Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
profile-cover-generic-02-blue

Stødig, morsom, inspirerende og profesjonell TV-programleder og konferansier

Erik Wold

Erik Wold

Rutinert NRK-profil med lang erfaring som TV-programleder, konferansier og debattleder leder ethvert arrangement med stødig hånd!

Forespør enkelt om pris og dato

5 ut av 5 stjerner

"Vi har benyttet oss av Erik Wold sine tjenester på våre B2B-arrangement som samler et sted mellom 120-300 gjester, de siste 4 årene. Han gjør gode forberedelser og research, og er kreativ i sin dialog med oss som arrangør. Erik er alltid en engasjert og tilstedeværende konferansier og møteholder som det er enkelt å jobbe med. Han leverer ihht bestilling og ønske, og får med seg våre gjester på en inkluderende måte. Han skaper energi og bidrar til å øke stemningen i salen."

Fredrick Bråten Haugland, Markedssjef - Frisk Asker Hockey Vis alle referanser

En konferanse/programledelse med Erik Wold gir deg:

 • Underholdende , levende og sikker konferanse- og programledelse.
 • Trygghet og kvalitet i forberedelser og gjennomføring.
 • Spennende og kreativt samspill mellom scene og sal – og kamera.
Uforpliktende forespørsel på Erik Wold

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
About icon

Om Erik

Lecture icon

Erik tilbyr

References icon

Referanser

Forespør enkelt om pris og dato

Erik Wold er godt kjent for de fleste fra NRK-programmer som Frokost-TV, Debatten, Dagsrevyen, Dagsnytt 18 og utallige direktesendinger både på TV og radio. Er du på jakt etter en folkelig, inspirerende, stødig og profesjonell programleder, konferansier eller moderator til ditt arrangement, er Erik Wold det sikre valget.

En konferanse/programledelse med Erik Wold gir deg:

 • Underholdende , levende og sikker konferanse- og programledelse.
 • Trygghet og kvalitet i forberedelser og gjennomføring.
 • Spennende og kreativt samspill mellom scene og sal – og kamera.

De seneste årene har Erik Wold ledet en lang rekke store konferanser – som Luftfartskonferansen, Jernbaneforum, Avfallskonferansen, Nødnettdagene, NIBIO-konferansen, Bruktbilkonferansen, Schenkerforum, Virkes Handelskonferanse, Trøndelagsmøtet og Bike Expo, men også et stort antall debattmøter, valgmøter og kickoffs.

Dette siste pandemiåret har han også ledet store digitale konferanser og TV-sendinger – Sjømatdagene, Transport & Logistikk, Tannlegeforeningens landsmøte, Farmasidagene og NOBB-konferansen for å nevne noen. Erik er også en ettertraktet webinarleder og podcastprogramleder.

Som programleder og konferansier er Eriks viktigste oppgave – ved siden av å sørge for en profesjonell og trygg gjennomføring av arrangementet – å gjøre de andre deltagerne og bidragsyterne gode, og skape god stemning, i TV-studioet og foran kamera. Han tilbyr også kurs og veiledning til de som skal opptre foran kamera, holde presentasjon, delta i debatt eller selv skal lede et arrangement. Han er også en rutinert og kreativ sparringpartner i planleggingen av programmet.

Erik Wold kan både holde seriøsiteten og en rød tråd i programmet, men byr samtidig på underholdning og humor, og er en konferansier de fleste kan like, med sin lette og ledige væremåte.

Erik tar også oppdrag på engelsk

Vis foredrag med Erik Wold
Erik Wold foredrag

Jeg skal bare...

 • Irriterer du deg over medarbeidere og kollegaer som stadig utsetter oppgaver og gjøremål? Synes du at utsettelsesadferden skaper ineffektivitet i organisasjonen? Eller føler du skyld og skam når du selv utsetter ting?
 • Det er det ingen grunn til, mener mangeårig NRK-profil Erik Wold. I dette foredraget om prokrastinering tar han dere gjennom en adferd som vi alle kan kjenne oss igjen i. Hvorfor utsetter vi det vi skal og må gjøre? Og hvorfor aksepterer vi psykologenes og ekspertenes påstander om at det bare er negativt?
 • Han tar et oppgjør med fordømmelsen og de negative holdningene til prokrastinering og lærer deg hvordan du kan utsette med vett og bli både mer kreativ og effektiv.
 • Opplev et humoristisk og lærerikt foredrag, med en underholder som virkelig kan kunsten å få publikum til å kjenne seg igjen og reflektere over egen utsettelsesatferd i hverdagen.
Debattleder Erik Wold

