Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

profile-cover-generic-02-blue

Få påfyll og skap mer glede, trivsel og bedre relasjoner på jobb

Jan Spurkeland

Jan Spurkeland

Forfatter, kulturarbeider, kursholder og mannen bak begrepet relasjonsledelse – den norske og nordiske lederstilen.

Forespør enkelt om pris og dato
Uforpliktende forespørsel på Jan Spurkeland

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Jan Spurkeland er forfatter, kulturarbeider og kursholder. Han er kjent fra sin konsulentvirksomhet Relasjonsledelse AS som han har drevet i flere år og er personen bak begrepet Relasjonsledelse – den norske og nordiske lederstilen.

Et foredrag med Jan Spurkeland gir deg:

 • Økt forståelse for hvordan man skaper et bedre arbeidsmiljø og sikrer gode relasjoner på jobb.
 • Verktøy og teknikker som lar deg oppnå de resultatene du ønsker.
 • En av Norges aller beste på sitt felt.

Jan Spurkeland har mye erfaring innen personalspørsmål, ledertrening og organisasjonsutvikling fra sin tid i Statoil. I tillegg har han praktisk ledererfaring som rektor, skolesjef og personalsjef.

Jan har holdt foredrag i mange samfunnskretser, blant annet universiteter, høyskoler og konferanser – med god kunnskap om hvordan man treffer ulike forsamlinger. Han har også konsulenterfaring fra AFF og Right Management Consultants.

Jan er en av Norges mest dyktige foredragsholdere innen relasjonsteorier og har skrevet flere bøker om emnet. Dette gjør han svært ettertraktet for bedrifter og organisasjoner som ønsker å forbedre både arbeidsmiljøet og forholdet mellom medarbeidere.

Fagbøkene hans er ofte pensum på høyskoler. Den siste boken hans «Relasjonell atferd i arbeidslivet» (Universitetsforlaget, 2018) handler om et bedre arbeidsmiljø og mindre sykefravær.

Jan kan også levere kurs innenfor samme tematikk. Ta kontakt for mer informasjon om dette.

Jan er også en etablert musiker, gitarist og vokalist med en del innspillinger på Spotify og YouTube. Som foredragsholder er han derfor også kjent som “den syngende foreleseren”.

 

Vis foredrag med Jan Spurkeland
Foredrag med Jan Spurkeland

Relasjonell atferd i arbeidslivet

 • For et godt liv, både i hjemmet og i arbeidslivet, er gode relasjoner en nødvendig forutsetning. Andre mennesker er kilder til vår energi, men også ansvarlige for tapping av den. Derfor er det viktig å være klar over hvordan din relasjonelle praksis påvirker ditt arbeidsmiljø og hvordan den kan endres.
 • Jan Spurkeland hjelper deg med å presisere hva som er relasjonelle styrker og svakheter, og hvordan du kan forbedre deg selv. Han tar opp et bredt spekter av atferd og introduserer flere nye begreper som vil orientere deg rundt hvordan vi best håndterer hverandre.
 • Foredraget egner seg godt for alle på menneskeorienterte arbeidsplasser, enten det gjelder ledere, skoler, selgere, eller ansatte i forskjellige bedrifter.
Foredrag med Jan Spurkeland

Relasjonsledelse

 • For en leder er det avgjørende å skape gode relasjoner til kontakter og kolleger både innenfor og utenfor organisasjonen. En leder må være ydmyk og respekterende, og inspirerer andre til å følge seg gjennom maktdemonstrasjoner. Lederskap er en kunst basert på å mestre en likeverdig og balansert samtale med sine medarbeidere.
 • Jan Spurkeland utdyper hvordan man blir mer relasjonsorientert som leder, og snakker om sammenhengen mellom relasjoner og motivasjon på arbeidsplassen.
 • Dette foredraget er rettet spesielt mot ledere, men også medarbeidere og studenter.
Foredrag med Jan Spurkeland

Tilpasset ledelse

 • Det finnes mange metoder for ledelse, men sjeldent treffer en av disse den enkeltes behov for ledelse i bedriften. Jan Spurkeland introduserer deg i dette foredraget til tilpasset ledelse, og hvorfor det er den mest vellykkede ledermetoden.
 • Siden alle er unike og har forskjellige behov, gir det lite mening med en rigid lederform som ikke er fleksibel nok til å være imøtekommende med et mangfold av personligheter. Derfor bør en leder kunne tilpasse og skreddersy sitt program for den enkelte medarbeider.
Foredrag med Jan Spurkeland

Relasjonskompetanse

 • Gode resultater og løsninger skapes gjennom samarbeid. Relasjonsmestrerne er de som oppnår de beste resultatene. Å samhandle med andre er en egenskap som kan opplæres og vedlikeholdes, og er spesielt viktig dersom man ønsker gode resultater i sin bedrift.
 • Dette foredraget er pedagogisk tilrettelagt slik at publikum, coacher, studenter, eller lederutviklere – får nyttige verktøy for trening og samhandling.
Foredrag med Jan Spurkeland

Prestasjonshjelp

 • I dette foredraget vil Jan Spurkeland gi deg ferdighetene til å fremme gode prestasjoner hos andre. Det finnes metoder for hvordan du kan hjelpe andre bli psykisk sterkere og få fram det beste i dem. Foredraget handler om mer enn bare coaching og veiledning, og omfatter alt du kan gjøre for å gjøre andre gode.
 • Du vil også bli kjent med deg selv som prestasjonshjelper for andre. Foredraget gir deg selvevalueringsverktøy for å kartlegge både muligheter og begrensninger i deg selv. Samtidig kan metodene brukes for å bli bedre kjent med andre og deres karakteristikker, slik at du bedre kan hjelpe dem.
Jan Spurkeland kurs

Kurs

 • Jan Spurkeland kan også levere kurs innenfor samme tematikk som han holder foredrag om. Ta kontakt for mer informasjon om dette.
  Uforpliktende forespørsel på Jan Spurkeland

  Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

  Eller ring til oss på

  Tlf: 911 16 989

  Foredragsemner med Jan Spurkeland