Lasting innhold ...

Erik Wold

Erik Wold

Konferansier, debattleder og TV-personlighet. Dette er en svært erfaren og stødig konferansier og debattleder!

Erik Wold er godt kjent for de fleste fra Norges mest sette TV-debattprogram, Debatten på NRK1. Er du på jakt etter en stødig, erfaren og profesjonell debatt- eller konferanseleder til ditt arrangement, er Erik Wold et sikkert valg.

UFORPLIKTENDE FORESPØRSEL

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpliktende.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Erik Wold har vært ansatt i NRK siden 1990. Han har vært journalist, vaktsjef og programleder for Dagsrevyen, samt programleder for en rekke profilerte programmer som Dagsnytt Atten, Morgennytt, Frokost-TV, Standpunkt, Aktuelt og RedaksjonEN.

Erik har ledet mange store direktesendinger i forbindelse med valg og nasjonale og internasjonale begivenheter. Med sin allsidige erfaring tilfører Erik ditt arrangement en ekstra trygghet. Både i forhold til deltakerne som skal på scenen, men også dersom det skulle dukke opp noen uforutsette hendelser.

Konferansier Erik Wold tar i mot opplegg på norsk.

  Konferansier Erik Wold 

  Debattledelse

  • Debattledelse handler om å holde tråden gjennom digresjoner. Om å improvisere, motivere og å kunne håndtere det uforutsette, sier Erik selv.
  • Moderatorens viktigste rolle i en debattsituasjon er å få frem essensen i budskapet og å få ut det beste av debattantene. Gi dem trygghet og rom til å fremføre sine synspunkter, samtidig som man passer klokken og holder kjøreplaner. Det gjelder både når panelet er stort og sammensatt, og for den skarpe duellen med bare to deltakere.

   

  Konferansier Erik Wold 

  Konferanse- og møteledelse

  • Erik er profesjonell og dyktig.
  • Konferansieren binder møtet sammen og sørger for fremdrift i henhold til tidsskjema.
  • En dyktig møteleder bidrar til variasjon, formidler, forklarer og har en helt sentral rolle i samspillet mellom scene og sal.
  • Arbeidsoppgavene inkluderer presentasjon av foredragsholdere og andre møtedeltakere, intervjuer (gjerne på storskjerm), praktisk informasjon og det som ellers må til for å skape et vellykket møte, konferanse eller kongress.
Dette sier kunder som har opplevd foredrag med Erik Wold

Les mer...

Foredragsholdere relatert til

Foredragsemner med Erik Wold