Debattledelse

 • Debattledelse handler om å holde tråden gjennom digresjoner. Om å improvisere, motivere og å kunne håndtere det uforutsette, sier Erik selv.
 • Moderatorens viktigste rolle i en debattsituasjon er å få frem essensen i budskapet og å få ut det beste av debattantene. Gi dem trygghet og rom til å fremføre sine synspunkter, samtidig som man passer klokken og holder kjøreplaner. Det gjelder både når panelet er stort og sammensatt, og for den skarpe duellen med bare to deltakere.
Konferansier Erik Wold

Konferanse- og møteledelse

 • Erik er profesjonell og dyktig.
 • Konferansieren binder møtet sammen og sørger for fremdrift i henhold til tidsskjema.
 • En dyktig møteleder bidrar til variasjon, formidler, forklarer og har en helt sentral rolle i samspillet mellom scene og sal.
 • Arbeidsoppgavene inkluderer presentasjon av foredragsholdere og andre møtedeltakere, intervjuer (gjerne på storskjerm), praktisk informasjon og det som ellers må til for å skape et vellykket møte, konferanse eller kongress.
Erik Wold underholdning

Kleiven & Wold

 • Kleiven & Wold er tilbake etter pandemien –  mer humor, mer gla’skap, mer underholdning enn noen gang. Duoen er overklare for julebordsesongen, alle slags firmasamlinger, konferanser, kickoffs og back-to-the-office-samlinger.
 • Bjørn Kleivens intelligente bygdehumor formidles gjennom hans eventyrlige galleri av elleville figurer fra Kvakne-universet, den geskjeftige campingplasseiern og lokal-TV direktøren Hallvar Syversen, odelsjomfrua Gufrid, kokken Kåre Cook, Bendik Stuttfot og enda flere.
 • I samspill med NRK-profilen og programlederen Erik Wold i dress og slips skaper de stemning, fest, moro og liv.
 • Kleiven & Wold leverer skreddersydde opplegg, tilpasset ditt firma og ditt arrangement. De har mer enn gjerne med seg Kvakne Musikklag, bestående av en eller flere glade musikanter.  Og Erik tar naturligvis også ansvar som konferansier for den faglige delen av arrangementet der det er aktuelt.

Referanser

Erik Wold var konferansier på vårt Finansseminar og et meget behagelig bekjentskap. Det var en fornøyelse å få oppleve ham og hans, til fingerspissene, profesjonalitet. Tilbakemeldingene var overstrømmende positive, og vi ser frem til å benytte Erik ved senere anledninger.

Øivind Eriksen, Seniorrådgiver

Skatteetaten

"Erik presenterte panelet profesjonelt og ledet debatten med fast hånd og utfordret debattantene på en konstruktiv måte."

Mr. Bjørn Sætre

Bike Expo

"Gikk enda bedre enn vi hadde sett for oss!"

Gjermund Næss, Student

Petroleumskvelden

"Veldig profesjonell og behagelig."

Ine Kristensen, Bibliotekar

Rana Bibliotek

Erik har vært særdeles fornøyelig å ha med og gjøre før, under og etter debatten han ledet hos oss. Kan anbefales på det varmeste!

Prosjektkoordinator, Tord Apalvik

Nordlandsforskning

Erik utførte jobben på en proff måte som konferansier. Han lærte oss mye underveis om hvordan vi skulle forholde oss foran et kamera. Kan virkelig anbefale Erik til de som trenger en dyktig konferansier.

