Lasting innhold ...

Gunnar_Garfors Cropped

Gunnar Garfors

Reiseekspert og forfatter. Dypt inspirerende og fortryllende foredragsholder, som tar deg med på en reise!

Gunnar Garfors har vært i alle verdens 198 land – som verdens yngste  ved siden av full jobb. Ingen nordmenn har vært i like mange land. Gunnar begynte tidlig å reise og ble fascinert av ulike kulturer, forskjeller og hvordan folk der ute ser på oss, her hvor vi sitter i vår vesle boble i den vestlige verden.

 

 

UFORPLIKTENDE FORESPØRSEL

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpliktende.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Gunnar blir ofte brukt som reiseekspert i media. Han skriver jevnlig artikler for utenlandske aviser og magasiner, eller uttaler seg som reiseekspert til radio og TV i inn- og utland. I fire år hadde han for eksempel Nitimen’s reisekonkurranser på NRK P1.

I september 2015 ga han ut boken «198», året etter kom den ut på engelsk som «How I Ran Out of Countries». Som en av få nordmenn har han holdt TEDx-foredrag i New York, selvsagt om sine reiser. Til sammen har han holdt hundrevis av presentasjoner rundt omkring i verden og i hele Norge.

Den omfattende reisingen kan kalles reisegalskap eller impulsivitet satt i system. Eventyrlysten og reisetrangen har resultert i sære opplevelser og ville påfunn. Som den korrupte pistolsvingende grensevakten i Kirgisistan, lastebåten i Vest-Afrika som ikke tok 15 timer – men 40. Jomfruen i nød på den andre siden av jorda og konsulatet som nektet å utstede utreisevisum fra Afghanistan.

For ikke å snakke om nesten-giftemål i Iran og Sør-Korea, Guinness-rekord etter å ha besøkt fem verdensdeler på én dag + fem andre reiseverdensrekorder, eller utspekulerte båtsvindlere i Sierra Leone.

Gunnar Garfors foredrag kan holdes på norsk og engelsk.

  Gunnar Garfors foredrag

  Reisegalskap

  • Gunnar Garfors har vært i alle verdens 198 land – som verdens yngste, ved siden av full jobb. Ingen nordmenn har vært i like mange land. Gunnar begynte tidlig å reise og ble fascinert av ulike kulturer, forskjeller og hvordan folk der ute ser på oss, her hvor vi sitter i vår vesle boble i den vestlige verden.
  • Det kan kalles reisegalskap eller impulsivitet sett i system. Reisetrangen og eventyrlysta har resultert i sære opplevelser og ville påfunn.
  • Det Gunnar Garfors foredrag går gjennom reiseplanlegging, forteller om typiske reisetabber – han har utført de fleste selv, hjelper deg å finne billige flybilletter, forteller mengder av historier og svarer på alt av reisespørsmål.

   

  Gunnar Garfors foredrag

  Medieverden

  • Gunnar Garfors er president i International DMB Advancement Group (IDAG) og en rådgiver på distribusjon og nye medier for Norsk Rikskringkasting (NRK).
  • Garfors har en master i management fra Handelshøyskolen BI og en bachelorgrad i «broadcasting» fra Falmouth University i Storbritannia.
  • 38-åringen er opprinnelig journalist og har jobbet i ulike mediebedrifter i Norge og i utlandet før han begynte i NRK i 2000.
  • Gunnar Garfors presenterer ofte eller deltar i debatter på konferanser rundt om i verden.
Dette sier kunder som har opplevd foredrag med Gunnar Garfors

Les mer...

Foredragsholdere relatert til

Foredragsemner med Gunnar Garfors