Lasting innhold ...

Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
profile-cover-generic-02-blue

Motiverende og fengende om holdning og innstilling

EspenSimonsen

Espen O. Simonsen

Forfatter og coach med bakgrunn i Forsvaret. Mangler dere motivasjon eller sammenhold, da er dette den rette.

Forespør enkelt om pris og dato

4.5 ut av 5 stjerner

"Espen er en sterk formidler, og løser oppdraget på en god måte. Han fenget tilhørerne, og klarer å formidle tøft stoff på en modig og varm måte. Jeg kan trygt anbefale Espen som foredragsholder."

Rikke Philippi, Prosjektleder, Verdensdagen for psykisk helse - Verdensdagen for psykisk helse Vis alle referanser
Uforpliktende forespørsel på Espen O. Simonsen

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
About icon

Om Espen

Lecture icon

Foredrag

Video icon

Video

References icon

Referanser

Forespør enkelt om pris og dato

Livet handler ikke om hva som skjer deg, hva som blir sagt, eller gjort. Det handler om hvordan du velger å forholde deg til det! Espen O. Simonsen holder etterspurte foredrag og kurs innen temaer som samarbeid, mental styrke, kommunikasjon og prestasjon.

Espen O. Simonsen har 12 års erfaring fra Forsvaret, med 2 år i internasjonal tjeneste og 8 år som operatør, leder og instruktør for selektert personell ved en av forsvarets spisseste avdelinger.

I 2017 er han aktuell som programleder for TV2s nye storsatsning «ØYA» – en serie hvor deltakerne må samarbeide for å overleve, med Espens ekspertise om tilpasning, mestring og teamwork i spissen. Han har også vært ansvarlig for sikkerhet, ruteplanlegging og oppgaver i TV-produksjoner som: The Amazing Race Norge (TV2), Dual Survival (Discovery Channel), Den Siste Viking (TVNorge) og Lenket (NRK).

Espen har mange års erfaring fra salg, ledelse, teamarbeid og motivasjon i det private næringslivet. Hans personlige erfaringer og kompetanse på mennesker og deres reaksjoner i farlige, kritiske og utfordrende livssituasjoner er etterspurt og gjør han til en ettertraktet kurs- og foredragsholder.

I mange år har han også holdt forskjellige typer kommunikasjonskurs. Hans relasjonelle kompetanse blir jevnlig benyttet av Bufetat som familierådskoordinator i det kommunale barnevernet.

Espen gjør i tillegg en rekke oppdrag sammen med sin kone Bianca Simonsen. De har skrevet to bestselgende bøker som er solgt i nesten 50 000 eksemplarer om tap av ektefeller i ung alder, hvor krise, kjærlighet, glede og sorg belyses gjennom valg, tilstedeværelse og takknemlighet.

Espen holder foredrag på norsk og engelsk.

Les vårt intervju med Espen her

Vis foredrag med Espen O. Simonsen

  Espen O. Simonsen foredrag

  Motivasjon er like varig som å dusje

  • Et foredrag som vil løfte selvfølelsen, inspirere den enkelte til et økt ansvarlig perspektiv og styrke samarbeidet.
  • Hva får oss mennesker til å tåle, mestre, prestere og lede oss selv på en god måte? Og hvordan kan vi bygge hverandre opp og spille hverandre gode?
  • Tilhørerne vil bli minnet om at motivasjon, glede og energi er ferskvare. Derfor vil de også bli gitt konkrete verktøy og øvelser for å styrke den personlige handlekraften, evnen til selvtenning!
  • Temaene i foredraget er relevant for alle som har en ambisjon om å leve fremfor kun å overleve. Altså, alle som ønsker å skape, prestere og bety noe.
  • Nøkkelen til å lykkes ligger i å alltid huske at du har det som skal til. Så lenge du reiser deg en gang mer enn du faller, så vil du alltid komme i mål.
  • Innholdet tilpasses kunden og kan leveres til arbeidslivet, lag og foreninger eller til skole og universitet.

   

  Espen O. Simonsen foredrag

  Sett, hørt og anerkjent! – Dine ansatte, din viktigste ressurs

  • Kunnskap om relasjoner er kanskje noe av det viktigste en leder kan inneha i dagens samfunn. Når produkt, pris og lokasjon er ikke lenger unikt, konkurransen stadig tiltar og kundene er mer bevisste og kunnskapsrike enn noen gang tidligere, er det menneskene som blir stående igjen som bedriftens viktigste ressurs.
  • Hvorfor gjør vi mennesker det vi gjør? Hva motiverer og inspirerer, og hva har motsatt effekt på dine ansatte, kollegaer og kunder.
  • Hvordan håndteres uenighet og konflikt på din arbeidsplass? Og hvordan kan dere i større grad jobbe sammen som et team?
  • Espen fokuserer på kommunikasjon, tilbakemeldingsstruktur og positiv forsterkning. Med bruk av verktøy og øvelser vil han lære deg grunnleggende coaching-metodikk og -ferdigheter som du og dine ansatte vil ha stor nytte og glede av både på arbeidsplassen og hjemme.
  • Temaet leveres også som hel- og halvdagskurs.

