 • Daniel Osen gir deg metoder, gode råd og tips til å skape mer motivasjon i din hverdag. Foredraget er basert på empirisk forskning og studier.

Foredraget kan holdes på norsk og engelsk.

Daniel Osen foredrag

God tilbakemeldingskultur

 • Har du tenkt over hvordan du gir, og tar imot tilbakemeldinger?
 • Uten gode tilbakemeldinger på jobben vi gjør, blir det vanskelig å vite hvordan vi skal forbedre oss. Derfor er det kritisk å danne en god tilbakemeldingskultur på arbeidsplassen.
 • Daniel gir virksomheten din verktøy for å forbedre arbeidsmiljøet og for å takle tilbakemeldingsvegring.
 • Mange synes det kan være vondt å både få – og gi – tilbakemeldinger, men med relativt enkle grep og triks kan du forbedre miljøet på jobb ved å være mer direkte, og bruke metoder for å bli mer mottakelig.

Foredraget kan holdes på norsk og engelsk.

Daniel Osen foredrag

Søvn - Nøkkelen til en bedre hverdag

 • Hvorfor bør fokus på søvn implementeres i det daglige HMS-arbeidet på arbeidsplassen?
 • Mental trening er i vinden om dagen. Det forskning likevel viser er at alt fra angst og depresjon, til fysiske plager, kan “kureres” med god søvn.
 • Hvordan kan fokus på søvn få ned sykefraværet?
 • Søvn er omtalt av mange fagpersoner som “den største søvnmangelpandemien” spesielt hos unge voksne og ungdom.
 • Men det finnes konkrete tiltak som kan gjøre hverdagen og helsen bedre. Daniel Osen tar deg gjennom noen gode steg og konkrete verktøy.

Foredraget kan holdes på norsk og engelsk.

Daniel Osen foredrag

Grunnleggende personvern og sikkerhet for deg og din bedrift

 • Folk bryr seg generelt lite om mye som har med informasjonssikkerhet og personvern å gjøre. Daniel har laget sin egen “form” for videreformidling av kunnskap, og henter elementer fra andre flinke foredragsholdere og forskning.
 • Med bakgrunn fra sikkerhet i forsvaret har Daniel Osen mye erfaring å by på.
 • På en forståelig og engasjerende måte gir han deg tips og metoder for å sikre godt personvern.

Foredraget kan holdes på norsk og engelsk.

Referanser

Engasjert og med god forståelse av oppdraget. Godt grunnlag at han var nysgjerrig på oss som organisasjon

Tom Hedalen

Statens vegvesen

Foredraget til Daniel var bra. Han hadde flere gode poenger og snakket om emner som interesserer og er nyttig for mennesker i kundeservice. Han brukte eksempler fra eget liv og forskning, som gjorde foredraget mer interessant og kjekt å høre på. Snakket til tider litt fort. Så ved å senke farten litt, så vil det være enklere for en stor forsamling å følge med, samt han vil få understreket poengene sine på en bedre og tydeligere måte. Han har fin humor og fremføring på scenen, snakker tydelig og høyt, så det var bra!

Bjørn Bohne

Bergen Kundeservice forum

Daniel Osen hadde eit godt foredrag tilpassa til publikumet. Han appellerte godt, brukte humor og formidla bodskapen på ein god måte. Daniel brukte også publikum for formidling i form av “eksperiment” noko som gav foredraget “det lille ekstra”. Veldig bra!

Felicia Nordpoll

Aqua Tecta

Vi i Mint Media kan varmt anbefale Daniel Osen videre til andre selskaper som ønsker en avslappet prat rundt motivasjon – på en annerledes, underholdende og lærerik måte.

Nikolai Emil Bakka

Mint Media AS

Full av energi og entusiasme! Perfekt til «rett etter lunsj»!

Stein E. Seim

Centrum trafikkskole

Bra engegemang fra Daniel føre foredraget. Fin att han snakket med meg slik att han kunde optimalisera sitt foredrag så att det passade in till oss. Mange gode liknelser som var lett før personalet vårt att skjønne. Bra att han talade og la til en del uttalanden på ett ungt språk. Det var gøy og lettsamt med bra blandning av forskning. Det gikk lite fort till tider, men det gjorde også att energin hans kom igennom.

Johanna Jespersen

Max Norway AS

Motivasjon - Å fortsette når du vil gi deg (2021)

Siden bokens første bokstav ble ført med penn i 2014 har Osen ønsket å vise sin breddeforståelse av motivasjonsteorier fra forskning, studier, litteratur, motiverende sitater og historier. Samt det han mener er det viktigste med boken, – Nemlig menneskers ufiltrerte og ekte historier. Noen er helt vanlig med vanlig jobb og et A4-liv, mens andre har små eller store problemer de har måtte stå ovenfor.
De færreste av oss er kjendiser, rike, eller er en del av kongefamilien. Derfor treffer denne boken dødelige mennesker som spiser fredagstaco mens de ser på Farmen, 71° nord, eller annen underholdnings-tv.

Norli.no
Uforpliktende forespørsel på Daniel Osen

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Eller ring til oss på

Tlf: 911 16 989

Foredragsemner med Daniel Osen