Tlf. 911 16 989

Få hjelp av våre profesjonelle rådgivere
profile-cover-generic-01-blue

Åpenhjertig og inspirerende om samspill, prestasjonsutvikling og tilbakemeldingskultur.

Gro Hammerseng-Edin

Gro Hammerseng-Edin

Tidligere landslagskaptein, daglig leder, håndballekspert og en inspirerende foredragsholder.

Forespør enkelt om pris og dato

4.5 ut av 5 stjerner

"Vi var strålende fornøyd med Gro! Det var virkelig spot on! Vi fikk gode tilbakemeldinger fra alle våre ansatte."

Vibeke Midttun - Utleiemegleren Vis alle referanser

Et foredrag med Gro Hammerseng-Edin gir deg:

 • Formidler som river publikum med seg med sin unike og ærlige stil.
 • Budskap som utfordrer deg til å bryte gamle tankemønstre og se ting fra nye perspektiver.
 • Foredrag som kan skreddersys for å tilpasses din bedrift og deres behov.
Uforpliktende forespørsel på Gro Hammerseng-Edin

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Om Gro Hammerseng-Edin

Lecture icon

Foredrag

Courses icon

Workshop

References icon

Referanser

Forespør enkelt om pris og dato

Etter en eventyrlig håndballkarrière kombinert med et familieliv og liv i medienes søkelys, holder Gro Hammerseng-Edin nå åpenhjertig foredrag om blant annet teamarbeid, samspill, prestasjonsutvikling og vinnerkultur.

Et foredrag med Gro Hammerseng-Edin gir deg:

 • Formidler som river publikum med seg med sin unike og ærlige stil.
 • Budskap som utfordrer deg til å bryte gamle tankemønstre og se ting fra nye perspektiver.
 • Foredrag som kan skreddersys for å tilpasses din bedrift og deres behov.

Gro Hammerseng-Edin er medeier og daglig leder i Hammerseng-Edin AS. Hun er foredragsholder, forfatter, håndballekspert og trener for u-jentelandslaget til Norge. Hun er tidligere landslagsspiller i håndball og har bekledd kapteinsrollen i både klubb og landslag i en årrekke. Hun har vunnet titler som «Årets lagspiller» og «Årets forbilde» på Idrettsgallaen samt blitt kåret til «Verdens beste håndballspiller». Hun gjorde også en historisk seier da hun som første kvinne vant Mesternes Mester (2018).

Hun brenner for likeverd. Målet hennes er å bidra til en rausere, varmere og mer inkluderende verden, hvor hun ønsker å se flere ta plass, bruke stemmen sin, gründe og bekle lederroller/trenerroller/ekspertroller i samfunnet. Drømmen hennes er å bidra til at flere innser at de kan være med å skape forandringen de ønsker å se i verden. Ikke minst at vi selv sitter med makten til å skape det livet vi ønsker oss.

Med kapteinsbindet på i lagidrett i over 20 år har hun opparbeidet massiv erfaring i lagbygging og teamarbeid. Med Gro sin bakgrunn fra idretten, trenererfaringen samt lederutdanningen er hennes spisskompetanse å få folk til å virke godt sammen. Kulturbygging, lagbygging og mindset for utvikling/vekst.

Gro har en unik og ærlig formidlingsevne. I foredragene bruker hun egne historier og erfaringer. Hun stiller spørsmål og utfordrer. Verktøy og strategier fra idretten kobles sammen med det hun har lært i praksis og gjennom lederutdanningen.

Essensen er å inspirere til å ta kontroll over rattet og styre selv. Gro vil bidra til at flere har et bevisst forhold til egen utvikling og hva de kan bidra med inn i laget. Du får en øyeåpnende opplevelse som treffer deg midt i hjertet.

Gro Hammerseng-Edin holder foredrag på norsk.

Foto: Mona Nordøy

Vis foredrag med Gro Hammerseng-Edin

Gro-Hammerseng Edin foredrag

Gro – eller gro fast?

Et foredrag med Gro Hammerseng-Edin om kulturbygging og hvordan man trener opp et robust mindset.

Med utgangspunkt i sin lange erfaring som kaptein på både klubb og landslag i en årrekke kombinert med lederutdanning og trenererfaring fra yngre landslag, deler Gro praktiske verktøy for å styrke teamarbeid og prestasjonsutvikling.

Gro formidler kunsten om å både ta vare på seg selv og hverandre, samtidig som vi skal våge å stille krav og utfordre hverandre. Å utvikle et mer vekstorientert mindset er fullt mulig. Hun deler forskning og egenpraksis på hvordan dette kan gjennomføres.

Gro ønsker å bidra til at flere ser verdien av å utvikle en høy standard på tilbakemeldingskulturen. Hun deler erfaringer fra både utøver/ansatt og trener/leder-perspektivet og byr på konkrete treningsverktøy.

Gro er opptatt av å spre lagspillermentalitet inn i så mange miljøer som mulig.