   

  Espen O. Simonsen foredrag

   Pårørendeperspektiv ved krise og alvorlig sykdom

  • Espen var Tones nærmeste pårørende gjennom fire år med oppturer og nedturer. Tone var bare 25 år gammel da legene fant svulsten. Da behandlingen ble stoppet etter to år hadde hun gått igjennom 3 store operasjoner og 57 cellegiftbehandlinger.
  • 30 år og enkemann måtte Espen finne seg selv på nytt, livet hadde stått på pause og holdt pusten. Da Tone døde 28 år gammel, forsvant også alt det kjente i Espens hverdag, han hadde vært pårørende. Nå var hun borte, han skulle leve videre.
  • Tone og Espens historie er dessverre ikke unik. Hver dag opplever mennesker at sykdom, ulykker og kriser snur opp ned på deres tilværelse.
  • Uansett om du står i krisen selv, utdanner deg til, eller er helsearbeider som møter mennesker som Espen og Tone i din hverdag vil dette være et nyttig foredrag. Espen deler usminket sine perspektiver og refleksjoner på en jordnær og lettfattelig måte noe som gir lærdom og ettertanke både på jobb og privat.

   

  Espen O. Simonsen foredrag

  Takknemlig tilstede

  Espen og samboer Bianca T. Vestvik har de seneste årene holdt utallige foredrag og kurs for fagmiljøer, næringslivstopper og politikere, samt motivasjonsforedrag for det åpne publikum.

  Samtidig har mange hundre norske par deltatt på deres kommunikasjonskurs, som de blant annet holder for ansatte i Forsvaret.

  • Dette er et jordnært og folkelig foredrag om hverdagsmagi. En bevisstgjøring i de små, men viktige valgene vi mennesker foretar oss daglig, både på jobb og privat.
  • Er du klar over den innvirkningen dine hverdagslige valg har på dine kolleger, kunder, venner og din familie? For ikke å snakke om deg selv!
  • Vet du egentlig hvor viktig nettopp du er? Og vet du hvor lite som skal til for at du skal ha det enda bedre?

  Vi kan love deg at du vil bli både beriket og berørt. Med humor, refleksjon og enkle verktøy vil dette garantert være et foredrag til ettertanke.

   

  Espen O. Simonsen foredrag

  Skreddersøm

  Espen skreddersyr gjerne både foredrag, kurs, seminar og workshops etter ditt ønske, innen følgende temaer:
  – kommunikasjon
  – takknemlighet og tilstedeværelse
  – motivasjon, inspirasjon og prestasjon
  – selvledelse og mestring
  – hvordan håndtere omstilling og endring
  – relasjonslære
  – kriseberedskap og – håndtering
  – Sorg og sorgarbeid
  – Pårørendeperspektiv ved alvorlig sykdom og krise

Espen Simonsen - Gripende, humoristisk og lærerikt

Espen Simonsen - Gripende, humoristisk og lærerikt

Vis foredrag med Espen O. Simonsen

Referencer

"MKS har brukt Espen Simonsen som foredragsholder og motivator på våre lærlingesamlinger, som stort sett er ungdom fra 18-22 år. Tilbakemeldingene fra ungdommene har blant annet vært; «Når Espen snakker MÅ vi bare følge med!» og «Espens foredrag har virkelig gitt meg noe å tenke på». MKS tror foredraget «Motivasjon, like varig som å dusje» treffer alle på en eller annen måte, uansett alder og ståsted i livet."

Lise L. Mandal, Opplærings- og KS leder

Maritimt Kompetansesenter Sørøst Norge

"Vi har vært så heldige å få Espen til å motivere deltagerne våre rett før de drar på ekspedisjon. Han har holdt flere foredrag for oss, hvor fokuset har vært å prestere mot alle odds og finne de rette verktøyene for å klare dette. Deltagerne har akkurat gått igjennom en avrusningsperiode og skal videre på en 3 måneder lang ekspedisjon, som er en krevende fysisk og mental tur for å ta tilbake livene deres. Foredraget til Espen har gitt de akkurat de verktøyene de trenger å ha med seg i sekken. Foredragene til Espen er gripende, humoristiske og veldig lærerike. Vi gleder oss alltid til Espen kommer og sprer håp og tro på at det ”umulige” er mulig."

Katrine Chi, Stifter av Veien Ut

Veien Ut

"Espen er en sterk formidler, og løser oppdraget på en god måte. Han fenget tilhørerne, og klarer å formidle tøft stoff på en modig og varm måte. Jeg kan trygt anbefale Espen som foredragsholder."

Rikke Philippi, Prosjektleder, Verdensdagen for psykisk helse

Verdensdagen for psykisk helse

«Foredraget var balansert i forhold til å ikke underkjenne det vonde og vanskelige, samtidig som fokuset på å ta kontroll og poengtere at vi mennesker kan bestemme oss for ganske mye – inklusiv å ville komme videre i livet, kom tydelig frem gjennom mange gode små og store eksempler fra hverdagen. Mange kriserammede og etterlatte fra ulike situasjoner med sykdom og død vil ha nytte av å høre Espen!»

Kari Dyregrov, PhD, Center for Crisis Psychology

For pårørende etter Utøya

"Energisk mann som holdt forsamlingen i sitt grep gjennom tårer og latter."

Kari Stavne, Enhetsleder

Bufetat

"Kjempeforedrag, sitter igjen med masse nyttig informasjon og en sterk historie. Kjempeglad for at vi valgte akkurat Espen Simonsen for å komme og holde et foredrag for oss!"

Espen Martinsen, Assistent

Gjøvik Kommune/ Fagforbundet Gjøvik
Uforpliktende forespørsel på Espen O. Simonsen

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Eller ring til oss på

Tlf: 911 16 989

4.5 ut av 5 stjerner

"Espen er en sterk formidler, og løser oppdraget på en god måte. Han fenget tilhørerne, og klarer å formidle tøft stoff på en modig og varm måte. Jeg kan trygt anbefale Espen som foredragsholder."

Rikke Philippi, Prosjektleder, Verdensdagen for psykisk helse - Verdensdagen for psykisk helse Vis alle referanser

Foredragsemner med Espen O. Simonsen