Trond Hegna

Norkart AS

Erik Wold er den breddfulle konferansieren som med vidd og visdom leder publikum gjennom arrangementet. Humor, skreddersøm, rutine og spontaniteti den skjønneste forening. Alltid en glede å dele scenen med helproffe og makeløst rause Erik Wold

Jon Niklas Rønning

Jon Niklas Rønning

Vi har benyttet oss av Erik Wold sine tjenester på våre B2B-arrangement som samler et sted mellom 120-300 gjester, de siste 4 årene. Han gjør gode forberedelser og research, og er kreativ i sin dialog med oss som arrangør. Erik er alltid en engasjert og tilstedeværende konferansier og møteholder som det er enkelt å jobbe med. Han leverer ihht bestilling og ønske, og får med seg våre gjester på en inkluderende måte. Han skaper energi og bidrar til å øke stemningen i salen.

Fredrick Bråten Haugland, Markedssjef

Frisk Asker Hockey

Vi klarte å gjennomføre en profesjonell heldigital konferanse som fremstod som en profesjonell TV-sending med Erik som programleder og konferansier. Hans solide erfaring og kompetanse som programleder ga oss en ro og trygghet som var avgjørende. Han evnet også å sette seg inn det faglige på en god måte. Erik har et behagelig vesen og er samtidig tydelig på hva som fungerer og ikke. Jeg kan anbefale ham på sterkeste!

Øyvind Skarholt, adm. dir.

Norsk Byggtjeneste

Læringskonferansen 2022 var nær ved å bli avlyst da omikronviruset dukket opp. I stedet fikk vi produsert en svært vellykket digital konferanse i TV-format. Dette hadde ikke vært mulig uten bistand fra Erik. Det har vært fantastisk å jobbe sammen med Erik!

Cecilie Hänninen, Voksenopplæringsforbundet.

Voksenopplæringsforbundet

Min erfaring med digitale konferanser med Erik Wold som programleder er svært gode! Organisasjonen vår hadde en konferanse med ca. 250 deltakere på ca. 35 ulike avdelinger, som Erik Wold ledet oss nært, profesjonelt og kunnskapsrikt gjennom. Det var 4 timer med topp team-building basert på dialog og involvering.

Erik Grefberg, adm. dir.

A-K Maskiner

Erik Wold ledet en debatt på SAMVER-konferansen-22 Vi hadde en god dialog med Erik før og under konferansen. Han ledet debatten på profesjonelt vis og vi fikk en god avslutning på en fin konferanse. Vi har fått mange gode tilbakemeldinger fra deltakere på konferansen - Erik Wold kan anbefales!

Unni Sjølyst-Kverneland

SAMVER - Samordning mot voldelig ekstremisme i regionen

Senter for seniorpolitikk har benyttet Erik Wold som konferanser på flere ulike seminarer og konferanser. Som vår konferansier er Erik profesjonell og godt forberedt. Med Erik på podiet blir det god stemning i salen, og han har en god dialog og et godt samspill med både innledere og publikum. Vi kan anbefale Erik Wold som konferansier/programleder.

Kari Østerud, Direktør

Senter for seniorpolitikk

Erik Wold var programleder for vårt årlige dommerseminar våren 2022. Seminaret ble gjennomført fem ganger med totalt nærmere 600 dommere fra alle landets domstoler. Wold bidro til å binde dagen sammen gjennom å introdusere og takke av foredragsholderne, og han ledet gode dialoger med enkelte av bidragsyterne. Hans profesjonelle og ledige stil løftet seminaret! Programledelse er et fag, og vi så verdien av å ha med oss en proff.

Elisabeth Mannsverk - Fagansvarlig, kompetanseutvikling dommere og ledere HR og Kommunikasjon

Domstoladministrasjonen
Uforpliktende forespørsel på Erik Wold

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Eller ring til oss på

Tlf: 911 16 989
Erik Wold
Erik Wold

5 ut av 5 stjerner

"Vi har benyttet oss av Erik Wold sine tjenester på våre B2B-arrangement som samler et sted mellom 120-300 gjester, de siste 4 årene. Han gjør gode forberedelser og research, og er kreativ i sin dialog med oss som arrangør. Erik er alltid en engasjert og tilstedeværende konferansier og møteholder som det er enkelt å jobbe med. Han leverer ihht bestilling og ønske, og får med seg våre gjester på en inkluderende måte. Han skaper energi og bidrar til å øke stemningen i salen."

Fredrick Bråten Haugland, Markedssjef - Frisk Asker Hockey Vis alle referanser

Foredragsemner med Erik Wold