Lasting innhold ...

EspenSimonsen

Espen O. Simonsen

Forfatter og coach med bakgrunn i Forsvaret. Mangler dere motivasjon eller sammenhold, da er dette den rette!

Livet handler ikke om hva som skjer deg, hva som blir sagt, eller gjort. Det handler om hvordan du velger å forholde deg til det! Espen O. Simonsen holder etterspurte foredrag og kurs innen temaer som samarbeid, mental styrke, kommunikasjon og prestasjon.

UFORPLIKTENDE FORESPØRSEL

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpliktende.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Espen O. Simonsen har 12 års erfaring fra Forsvaret, med 2 år i internasjonal tjeneste og 8 år som operatør, leder og instruktør for selektert personell ved en av forsvarets spisseste avdelinger.

I 2017 er han aktuell som programleder for TV2s nye storsatsning «ØYA» – en serie hvor deltakerne må samarbeide for å overleve, med Espens ekspertise om tilpasning, mestring og teamwork i spissen. Han har også vært ansvarlig for sikkerhet, ruteplanlegging og oppgaver i TV-produksjoner som: The Amazing Race Norge (TV2), Dual Survival (Discovery Channel), Den Siste Viking (TVNorge) og Lenket (NRK).

Espen har mange års erfaring fra salg, ledelse, teamarbeid og motivasjon i det private næringslivet. Hans personlige erfaringer og kompetanse på mennesker og deres reaksjoner i farlige, kritiske og utfordrende livssituasjoner er etterspurt og gjør han til en ettertraktet kurs- og foredragsholder.

I mange år har han også holdt forskjellige typer kommunikasjonskurs. Hans relasjonelle kompetanse blir jevnlig benyttet av Bufetat som familierådskoordinator i det kommunale barnevernet.

Espen gjør i tillegg en rekke oppdrag sammen med sin kone Bianca Simonsen. De har skrevet to bestselgende bøker som er solgt i nesten 50 000 eksemplarer om tap av ektefeller i ung alder, hvor krise, kjærlighet, glede og sorg belyses gjennom valg, tilstedeværelse og takknemlighet.

Espen holder foredrag på norsk og engelsk.

Les vårt intervju med Espen her

  Espen O. Simonsen foredrag

  Motivasjon er like varig som å dusje

  • Et foredrag som vil løfte selvfølelsen, inspirere den enkelte til et økt ansvarlig perspektiv og styrke samarbeidet.
  • Hva får oss mennesker til å tåle, mestre, prestere og lede oss selv på en god måte? Og hvordan kan vi bygge hverandre opp og spille hverandre gode?
  • Tilhørerne vil bli minnet om at motivasjon, glede og energi er ferskvare. Derfor vil de også bli gitt konkrete verktøy og øvelser for å styrke den personlige handlekraften, evnen til selvtenning!
  • Temaene i foredraget er relevant for alle som har en ambisjon om å leve fremfor kun å overleve. Altså, alle som ønsker å skape, prestere og bety noe.
  • Nøkkelen til å lykkes ligger i å alltid huske at du har det som skal til. Så lenge du reiser deg en gang mer enn du faller, så vil du alltid komme i mål.
  • Innholdet tilpasses kunden og kan leveres til arbeidslivet, lag og foreninger eller til skole og universitet.

   

  Espen O. Simonsen foredrag

  Sett, hørt og anerkjent! – Dine ansatte, din viktigste ressurs

  • Kunnskap om relasjoner er kanskje noe av det viktigste en leder kan inneha i dagens samfunn. Når produkt, pris og lokasjon er ikke lenger unikt, konkurransen stadig tiltar og kundene er mer bevisste og kunnskapsrike enn noen gang tidligere, er det menneskene som blir stående igjen som bedriftens viktigste ressurs.
  • Hvorfor gjør vi mennesker det vi gjør? Hva motiverer og inspirerer, og hva har motsatt effekt på dine ansatte, kollegaer og kunder.
  • Hvordan håndteres uenighet og konflikt på din arbeidsplass? Og hvordan kan dere i større grad jobbe sammen som et team?
  • Espen fokuserer på kommunikasjon, tilbakemeldingsstruktur og positiv forsterkning. Med bruk av verktøy og øvelser vil han lære deg grunnleggende coaching-metodikk og -ferdigheter som du og dine ansatte vil ha stor nytte og glede av både på arbeidsplassen og hjemme.
  • Temaet leveres også som hel- og halvdagskurs.

   

  Espen O. Simonsen foredrag

   Pårørendeperspektiv ved krise og alvorlig sykdom

  • Espen var Tones nærmeste pårørende gjennom fire år med oppturer og nedturer. Tone var bare 25 år gammel da legene fant svulsten. Da behandlingen ble stoppet etter to år hadde hun gått igjennom 3 store operasjoner og 57 cellegiftbehandlinger.
  • 30 år og enkemann måtte Espen finne seg selv på nytt, livet hadde stått på pause og holdt pusten. Da Tone døde 28 år gammel, forsvant også alt det kjente i Espens hverdag, han hadde vært pårørende. Nå var hun borte, han skulle leve videre.
  • Tone og Espens historie er dessverre ikke unik. Hver dag opplever mennesker at sykdom, ulykker og kriser snur opp ned på deres tilværelse.
  • Uansett om du står i krisen selv, utdanner deg til, eller er helsearbeider som møter mennesker som Espen og Tone i din hverdag vil dette være et nyttig foredrag. Espen deler usminket sine perspektiver og refleksjoner på en jordnær og lettfattelig måte noe som gir lærdom og ettertanke både på jobb og privat.

   

  Espen O. Simonsen foredrag

  Takknemlig tilstede

  Espen og samboer Bianca T. Vestvik har de seneste årene holdt utallige foredrag og kurs for fagmiljøer, næringslivstopper og politikere, samt motivasjonsforedrag for det åpne publikum.

  Samtidig har mange hundre norske par deltatt på deres kommunikasjonskurs, som de blant annet holder for ansatte i Forsvaret.

  • Dette er et jordnært og folkelig foredrag om hverdagsmagi. En bevisstgjøring i de små, men viktige valgene vi mennesker foretar oss daglig, både på jobb og privat.
  • Er du klar over den innvirkningen dine hverdagslige valg har på dine kolleger, kunder, venner og din familie? For ikke å snakke om deg selv!
  • Vet du egentlig hvor viktig nettopp du er? Og vet du hvor lite som skal til for at du skal ha det enda bedre?

  Vi kan love deg at du vil bli både beriket og berørt. Med humor, refleksjon og enkle verktøy vil dette garantert være et foredrag til ettertanke.

   

  Espen O. Simonsen foredrag

  Skreddersøm

  Espen skreddersyr gjerne både foredrag, kurs, seminar og workshops etter ditt ønske, innen følgende temaer:
  – kommunikasjon
  – takknemlighet og tilstedeværelse
  – motivasjon, inspirasjon og prestasjon
  – selvledelse og mestring
  – hvordan håndtere omstilling og endring
  – relasjonslære
  – kriseberedskap og – håndtering
  – Sorg og sorgarbeid
  – Pårørendeperspektiv ved alvorlig sykdom og krise

Dette sier kunder som har opplevd foredrag med Espen O. Simonsen

Les mer...

Foredragsholdere relatert til

Foredragsemner med Espen O. Simonsen