Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

profile-cover-generic-05

Åpenhjertig og inspirerende om samspill, prestasjonsutvikling og vinnerkultur

Gro Hammerseng-Edin

Gro Hammerseng-Edin

Tidligere landslagsspiller, håndballekspert, skribent og feminist som nå er en inspirerende foredragsholder.

Forespør enkelt om pris og dato

4.5 ut av 5 stjerner

"Vi var strålende fornøyd med Gro! Det var virkelig spot on! Vi fikk gode tilbakemeldinger fra alle våre ansatte."

Vibeke Midttun - Utleiemegleren Vis alle referanser

Et foredrag med Gro Hammerseng-Edin gir deg:

 • Formidler som river publikum med seg med sin unike og ærlige stil.
 • Budskap som utfordrer deg til å bryte gamle tankemønstre og se ting fra nye perspektiver.
 • Foredrag som kan skreddersys for å tilpasses din bedrift og deres behov.
Uforpliktende forespørsel på Gro Hammerseng-Edin

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
About icon

Om Gro Hammerseng-Edin

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referanser

Forespør enkelt om pris og dato

Etter en eventyrlig håndballkarrière kombinert med et familieliv og liv i medienes søkelys, holder Gro Hammerseng-Edin nå åpenhjertig foredrag om blant annet teamarbeid, samspill, prestasjonsutvikling og vinnerkultur.

Gro Hammerseng-Edin avsluttet håndballkarrièren våren 2017, etter 19 år som profesjonell utøver. Hun ble landslagskaptein som 23 åring og har hatt kapteinsrolle/mellomlederrolle i samtlige lag hun har spilt i.

Med sine 167 landskamper for Norge og 631 mål har Gro vært med på blant annet EM gull med Norge (2004, 2006 og 2010), EM sølv (2002), OL gull (2008) og VM sølv (2001 og 2007). Hun vant også Champions League 2010/11 med Larvik HK, og har vært håndballekspert for TV2 i to mesterskap.

Gro ble kåret til «Årets lagspiller» (2007 og 2011) og «Årets forbilde» (2007) på Idrettsgallaen 2007, og til «Verdens beste spiller» av IHF (det internasjonale håndballforbundet) i 2007.

I 2018 skrev hun historie da hun vant TV-konkurransen Mesternes Mester og ble programmets første kvinnelige vinner.

Sammen med kona Anja har hun skrevet boka «ANJA+GRO=MIO. Kunsten å få barn» (Cappelen Damm, 2014). Hun har også utgitt artikkelen «Vi leker ikke familie. Et homoeventyr.» (Samtiden 1/2016).

Gro er en engasjert feminist. Hun brenner for likestilling og jobber hardt for å gi kvinner en større følelse av empowerment. Hun ønsker også å bidra til å knuse fordommer og øke kunnskap om det å falle utenfor normen av kjernefamilien. I tillegg vil hun med sine Gro Hammerseng-Edin foredrag øke vår bevisshet rundt gevinsten av å være raus, vise sårbarhet og være fri for fordommer.

Gro har en unik og ærlig formidlingsevne. I foredragene sine bruker hun egne historier og erfaring, og kommer samtidig med eksempler alle kan relatere seg til. Hun knytter alltid tråder som henviser til forskning og fagstoff for å underbygge historiene sine.

Når hun holder foredrag med Anja, tar Gro den seriøse/autoritære rollen mens Anja fremstår som den lekne og kreative. Tross alvorlige temaer, tabuer og såre emner er de flinke til å bruke humor, relaterbare- og nære eksempler.

Gro Hammerseng-Edin holder foredrag på norsk.

Foto: Mona Nordøy

Et foredrag med Gro Hammerseng-Edin gir deg:

 • Formidler som river publikum med seg med sin unike og ærlige stil.
 • Budskap som utfordrer deg til å bryte gamle tankemønstre og se ting fra nye perspektiver.
 • Foredrag som kan skreddersys for å tilpasses din bedrift og deres behov.

.

Vis foredrag med Gro Hammerseng-Edin
Foredrag med Gro Hammerseng-Edin

Gro – eller gro fast?

 • Et foredrag med Gro Hammerseng-Edin om kraften i å fokusere på innsats og utvikling, framfor ensidig resultat-fokus.
 • Hvordan spiller vi hverandre gode og hvorfor er det viktig å være en god lagkamerat?
 • Med utgangspunkt i hennes tunge erfaring fra toppidretten viser Gro hvilke ingredienser som skaper god kultur og hvordan man kan trene på å takle nye roller og endringer.
 • «Kunsten er å ta vare på hverandre, samtidig som vi skal våge å stille krav og utfordre hverandre.»
 • Foredraget kan også skreddersys og rettes mot voksne og eksempelvis næringslivet. Om ønskelig kan hovedfokuset være på teamarbeid, prestasjonskultur/vekstkultur, målsettingsprosesser eller samspill.
 • Gro kan også komme inn på emner som forventningspress, ledelsesstrategier og erfaringer knyttet til å leve i organisasjoner hvor lista ligger på «å forsøke å bli best i verden».
Foredrag med Gro Hammerseng-Edin