 • Hvordan spiller vi egentlig hverandre gode?
 • Og hvorfor heier hun på konkurrentene?

Dette er blant spørsmålene hun gir svar på i sitt foredrag.

Gro-Hammerseng Edin workshop

TA PLASS med Gro og Anja

Hva hvis det er mulig, da? Å ha godt familieliv, karriere og være tilstede. Ta plassen når det er behov for det, følge drømmen sin OG ta vare på relasjonene sine.

 • Gro og Anja deler hvordan de løser det – hvorfor det funker for dem – og synliggjør mulighetene og makten de selv sitter med.
 • Fokustrening og bevisstgjøring av hvorfor det er så viktig å trene opp evnen til å bruke stemmen sin. Praktiske verktøy til hverdagen.
 • Hvordan kan du trene opp evnen til å være tilstede der du er. Vi kan designe livene våre slik at vi lever gode liv med ro på innsiden. Kombinere familieliv/privatliv og spennende jobber.

Workshop som kan spisses spesifikt til kvinner som ønsker å ta nye roller og utvide perspektivet på hva som er mulig. (F.eks oppstart eget firma, gründer, toppidrett, lederrolle, ekspertrolle, skrive bok, lage podkast o.l)

Referanser

"Da sitter jeg trygt og glad på kontoret etter noen fantastiske dager. 3 foredrag som tok Klepp med storm. Ikveld var vi over 350 personer... Hele Klepp er blitt løftet etter dette... Tilbakemeldinger fra alle kanter har haglet inn- kanonflott...Og vi på Jæren er ikke vant med så mange positive «superlativer...» På en poengskala fra 1-10 gir jeg 25.. Dette var en flott opplevelse sammen med skoleelever, kommune, skoleetat og vi har hatt besøk av nær 900 i løpet av dette døgnet. Jeg sitter på kontoret bakoverlent og nyter alle timer vi har planlagt dette. Takk!"

Odd Byberg, Daglig Leder

Klepp Næringsforening

Foredraget var helt fantastisk med masse gode tilbakemeldinger

Kurt Andersen

Finansforbundet

Kjempebra!

Kristine Kopperud

Jotun

"Vi er utrolig fornøyd og vi må også prøve Gro og Anja sammen en annen gang."

Susanne Slaatsveen, Avdelingsleder

Lederne

Et annerledes, intenst fengslende og hjertevarmt foredrag. Anja og Gro utfyller hverandre på en helt nydelig - skjønn- måte. De ser oss i salen og er tilstede i tv-ruta. To nydelige mennesker som vil oss vel. Vi får en mulighet til å lande litt i oss selv, og ha et fokus som gjør godt for sjelen i en travel hverdag. Det er imponerende hvordan de klarer å holde publikum varme i 1 time og 30 minutter, befriende fritt for en haug med foiler. Nedpå og folkelig, med et språk som alle forstår. De har kloke tanker om lagspill og kultur og serverer mange tips som trengs i et næringsliv hvor mange har en jobb å gjøre når det gjelder å spille hverandre gode - og ta hensyn til mangfoldet. Tusen takk fra oss i Gjensidige!

Line Marcelius

Gjensidige

Gro møtte opp i god tid før foredraget skulle holdes og hun var blid, hyggelig og åpen for samtaler. Hun leverte en fantastisk opptreden, hvor hun også innrømte sine tanker om seg selv og feil/mangler. Hun har en meget bra formidlingsevne på scenen.

Linn Lolland, Banksjef

DNB

" Vi sendte ut en questback etter samlingen og foredraget til Gro fikk høyeste skår av samtlige. Jeg kan absolutt anbefale henne videre!"

Marianne Galleberg, HR sjef

Peppes Pizza

"Veldig bra formidling og bruk av øvelser som gjør publikum mer engasjerte."

Lars Frantzen Pedersen, Student

Karrieredagen 2017 UiA

"Det ble et intimt og hyggelig møte med to store forbilder og foredraget ble tilpasset publikummet, kjempebra!"

Ulrike Haubenreisser, Adm.Ass

Brekke & Strand Akustikk AS

"Sympatisk, ydmyk og ekte!"

Ole Bjørn Edner, Miljøsjef

Husbanken

"Vi var strålende fornøyd med Gro! Det var virkelig spot on! Vi fikk gode tilbakemeldinger fra alle våre ansatte."

Vibeke Midttun

Utleiemegleren

Gro Hammerseng-Edin leverte akkurat det vi ba om: Et balansert foredrag med faglig og personlig tilsnitt, som traff bredden i foretaket vårt.

Guri Brenden Lønnerød

Pasientreiser HF

Gro er en strålende foredragsholder! God formidlingsevne og man merker at hun brenner for det hun driver med. Hun ønsker at foredragene hennes skal kunne hjelpe/treffe både unge og eldre, og er meget fleksibel og flink til å tilpasse seg publikum. I tillegg er hun en virkelig fin person og et godt forbilde.

Caroline Husebø, Ingeniør

Sopra Steria

Delta arrangerte et webinar med Gro Hammerseng-Edin for sine 90.000 medlemmer. Dette traff lytterne! Gro leverte et knakende godt foredrag med mye fokus på empati, omsorg og varme. Hun gir et lite innblikk å hvordan hun blir påvirket av fordommer og fasadedyrking. Det handler om å gjøre hverandre gode og ha fokus på å lykkes i et team. Hun har klare ambisjoner om å være med å bidra til et varmere, rausere og mer inkluderende samfunn. I dette foredraget formidlet hun sine tanker om hvordan vi alle sammen kan gjøre en positiv forskjell slik at enda flere kjenner at de hører til. Et foredrag til ettertanke som utfordrer og inspirerer. Anbefales på det varmeste!

Odd Sverre Aasbø

Delta

Vi fikk en veldig inspirerende og fin kveld selv om foredraget ble digitalt. Foredraget var motiverende og inkluderte i tillegg en hyggelig surprise gjest. Foredraget ble personlig og inkluderende (ikke det letteste med digitale foredrag) og ga oss (både trenere og utøvere) en veldig bra kveld!

Kine Granberg

NLS Romerike

Et meget inspirerende og godt forberedt foredrag. Hadde noe direkte kommunikasjon med foredragsholder. Foredragsholder implementerte dette på en utmerket måte.

Knut-Arne Stenberg

Moelven Idrettslag Håndball

Meget bra. Traff forsamlingen. Suverent med presentasjon av et praktisk verktøy alle deltakerne kan benytte selv.

Øyvind Langørgen

Norges Toppidrettsgymnas

Åpenhjertig og ærlig foredragsholder som virkelig ga av seg selv og engasjerte/aktiviserte publikum.

Line Jørgensen

Norsk Sykepleierforbund Viken

Selv om det tekniske sviktet, gjorde ikke Gro det! Hun viste at det er en grunn til at hun har vært så god på banen, og hun er like god som formidler!

Lise Beathe Hov

Utdanningsforbundet Innlandet

Vi har fått mange fine tilbakemeldinger fra våre frivillige etter foredraget. Vi var spente på om dette ble en populær gave til frivillige. De pleier å få sang og musikk, denne gangen prøvde vi noe nytt og det ble veldig godt mottatt. Gro klarte også fint å vinkle foredraget inn mot forsamlingen som i hovedsak består av pensjonister og uføre. Det ble en meget vellykket kveld, som mange satte pris på.

Irene Engeskaug

Eidsvoll Frivilligsentral

Utrolig bra foredrag ,traff oss alle og de er utrolig dyktige til å formidle.

Gry Hovland

Utdanningsforbundet Bærum

Anja og Gro leverte til topp karakter. Fantastisk inspirerende og varme mennesker, og de byr virkelig på seg selv. Imponert over hvordan de inkluderer barna hele veien gjennom foredraget.

Lisa Klausen Hjørnevik

Tindlund IF

Gro er ekte, troverdig og inspirerende.

Karla Smith

Vivaldi Personell holding as

Fantastisk formidlingsevne og et tema som traff våre medlemmer veldig bra, særlig etter pandemien. Veldig mange gode tilbakemeldinger fra de som deltok.

Hildegunn huse

Utdanningsforbundet Stavanger

Ja dette var et vellykket arrangement som absolutt sto til forventningene! Masse positive tilbakemeldinger fra deltagerne. Gro var utrolig hyggelig, proff, godt forberedt og engasjerte gjengen godt. Temaet var relevant og overførbart til deltagernes daglige arbeidsliv og hjemmeliv. Gro var tydelig, fremsto som trygg og profesjonell. Vi kan absolutt anbefale Gro videre til andre

Camilla Johannessen

Reisos - Opplæringskontoret for hotell og restaurantfag

Gro klarte å gjøre det hele veldig levende og relevant for oss, tok seg tid til en prat i forkant for å få litt info og sendte hyggelig tilbakemelding etterpå. Full klaff på tema og engasjement!

Anine Nicolaisen

All Things Live Norway

Gro leverte langt over forventning. Hun både sjarmerte og imponerte! Jeg har fått veldig mange positive tilbakemeldinger i etterkant, og deltagerne takker for tankevekkere og ikke minst påminnelser om ansvaret man selv har, for å bidra til å gjøre lagspillerne bedre. Rett og slett veldig, veldig bra... Dette kunne vi hatt oppfølgere på!

Hilde Liland

Planteskolene i Norge SA
Uforpliktende forespørsel på Gro Hammerseng-Edin

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Eller ring til oss på

Tlf: 911 16 989
Gro Hammerseng-Edin
Gro Hammerseng-Edin

4.5 ut av 5 stjerner

"Vi var strålende fornøyd med Gro! Det var virkelig spot on! Vi fikk gode tilbakemeldinger fra alle våre ansatte."

Vibeke Midttun - Utleiemegleren Vis alle referanser

Foredragsemner med Gro Hammerseng-Edin