Anja & Gro - Helt uten baller

 • Det går ikke upåaktet hen når to av de beste håndballspillere gjennom tidene legger ballen på hylla. Men selv om ballen og klistersprayen er byttet ut, er ikke Norges tøffeste par ferdig med å inspirere og by på sitt dynamiske samspill.
 • Anja & Gro har en klar ambisjon om å være med å bidra til et varmere, rausere og mer inkluderende samfunn. I dette ærlige foredraget formidler de sine tanker om hvordan vi alle sammen kan gjøre en positiv forskjell slik at enda flere kjenner at de hører til.
 • Du får et innblikk i hvordan de jobber med mental trening for å stå så stødig som mulig i en verden med fordommer, kroppshysteri, fasadedyrking og massiv input utenfra.
 • Et foredrag til ettertanke som utfordrer og inspirerer.
Foredrag med Gro Hammerseng-Edin

She can - empowering women

 • Gro Hammerseng-Edin foredraget baseres på kvinners rolle i samfunnet i dag. Hvor er vi, og hvor vil vi? Stikkord er SHEconomy, mangfold, feminisme, likeverd og menneskerettigheter.
 • 4 av 5 eksperter i offentlig debatt i Norge er menn. Hvorfor? Hva betyr dette? Ønsker vi en endring? Hvordan kommer vi dit?
 • Basert på egen historie, og med personlige eksempler prøver Gro å bevise at det er fullt mulig å både være en god mamma og en kvinne som har ambisjoner i yrkeslivet
 • «The three deadliest words in the world: It’s a girl. In India, China and many other parts of the world today, girls are killed, aborted and abandoned simply because they are girls.”
 • I Norge har vi kommet langt og har i stor grad oppnådd likestilling. Gro mener derfor at vi må ta ansvar, og nekte å akseptere at kvinner andre steder i verden opplever en slik urett. Ikke minst anser hun det som viktig at vi ikke lukker øynene og innbiller oss at vi er i mål her hjemme heller.

  Referanser

  "Da sitter jeg trygt og glad på kontoret etter noen fantastiske dager. 3 foredrag som tok Klepp med storm. Ikveld var vi over 350 personer... Hele Klepp er blitt løftet etter dette... Tilbakemeldinger fra alle kanter har haglet inn- kanonflott...Og vi på Jæren er ikke vant med så mange positive «superlativer...» På en poengskala fra 1-10 gir jeg 25.. Dette var en flott opplevelse sammen med skoleelever, kommune, skoleetat og vi har hatt besøk av nær 900 i løpet av dette døgnet. Jeg sitter på kontoret bakoverlent og nyter alle timer vi har planlagt dette. Takk!"

  Odd Byberg, Daglig Leder

  Klepp Næringsforening

  "Vi er utrolig fornøyd og vi må også prøve Gro og Anja sammen en annen gang."

  Susanne Slaatsveen, Avdelingsleder

  Lederne

  Gro møtte opp i god tid før foredraget skulle holdes og hun var blid, hyggelig og åpen for samtaler. Hun leverte en fantastisk opptreden, hvor hun også innrømte sine tanker om seg selv og feil/mangler. Hun har en meget bra formidlingsevne på scenen.

  Linn Lolland, Banksjef

  DNB

  " Vi sendte ut en questback etter samlingen og foredraget til Gro fikk høyeste skår av samtlige. Jeg kan absolutt anbefale henne videre!"

  Marianne Galleberg, HR sjef

  Peppes Pizza

  "Veldig bra formidling og bruk av øvelser som gjør publikum mer engasjerte."

  Lars Frantzen Pedersen, Student

  Karrieredagen 2017 UiA

  "Det ble et intimt og hyggelig møte med to store forbilder og foredraget ble tilpasset publikummet, kjempebra!"

  Ulrike Haubenreisser, Adm.Ass

  Brekke & Strand Akustikk AS

  "Sympatisk, ydmyk og ekte!"

  Ole Bjørn Edner, Miljøsjef

  Husbanken

  "Vi var strålende fornøyd med Gro! Det var virkelig spot on! Vi fikk gode tilbakemeldinger fra alle våre ansatte."

  Vibeke Midttun

  Utleiemegleren

  Gro er en strålende foredragsholder! God formidlingsevne og man merker at hun brenner for det hun driver med. Hun ønsker at foredragene hennes skal kunne hjelpe/treffe både unge og eldre, og er meget fleksibel og flink til å tilpasse seg publikum. I tillegg er hun en virkelig fin person og et godt forbilde.

  Caroline Husebø, Ingeniør

  Sopra Steria

  Delta arrangerte et webinar med Gro Hammerseng-Edin for sine 90.000 medlemmer. Dette traff lytterne! Gro leverte et knakende godt foredrag med mye fokus på empati, omsorg og varme. Hun gir et lite innblikk å hvordan hun blir påvirket av fordommer og fasadedyrking. Det handler om å gjøre hverandre gode og ha fokus på å lykkes i et team. Hun har klare ambisjoner om å være med å bidra til et varmere, rausere og mer inkluderende samfunn. I dette foredraget formidlet hun sine tanker om hvordan vi alle sammen kan gjøre en positiv forskjell slik at enda flere kjenner at de hører til. Et foredrag til ettertanke som utfordrer og inspirerer. Anbefales på det varmeste!

  Odd Sverre Aasbø

  Delta
  Uforpliktende forespørsel på Gro Hammerseng-Edin

  Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

  Eller ring til oss på

  Tlf: 911 16 989
  Gro Hammerseng-Edin
  Gro Hammerseng-Edin

  4.5 ut av 5 stjerner

  "Vi var strålende fornøyd med Gro! Det var virkelig spot on! Vi fikk gode tilbakemeldinger fra alle våre ansatte."

  Vibeke Midttun - Utleiemegleren Vis alle referanser

  Foredragsemner med Gro Hammerseng-Edin